Skip to content

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du foretager et køb via et link. Læs mere.

6 anderledes bud på en mindeværdig oplevelse

Har du og en, eller flere, du kender, lyst til at gøre noget sammen, som er lidt ud over det sædvanlige? Om det så er en ven eller kæreste, finder du i denne artikel 6 anderledes bud på en oplevelse, I kan dele sammen.Opdateret 31. marts 2019: Vi har tilføjet inspirationsvideo, så du ved, hvad der venter dig eller gavemodtager. God fornøjelse med valget!

Har du lyst til at smide tyngekraften over skulderen for en stund? Så skal du prøve bodyflight! Du får både følelsen af det friefald samt den ophævede følelse af tyngdekraft. Du behøver ikke at være i overskudsform fysisk, så længe du har et godt helbred. Du får i pakken opvarmning, instruktion og to ture bestående af et minut. Du har mulighed for at tilkøbe flere flyvninger, hvis du skulle gå hen og blive bidt af det!

Virtual Reality er fremtiden i dag. Med brillerne som adgangen til virtuelle verdener, kan I hos Khora prøve både film og spil i 30 minutter. De garanterer en oplevelse ud over det sædvanlige. I har mulighed for at træde ind i et digitalt univers og selv blive en del af det. En fælles oplevelse af de sjældne og få.

Nyd en lækker 3-retters menu – i total mørke! I får rig mulighed for at skærpe sanserne og lytte, føle og dufte jer frem. Det bliver et helt sikkert og unikt sansebombardement, og undervejs vil I opleve lydquiz og lignende sanseoplevelser. Har du nogensinde tænkt over, hvordan det er at føre en samtale i mørke, hvor det ikke er muligt at aflæse ansigtsudtryk? Lad samtaleemnerne knopskyde og I finder langsomt ud af, hvor I ender i mørket.

Om I har erfaring på ski, eller om I har lyst til at prøve det sammen for første gang, så er der skigaranti året rundt i Rødovre, hvor I har mulighed for at stå på indendørs ski. En lektion varer en time, hvor I bliver introduceret- og træner sammen. Det er muligt at forlænge med flere lektioner, og muligheden for en uendelig romantisk slingretur opstår i de snehvide omgivelser.

Hvis den ene af jer er vild med karamel, kan I tage på rundtur i et karamelkogeri med dertilhørende smagsprøver. Fem forskellige smagsprøver, flødekarameller og en valgfri karamelæske. Der er nok til den søde tand, og der er en masse karamelhistorie til de nysgerrige. Det er den perfekte tur, hvis ingen af jer føler, at det skal være alt for vildt, men hvis I alligevel har lyst til at gøre noget anderledes – sammen. I kan naturligvis også dele, hvis I begge elsker karamel.

Har du aldrig prøvet at flyve i helikopter, har du noget af en oplevelse til gode! Du kan vælge rundflyvning fra udvalgte byer over hele landet. Du får en 10 minutters rundflyvning, hvor du ser verden oppefra i føresædet. Landet vil åbne sig for dine fødder. Se nedenstående eksempel på en tur med en helikopter. Det bliver en uforglemmelig oplevelse!Indhold i artiklen

© Topsund.dk - 2023