Skip to content

Chokolade muffins

Disse proteinrige muffins med chokoladestykker er det perfekte og sunde alternativ til den almindelige muffin. De er hurtige og lette at lave. De bliver bløde men faste og lækre i både smag og konsistens.

Sådan laver du Chokolade muffins

  • Meget let
  • 20 minutter
  • 8 stk.

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på varmluft 175 grader
2. Hæld indholdet fra Muffin Mixet op i en skål
3. Bland 2 dl havredrik eller mælk med Muffin Mixet
4. Tilsæt 1,5 spsk. olie samt 20 g kokosolie og rør godt rundt
5. Bag i ovnen i 15 minutter

Ingredienser

1,5 spsk olie
2 dl havredrik eller mælk
20 g kokosolie
Glutenfri Protein Vanilje Muffin Mix

Køb dine ingredienser til Chokolade muffins her:

  • Fragtpris: Gratis fragt
  • Gratis fragt: Gratis
  • Levering: 1-3 hverdage
  • Fragtpris: Gratis fragt
  • Gratis fragt: Gratis
  • Levering: 1-3 hverdage
  • Fragtpris: 29 kr.
  • Gratis fragt: 200 kr.
  • Levering: 1-2 hverdage

Med den smarte chokolade muffins blanding fra Protein Baker, har det aldrig været lettere at lave sunde muffins. Selv hvis du ikke er den store tryllekunstner i køkkenet. Vi har lavet muffins med vaniljesmag og chokoladestykker:

Processen var enormt enkel og tog i alt 20 minutter fra start til færdigbagte muffins. Det er ikke et krav at tilsætte kokosolie, men det giver chokolade muffins en rundere fugtighed i konsistensen. Mmm!

Chokolade muffins

En chokolade muffin indeholder blot 81 kalorier. Det er noget mindre, og en del sundere, end en almindelig muffin. For at sammenligne med en almindelig muffin, indeholder disse chokolade muffins:

  • 63% færre kalorier
  • 75% mindre fedt
  • 60% mindre kulhydrat
  • 76% mindre sukker
  • 1141% mere protein
Chokolade muffins

Du kan også lave glutenfri glasur uden tilsat sukker til dine muffins. Du kan få glasur i tre forskellige smagsvarianter:

Vi har afprøvet alle tre glasurvarianter og var særligt vild med chokoladeglasuren til vores vanilje-chokolade muffins.

Chokolade muffins

Du får 8 stk. lækre muffins ud af et mix. Hvis du er vild med rosiner, kan du tilsætte en håndfuld til din dej. Er du mere til rendyrket chokolade, tilbyder Protein Baker også en udgave med protein chok muffins. Ligesom vaniljevarianten, indeholder chokoladevarianten også chokoladestykker. Desuden er indholdet af protein og fibre stadig højt. Du undgår desuden tilsat sukker og kulhydraterne er også på et lavt niveau sammenlignet med en almindelig muffin. Mums!

Dette kan du bruge til Chokolade muffins:

© Topsund.dk - 2019