Skip to content

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du foretager et køb via et link. Læs mere.

Antibite bideskinne – til dig der skærer tænder

Bideskinne
Skærer du eller dit barn tænder om natten? Mange der skærer tænder vågner op med ømme kæbemuskler og spændinger i hals og nakke. Med Antibite bideskinne, kan du nu få en god nattesøvn og vågne op uden ømhed. Læs mere om den i denne artikel.Opdateret 16. august 2019: Du kan netop nu få rabat ved køb af bideskinner hos Antibite.dk. Klik på nedenstående logo og oplys en af følgende rabatkoder ved dit køb:

10% rabat på alle ordrer uanset størrelse: FF10QR.
15% rabat ved køb af minimum 3 stk.: FF15QR.

Antibite - en bideskinne hvis du skærer tænder

Vågner du op og har ondt i kæben, ømme nakkemuskler og andet? Så kan det være en god ide at anskaffe dig en bideskinne. Der er en del fordele ved sådan en skinne, og det er kun til gavn for dig selv i det lange løb.

Fordele ved bideskinnen:

  • Du slipper for ømme kæbemuskler og spændte nakkemuskler.
  • Du skåner dine tænder for unødigt slitage
  • Du generer ikke længere nogen omkring dig, når du sover
  • Du sparer penge ved at købe bideskinnen hos Antibite ift. hos din tandlæge

Vågner du tit op med hovedpine, spændte kæbemuskler eller spændte nakkemuskler? Så kan det muligvis være, at du skærer tænder om natten. Og hvis du sover alene, er det svært at høre. Du kan evt. prøve at sove sammen med en, som kan lytte efter om du skærer tænder. Din tandlæge har måske nævnt det for dig. De kan også anbefale dig en bideskinne, men prisen er typisk omkring 3.000-5.000 kr. Med en Antibite bideskinne sparer du penge, samtidig med at du får en bideskinne af høj kvalitet.

Køb en bideskinne fra Antibite til kun 249 kr lige her.

bideskinne

Antibite - beskyt dine tænder når du sover

Bideskinnen er produceret i medicinsk CE-godkendt EVA-plast. Den er smag- og lugtfri og fri for BPA. Den koster kun 249 kr for én skinne. Det anbefales at man skifter skinnen ud efter 6 måneder. Netop derfor har Antibite gode tilbud på flere.

Køb 1 bideskinne for 249,- (levering 29kr)
Køb 2 bideskinner for 349,- (levering 29kr)
Køb 3 bideskinner for 395,- (levering gratis)
Køb 4 bideskinner for 495,- (levering gratis)

Jo flere du køber jo billigere bliver den enkelte skinne.

Læs mere og bestil bideskinner lige her.

Tilpasser sig efter dine tænder

Bideskinnen tilpasser sig efter netop dit tandsæt, ved at man først dypper den i kogende vand. Derefter placerer du skinnen på tænderne. Der medfølger en udførlig instruktion til hvordan dette gøres i pakken når du bestiller, så man ikke går galt i byen.

Fuld tilfredshed eller pengene retur – er firmaets motto.

Anitbite har en meget overskuelig og nem hjemmeside, som du kan se HER. På siden kan du læse om fakta omkring bideskinnen og fordelene ved deres deres produkt. Hvis du er nysgerrig på at se mere, kan du også se en række billeder af produktet. Det er heldigvis let at finde rundt på siden. Bestillinger foretaget inden kl. 16.00 på hverdage sendes samme dag.

Gå til Anitbites hjemmeside lige her.Indhold i artiklen

© Topsund.dk - 2023