Click Here
Vil du annoncere på Topsund.dk? Kontakt os på: Kontakt@topsund.dk

Apovit – produktoversigt

Apovit producerer mange forskellige vitaminer. I denne artikel finder du en komplet oversigt over Apovits udvalg.
 • Fragtpris: Gratis fragt
 • Gratis fragt: Gratis
 • Levering: Dag-til-dag
 • Fragtpris: Gratis fragt
 • Gratis fragt: Gratis
 • Levering: 1-3 hverdage
 • Fragtpris: Gratis fragt
 • Gratis fragt: Gratis
 • Levering: 1-3 hverdage
 • Fragtpris: 29 kr.
 • Gratis fragt: 200 kr.
 • Levering: 1-2 hverdage

Apovit

Køb Apovit hos forskellige helsekostbutikker. TRYK HER.

Apovit vitaminer er et bredt sortiment af vitaminer og kosttilskud. Se hele sortimentet hos Apopro HER. Apopro tilbyder 53 forskellige Apovit vitaminer. Apopro har dag-til-dag levering. Du kan få gratis levering ved køb over 250 kr. Læs mere om Apovit vitaminer nedenfor.

Tryk på et produkt for at læse mere.

Hvad er Apovit vitaminer?

Apovit er en serie af flere forskellige vitaminprodukter. Produktserien består både af enkeltvitaminer, multivitaminer og omega-3 produkter.

Hvorfor vitaminer?

Vitaminer er vigtige næringsstoffer til kroppen. Vitaminer består af mange forskellige bestanddele, som kroppen udnytter og gør brug af. Vitaminer er med til at opbygge og vedligeholde fleksible muskler, et sundt skelet, sund hud og funktionsdygtige slimhinder. Vitaminer har også betydning for vedligeholdelse af immunforsvaret. Vitaminer indgår også i omsætningen af kulhydrat, fedt og protein til energi.

Apovit vitaminer indeholder også mineraler, som er betydningsfulde byggesten og en nødvendighed for mange af kroppens processer. Kroppen kan ikke selv lave mineraler, og derfor skal disse tilføres via en varieret kost og vitamintilskud. Mineraler har betydning for at opretholde et velfungerende nervesystem, normal muskelfunktion og en mineraltilførsel til at skabe et sundt skelet.

Multivitaminer

Flere af produkterne af Apovit vitaminer indeholder flere forskellige vitaminer og kaldes derfor multiprodukter. Hvis du spiser en varieret kost efter myndighedernes anbefalinger, får du tilstrækkelige mængder vitaminer og mineraler. Der er dog nogle, som enten får for lidt eller spiser så sundt, at vitaminbehovet ikke bliver dækket. En undersøgelse af danskernes kost viser, at voksne i gennemsnit spiser ¾ af den anbefalede mængde frugt og grønt. Frugt og grønt er gode kilder til vitaminer og mineraler.

De fleste kan starte med at lægge deres morgenmad om. I Danmark kan vi i vinterhalvåret også opleve, at vi ikke får nok D-vitamin. Hvis man ikke rejser sydpå i denne periode, kan et vitamintilskud ligefrem være nødvendigt. Find ud af, hvad du kan gøre ved mangel på D-vitamin, og opdag 10 tegn på at du mangler D-vitamin.

Omega-3

Omega-3 er en gruppe essentielle (livsnødvendige) fedtsyrer, som kroppen har et egentligt behov for. Kroppen kan ikke selv danne disse fedtsyrer, og derfor skal de tilføres via kosten eller som et vitamintilskud. Omega-3 fedtsyrer har en vigtig betydning for en normal hjerne- og hjertefunktion.

Kasper Ketelsen

Kasper Ketelsen

Kasper Ketelsen er redaktør på Topsund. Han har læst bachelor i ernæring- og sundhedsvidenskab, og har en passion for at berøre alle gavnlige sider af livet med især den sunde livsstil i fokus. For Kasper handler det om at inspirere dig til at tage sunde valg i livet.

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du køber noget via et link. Læs mere.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Del på print
Print

Læs også

sundt vægttab

3 ting du bør vide, før du begynder at tabe dig

søvnløshed

6 gode råd mod søvnløshed

Chokolade muffins

grønt skær i hår

Grønt hår? – effektive råd der fjerner grønt skær i håret

Skægpleje

Skægpleje – den komplette guide

sukrin

Sukrin – et sundere alternativ til sukker

Vi introducerer dig i denne artikel til det sundere sukkeralternativ kaldet Sukrin. Det kan benyttes som erstatning til almindelig sukker ved samtlige anvendelsesområder.

blodtryksmåler

Blodtryksmåler – find det bedste apparat her og bliv klogere på dit blodtryk

En blodtryksmåler i hjemmet er en god investering. Den giver et indblik i, hvordan dit blodtryk ser ud. Den bedre måler kan give dig et ugentligt gennemsnit, så du hurtigt får en idé om, hvorvidt du bør reagere på resultaterne. Vi hjælper dig med at finde de bedste blodtryksmålere til hjemmebrug.

Kost

10 genveje til en sund kost

Det er langt fra hverken begrænsende eller forvirrende at ændre sine spisevaner til en sundere kost, som mange umiddelbart går og tror. Spis flere grøntsager og mere uforarbejdet mad. Så er du godt på vej. Vi giver dig 10 simple genveje til en sundere kost.

Væske

Væske og hydrering

Din krop består af 66% vand – svarende til 2/3 af din krop. Det er derfor vigtigt at holde dig og din krop hydreret ved at drikke vand. Men alt væskeindtag tæller med i det store regnskab. Noget er bedre end andet. Du får endda væske gennem den mad, du spiser.

Forkølelsessår

Forkølelsessår behandling – produkter der virker

Når uheldet er ude og der er opstået et forkølelsessår, er det vigtigt at det kommer i behandling. Dette gælder både når det er forkølelsessår på læben, i mundvigen eller i munden. Uanset om det er forkølelsessår på børn eller voksne, så findes der effektive produkter du kan tage i brug.

© Topsund.dk - 2019