Skip to content

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du foretager et køb via et link. Læs mere.

Biofreeze lindrer dine smerter

Biofreeze er et smertelindrende middel, som kan lindre muskel- og ledsmerter. Det er et produkt der er produceret af det danske firma, YourCare. Oprindeligt opfundet af Dr. Danné King, en kemiker, som har gjort det til sit speciale. Det er ikke blot kun et billigt produkt, men også super effektivt. Læs mere herunder om, hvorfor det er så effektivt, og hvem det kan hjælpe.Biofreeze er smertestillende gel

Biofreeze er som sagt et produkt der lindrer smerter i led og muskler, som effektivt kan bruges under behandlinger, skader og genoptræning mm. Nu er det slut med unødige muskelsmerter, som almindeligt smertestillende piller ikke hjælper på i længden.

Produktet kan fås i 3 forskellige former:

  • Gel fra tube
  • Spray på dåse
  • Gel med Roll-on

Alle 3 “versioner” indeholder det samme og er lige så effektive. Den eneste forskel er, hvordan de skal påføres. De forskellige versioner er specialiserer sig inden for specielle områder, og kan anvendes ud fra den situation du befinder dig i. Lige meget hvor du har brug for det, så vil du kunne benytte dig af produktet, og du vil få lindret dine smerter. Så man kan ikke vælge noget forkert. Tværtimod. Du kan også vælge den type, du har det bedst med at anvende.

Hvad indeholder Biofreeze?

Produktet indeholder ILEX. ILEX er et planteekstrakt fra en sydamerikanske kristtjørn. Kristtjørn er en fyldig busk med bær på. De vokser også i Danmark. Men de sydamerikanske siges af være af høj kvalitet. Biofreeze indeholder ikke olie, petrolium, voks eller hormoner. Det er baseret på 100% naturlig mentol. Men får en hurtig og langvarig effekt, som går ind og virker hurtigt og effektivt.
Det gode ved dette produkt er, at det ikke er testet på dyr!

Det indeholder:

  • Isopropylalcohol (aktivt stof).
  • Inaktive stoffer: Vand, urteekstrakt (Ilex paraguariensis), carbomer, triethanolamine, menthol, kamfer, siliciumdioxide, methylparaben, E 102 gul, E 133 blå.

Biofreeze gel

Det er en gel som man skal massere ind på det sted du føler smerter. Gerne en god klat på stedet, og så skal du blive ved med at massere indtil gelen er absorberet i huden. Gelen er effektiv, hvis man har ømme muskler, rygsmerter, stive led og gigtsmerter. Denne Biofreeze gel anvendes til hjemmebrug, hvis man har sovet dårligt, er anspændt, eller hvis du allerede er i behandling. Gelen går ind og løsner de stive led og/eller får musklerne til at slappe af, og du bliver fri for smerterne ganske hurtigt.

Prisen for Biofreeze Gel ligger ml. 150-170 kr. alt efter om det er på tilbud. Dette produkt købes i tube og indeholder 118 ml.

Kan forhandles HER.

Biofreeze spray

Denne spray er, ligesom gelen, baseret på 100% menthol og er ej heller testet på dyr. Denne spraymetode er effektiv på ældre mennesker, som har svært tilgængelige områder på kroppen. Dette produkt er god hvis man ikke ønsker at komme unødigt i kontakt med indholdet, da det kan sprayed direkte på det område du har ondt, uden at massere det ind, som man skal med gelen.

Virkningen er lidt hurtigere end gelen, og er derfor ideel til akutte muskel og ledsmerter. Den er også ideel til atletiske sportsudøvere, der er akut opstået smerter. Kan bruges både før og efter sport eller fitness.

Prisen for Biofreeze Spray ligger på ca. 175 kr. Sprayen er på dåse og indeholder 118 ml.

Kan forhandles lige HER.

Biofreeze gel roll-on

Dette produkt er ligesom en roll-on mod myggestik og læbepomade. På den måde kommer man heller ikke i kontakt med indholdet, som man gør med gelen, som skal smøres ud. Denne roll-on er heller ikke testet på dyr og er ligeså effektiv som både sprayen og gelen. Det er blot en anden slags påføringsform.

Den er nem at smøre på bestemte steder på kroppen, som man har ondt, og man kan samtidig massere gelen rund i cirkelbevægelser, for at sikre sig at huden får nok til at absorbere. Den er effektiv til at vedligeholde smerter i mellem behandler. Og så er den super nem at have med nede i tasken og kan påføres alle steder.

Prisen på denne Biofreeze gel roll-on ligger på 165 kr. Tuben indeholder 89 ml.

Den kan forhandles HER.

Biofreeze behandlerflaske med pumpe

Dette er en større portion af produktet man kan købe. Det er ideelt hvis man bruger en stor mængde, så man har til flere behandlinger. Den indeholder de samme effektive i ingredienser og har menthol i sig, som er hurtig og dybdevirkende. Produkter er ej heller testet på dyr.

Prisen er lidt højere, fordi der er en større mængde i. Pris: 484 kr. Gelen er i en tube og med pumpefunktion, så man kan pumpe direkte ud på området eller i hånden, og derefter masere gelen ind i huden. Tuben indeholder 452 g.

Den kan også forhandles hvis du trykker lige HER.

Forhandlere af Biofreeze

Hvor kan man så købe dette vidundermiddel? Biofreeze kan forhandles til en overkommelig pris hos Helsebixen. Der er en masse fordele ved at købe produkterne hos dem. Man får bonuspoint, hurtig levering og gratis fragt på alle ordre der overstiger 100 kr. Så produktet vil du kunne få tilsendt gratis, hvis du handler hos Helsebixen:Indhold i artiklen

© Topsund.dk - 2023