Click Here
Vil du annoncere på Topsund.dk? Kontakt os på: Kontakt@topsund.dk

Apovit – produktoversigt

Apovit

Køb Apovit hos forskellige helsekostbutikker. TRYK HER.


Apovit vitaminer er et bredt sortiment af vitaminer og kosttilskud. Se hele sortimentet hos Apopro HER. Apopro tilbyder 53 forskellige Apovit vitaminer. Apopro har dag-til-dag levering. Du kan få gratis levering ved køb over 250 kr. Læs mere om Apovit vitaminer nedenfor.


Tryk på et produkt for at læse mere.

Hvad er Apovit vitaminer?

Apovit er en serie af flere forskellige vitaminprodukter. Produktserien består både af enkeltvitaminer, multivitaminer og omega-3 produkter.

Hvorfor vitaminer?

Vitaminer er vigtige næringsstoffer til kroppen. Vitaminer består af mange forskellige bestanddele, som kroppen udnytter og gør brug af. Vitaminer er med til at opbygge og vedligeholde fleksible muskler, et sundt skelet, sund hud og funktionsdygtige slimhinder. Vitaminer har også betydning for vedligeholdelse af immunforsvaret. Vitaminer indgår også i omsætningen af kulhydrat, fedt og protein til energi.

Apovit vitaminer indeholder også mineraler, som er betydningsfulde byggesten og en nødvendighed for mange af kroppens processer. Kroppen kan ikke selv lave mineraler, og derfor skal disse tilføres via en varieret kost og vitamintilskud. Mineraler har betydning for at opretholde et velfungerende nervesystem, normal muskelfunktion og en mineraltilførsel til at skabe et sundt skelet.

Multivitaminer

Flere af produkterne af Apovit vitaminer indeholder flere forskellige vitaminer og kaldes derfor multiprodukter. Hvis du spiser en varieret kost efter myndighedernes anbefalinger, får du tilstrækkelige mængder vitaminer og mineraler. Der er dog nogle, som enten får for lidt eller spiser så sundt, at vitaminbehovet ikke bliver dækket. En undersøgelse af danskernes kost viser, at voksne i gennemsnit spiser ¾ af den anbefalede mængde frugt og grønt. Frugt og grønt er gode kilder til vitaminer og mineraler.

De fleste kan starte med at lægge deres morgenmad om. I Danmark kan vi i vinterhalvåret også opleve, at vi ikke får nok D-vitamin. Hvis man ikke rejser sydpå i denne periode, kan et vitamintilskud ligefrem være nødvendigt. Find ud af, hvad du kan gøre ved mangel på D-vitamin, og opdag 10 tegn på at du mangler D-vitamin.

Omega-3

Omega-3 er en gruppe essentielle (livsnødvendige) fedtsyrer, som kroppen har et egentligt behov for. Kroppen kan ikke selv danne disse fedtsyrer, og derfor skal de tilføres via kosten eller som et vitamintilskud. Omega-3 fedtsyrer har en vigtig betydning for en normal hjerne- og hjertefunktion.

Denne artikel kan indeholde affiliate links. Klik her for at læse vores affiliate politik.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print

Læs også

ingefær shot

Ingefær shot – Lav den selv!

SARD Kopenhagen produkter

hårprodukter

Hårprodukter – forkæl dit hår

Hvorfor skal du bruge flystrømper?

kunstigt juletræ

Kunstigt juletræ vs. ægte juletræ

Tilmeld nyheder

Indtast din e-mail adresse og modtag seneste nyt om artikler og konkurrencer. I januar udlodder vi et gavekort på 500 kr. til Sendentanke. Sidst på måneden trækker vi lod blandt alle tilmeldte.

© Topsund.dk - 2019