Skip to content

3 ting du bør vide, før du begynder at tabe dig

Det er ikke ualmindeligt at mange af os synes, at vi har lidt for mange kilo på kroppen, hvis man kigger sig selv i spejlet. Vi har en ide om hvordan vi gerne vil se ud, ligesom de ultra tynde Instagram-piger. Vi insisterer på at gå igennem ild og vand, at sulte os selv den næste måned. Men det er nu ikke altid den sundeste måde. Et varigt, effektivt og sundt vægttab sker bedst, hvis man er glad undervejs.
sundt vægttab

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du køber noget via et link. Læs mere.Grunde til at du gerne vil tabe dig:

Kvinder især kan være helt hysteriske hvad angår deres egen krop. De fleste kvinder er altid tilfredse med hvordan de ser ud, hverken udseendemæssigt eller kropsmæssigt. Derfor er Botox, plastikkirurgi populært som aldrig før. Men hvilke grunde er det egentlig der gør at vi gerne vil lave om på os selv? Helt grundlæggende er det dårlig selvtillid man har, hvis man har et ønske om at lave om på sig selv. En person med selvtillid vil kunne acceptere sit udseende, ligemeget hvor unormalt dette måtte være. Derudover bliver vi også alle påvirket af reklamer, skønhedsidealer og alle de andre perfekte piger på diverse medier, såsom Instagram og Facebook. Det er nærmest blevet moderne at skulle ligne en dronning når vi skal være i samme rum med andre mennesker. Det er også blevet nemmere at få adgang til at få lavet fx bryster, da danske busser reklamerer med at man skal få dem lavet. Og det går naturligvis ind og påvirker ens psyke.

Det er også tanken om at vi kun lever én gang, og vi bliver alle gamle en dag. Ved at få lavet Botox i ansigtet, eller bruge den bedste creme, kan man minimere rynkerne og forblive ung. Derfor er det også meget populært for ældre kvinder, at få skønhedsbehandlinger.

sundt vægttab

Tab dig hvis du er utilfreds med din krop

Er man utilfreds med sin krop, så er den bedste løsning at begynde at træne. Man kan få trænet nøjagtig de steder på kroppen, som man er utilfreds med. Er man i tvivl om hvad man skal, er der heldigvis hjælp af hente i alle fitnesscentre, eller så er google også altid en hjælp. Men inden du begynder at træne, så er der nogen grundlæggende ting, man skal tænke over, især hvis man ønsker et sundt vægttab. For ønsker man et varigt vægttab, altså uden at tage på igen, så kræver det også en livsstilsændring. Det kræver viljestyrke og energi, og det bevarer man bedst, hvis man føler sig glad under forløbet. Hader man at træne, bliver det svære at få sig taget sig sammen til at komme igang. Man vil begynde at udskyde træningen og det vil ende katastrofalt. Herunder får du nogle gode råd, som gør det lettere for dig at komme igang og nå i mål.

1. Find ud af hvor meget du skal tabe dig

Det er altid godt at have et mål i sigte, for at finde motivationen frem. Den nemmeste løsning vil være at prøve en BMI udregner. Den beregner din Body Mass Index, som indikere om du er undervægtig, normalvægtig, let overvægtig, svært overvægtig eller ekstrem overvægtig. Er du overvægtig er du i risikoen for sundhedsfarlige komplikationer i form af hjertekar-sygdomme mm. da hjertet overbelastes.  

2. Lav del-mål – succes til sundt vægttab

Hvis du ifølge din BMI er svær overvægtig og veje 120kg, vil det være, nogen vil sige urealistisk, at have et mål at komme ned på sin ideelle vægt på 65kg. Det er et alt for stort mål, som de færreste kommer i mål med. Det som vil få motivationen og lysten igen, er at have nogle del mål, som er lettere at opnå. Succesoplevelser giver indofiner i kroppen og gør én glad. Det vil samtidig give én mere blod på tanden til at fortsætte træningen. Del mål kunne være at lave nå en bestemt vægt, eller et bestemt mål om maven. Følg me di udviklingen, også selvom det går den forkerte vej. Tit og ofte, man kan opleve at man tager et skridt og to tilbage, men det er ganske normalt. 

Skab nogle gode vaner for dig selv, som du godt kan lide. Kan du lide at løbe, kan du læse om 6 metoder til at nyde løbeturen eller du kan investerer i træningsudstyr til hjemmebrug  hvis det vil give dig mere gejst.  

sundt vægttab

3. Det er aldrig for sent at komme igang

Det er normalt at når man når over de 50 år, begynder ens muskelmasse at falde, hvilket er ganske normalt. Men selvom du er over 80 år gammel, har flere undersøgelser vist, at træning kan forbedre din mager muskelmasse. Du vil opnå bedre balance, stabilitet og du vil styrke knoglerne, så de ikke brækker så nemt. Så du kan sagtens, ligemeget hvilken alder du har, starte på et sundt vægttab. 

Ønsker du hjælp til et sundt vægttab?

Der findes heldigvis nogle sunde og naturlige naturprodukter, hvis du ønsker at tabe dig. Kosttilskud som indeholder sunde ekstrakter fra naturen som gavner kroppen på den naturlige måde og har en god effekt. 

Kilo Trim

199,-
 • Indeholder naturlige ingredienser som Birkebark og Konjak Glucomannan
 • Bidrager til et normalt stofskifte
 • Naturligt appetitdæmpende

Nupo slim boost burn my fat

119,-
 • Indeholder Yerba mate som bidrager til vægtkontrol og nedbrydning af fedt
 • Indeholder cayennepeber som bidrager til vægtreducering
 • Indeholder vitamin B6

New Nordic Fat Burner

199,95,-
 • Indeholder Yerba mate som bidrager til vægtkontrol og nedbrydning af fedt
 • Indeholder cholin som bidrager til normal omsætning af fedtstoffer
 • Er glutenfrie og vegan-venlige

Nani vægt - 30 breve

299,-
 • Indeholder urteekstrakter som fremmer et vægttab
 • Sende og naturlige ingredienser

Indhold i artiklen

© Topsund.dk - 2020