Skip to content

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du foretager et køb via et link. Læs mere.

Chleopatra – rene olier til hud, krop og sjæl

chleopatra
Chleopatra tilbyder en række forskellige vegetabilske og æteriske olier, som giver hverdagen en følelse af velvære. I denne artikel gennemgår Topsund et udvalg af de naturlige produkter med mange forskellige anvendelsesmuligheder.Chleopatra tilbyder forskellige olier, der er velegnet til at vedligeholde en sund hud. Vi anbefaler at hjælpe din hud godt på vej ved at tage tilskud der fungerer indvortes også. Her er kollagen og Q10 to tilskud, der vil hjælpe på at opnå en sund og smuk hud.

Hvem er Chleopatra?

Chleopatra er en familieejet virksomhed, som startede så småt op i 2013, og fik sit gennembrud på det danske marked i 2015. 

Ejerne bag firmaet er personligt meget interesserede i miljø, naturlige produkter med rene råvarer og sundhed. 

Derfor er der nogle rene grundprincipper, som gør, at du som kunde trygt kan handle og købe produkter derfra. 

chleopatra

Hvad tilbyder Chleopatra?

Chleopatra tilbyder et bredt udvalg af vegetabilske og æteriske olier, blomstervand, rollers, tilbehør såsom flasker pipetter, bøtter mm, så man kan lave sine egne produkter ud fra Chleopatras råvarer. 

Derudover kan du finde opskrifter til hvordan du fx kan lave din egen ansigtsmaske med deres produkter og udstyr, eller lave din egen hårolie eller din egen læbepomade mm. Det gode ved det, udover at det er spændende at lave, så ved du også hvad ingredienserne er, når du påfører det på din egen hud. 

Hvis du skulle være i tvivl om hvilken olie du skal vælge, eller hvordan du kan anvende det, så finder du også guides på deres hjemmeside og en FAQ liste med de mest hyppige spørgsmål. 

Veganske

Rene og naturlige

Økologiske

Miljøvenlige

Ikke testet på dyr

Chleopatra tilbyder en ægte, australsk Tea Tree olie, som på dansk kaldes te-træ. Den er 100% økologisk og olien er yderst populær, da den kan bruges til rigtig mange ting. Den skal fortyndes og må kun bruges udvortes. Denne te-træ olie er en af de mest populære æteriske olier i hele verdenen. Den er ikke testet på dyr og er vegansk. Chleopatra tilbyder mængderabat ved køb af flere. Denne æteriske olie kan købes alene til blot 99 kr. 

Tea Tree oil er særligt egnet til:

Dette er en økologisk citrongræs olie. Udover den friske duft af citron, så har den en anti-inflammatorisk virkning, og har en beroligende effekt for sjæl og muskler. Den skal fortyndes og vil være ideel som massageolie. Du kan også tilføje et par dråber når du skal i bad, og du vil hurtigt mærke en opløftende virkning. Olien koster kun 59 kr. 

lemon grass er særligt egnet til:

Denne Lavendel olie anses for at have en helende og terapeutisk virkning. Udover at den er særdeles velduftende, så er denne æteriske, økologiske olie god til at helbrede huden – fx i forbindelse med forbrændinger. Duften giver en rolig virkning og kan lindre nervøsitet. Lige denne olie er en fin olie fra Frankrig og koster kun 119 kr.

Lavendel olie er særligt egnet til:

Vi kender alle sammen duften af eucalyptus. Eucalyptus er oprindeligt et gammelt lægemiddel fra Australien. Denne olie er særdeles god til diverse hudlidelser, såsom vabler, forbrændinger, insektbid og endda mod lus i håret. 

eucalytus olie er særligt egnet til:

Ingefær har efterhånden fået rigtig god omtale for sine sunde egenskaber. De sunde egenskaber er der også i Chleopatras æteriske og økologiske ingefærsolie. Ingefær har en frisk og skarp aroma og har en helende effekt. Påfør olien, efter at den er fortyndet i evt. vegetabilsk olie, på huden hvor du har ondt, og det vil lindre dine smerter. Sågar hjælper ingefær også på at stimulere blodcirkulationen, som har gavnlig effekt for dit helbred. Olien koster 129 kr. for en flaske med 10 ml. 

Ingefærs olie er særligt egnet til:

Pebermynte har en velduftende aroma og den egenskab, at have en kølende effekt. Bare duften af denne æteriske pebermynteolie i rummet kan lindre dine sorger og bekymringer. Denne olie er især også god til ømme muskler og led. Den er 100% ren, økologisk og ikke testet på dyr. Pebermynteolien er også god til at holde insekterne væk på grund af den stærke aroma. Prisen er 79 kr.

peppermint olie er særligt egnet til:

Dette er en olie som Chleopatra omtaler som mirakelolien. Årsagen til at det ligefrem er en mirakelolie er, at det er en naturolie, som indeholder flere forskellige egenskaber. Olien har anti-inflammatoriske egenskaber og er især god til hudlidelser som akne, da den fugter og regenererer celler i hudens overflade. Bruger du den i håret, vil den give dig et mere glansfuldt og næringsfyldt hår. Den er drøj i brug og har en naturlig duft. Olien er 100% ren, uraffineret, koldpresset og økologisk. Olien indeholder 30 ml og koster 169 kr.

Tamanu olie er særligt egnet til:

En praktisk organ olie roller, som er nem at have med i tasken. Argan olie er et populært skønhedsprodukt, som kan bruges til både hud, hår, negle mf. Den er rig på antioxidanter og giver fugt til både hud og hår. Argan olien er koldpresset, uraffineret og økologisk. Denne roller er nem at have med overalt, den fylder ikke meget og så har den en kugle i toppen, som gør den nem at dosere stort set alle steder. 

Argan olie er særligt egnet til:

På grund af produktionsomstændighederne er figenkaktusolien en af de dyreste olier i verdenen. Produktionen kræver op til fire dages manuel håndtering. I første fase adskilles frøene fra frugten og bliver efterfølgende soltørret, inden de skal koldpresses. Frøene indeholder blot 5% olie. For at få 1 liter olier kræver det op til hele 27 kg. frø. svarende til et halvt ton frugt. Olien fungerer som en skønhedseliksir med anti-aging egenskaber grundet det høje indhold af E-vitamin. Dette medvirker en langsommere aldring af huden. Olien kan reducere aldringstegn ved at sænke hudens celleforandringer. Figenkaktus frø olie kan desuden reducere poser og mørke rander under øjnene. Den opstrammer porerne og reducerer de synlige tegn på fine linjer og rynker.

Figenkaktus frø olie er særligt egnet til:

Denne Rose Water med spray-funktion er nem at anvende. Det er en god toner til ansigtet, og kan bruges til stort set alle hudtyper. Den er især god til tør hud, hud der har tendens til eksem eller til hud, som ønsker mere glød. Grundet den søde og velduftende aroma den giver, kan den også sprayes direkte i et rum for at skabe balance og give bedre nattesøvn i soveværelset.

Rosenvand er særligt egnet til:

Den søde mandelolie fremstilles af tørrede kerner fra mandeltræet. Mandelolien har fantastiske egenskaber til at blødgøre huden og skabe en beroligende effekt. Mandelolie er velegnet til alle hudtyper og kan hjælpe med at ballancere hudens naturlige fugtighed. Mandelolie har mange forskellige anvendelsesmuligheder. Olien er velegnet til massage eller til at tage med i badet til både hud og hår, hvor den har en blødgørende og sund effekt. Olien er hverken for tynd, tyk eller fedtet, samtidig med at den heller ikke virker tørrende. Den perfekte olie til alle behov.

Mandelolie er særligt egnet til:

Ghassoul ler har andre mærkværdige navne som Rhassoul og Maroccan Red Clay, men kendes på dansk som vulkansk ler og marokkansk lava ler. Ghassoul betyder på arabisk “at vaske”. Leret fugtes med vand eller blomstervand. Sammenblandingen giver en glat, smørrende og blød fornemmelse på huden. Leret har en eksfolierende effekt og har samme sunde, velvære-effekt som sæbe helt uden at danne skum. Det er den helt perfekte måde at rense ansigt, krop og hår uden brug af kunstig sæbe eller andre kemiske stoffer. Leret kan både anvendes som ansigtsmaske og til at vaske sig med, da den renser og absorberer urenheder og overskydende olie fra huden.

Ghasspul ler er særligt egnet til:Indhold i artiklen

© Topsund.dk - 2023