Skip to content

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du foretager et køb via et link. Læs mere.

Clinic ægløsningstest – giver dig et 100% svar

Clinic ægløsningstest
Clinic ægløsningstest er udviklet af unigroup, som leverer forskellige produkter af høj kvalitet. Heriblandt deres populære Clinic ægløsningstest. Hvorfor er denne test så god og hvordan virker den? Læs mere om det herunder.Clinic ægløsningstest - hvornår skal man teste?

En ægløsningstest er til kvinder, som ønsker at bliver gravide. For at man bedre kan planlægge at blive gravide, skal man vide hvornår man som kvinde, er mest frugtbar. Det kan man tjekke ved hjælp af en ægløsningstest.

Mange er i tvivl om hvornår man kan forvente at man har ægløsning. Og mange tror det er 14 dage efter første menstruation. MEN det er faktisk ikke helt korrekt. Man har nemlig ægløsning 14 dage FØR sin første menstruationsdag.

Nogle kvinder kan mærke når de har ægløsning i form af murren i underlivet og lette smerter. Andre kan ingenting mærke, og så er det godt at en ægløsningstest er opfundet.

Det vil være smart at lave et skema over hvornår du menstruerer og hvor længe. På den måde får du dig et overblik. Og på den måde kan du regne dig frem til hvornår du kan forvente at have ægløsning. Der findes faktisk også mange gratis app på telefonen, som du også kan bruge, som hjælper dig med at udregne hvornår du er mest frugtbar og bør anvende en Clinic ægløsningstest.

Billig ægløsning - hvordan tester man?

Clinic ægløsningstest

Det er ganske nemt. Når du har forventet ægløsningstest, skal du anvende Clinic ægløsningstest og tisse på et bestemt sted på pennen. Morgenurinen er bedst!

Pennen måler dit LH niveau i urinen. En stigning af LH indikerer nemlig om du har ægløsning eller om du snart kan forvente at være fuld frugtbar. Den kan vise om du bliver frugtbar indenfor 26-36 timer. Viser pennen, efter du har urineret på den, 1 streg, så har du ikke ægløsning, og den er ej heller på vej. Men er der 2 streger, og her kan den både være meget positiv, men også udtydelig, men er der 2 streger, så har du ægløsning. Testet viser svar inden for få minutter.

Du kan købe Clinic ægløsningstest her hos Apopro.dk

Positiv ægløsningstest - hvad nu?

Viser det sig at din Clinic ægløsningstest er positiv, altså viser 2 streger. Så har du ægløsning. Og så har du stor chance for at blive gravid inden for de næste 48timer. Så hvis du er på jagt efter at blive gravid, så er det med at få tændt stearinlysene, lav en lækker middag, finde det sexede undertøj frem og forfør din partner. Når din frugtbarhed (LH niveauet) falder/forsvinder igen, så går der 1 måned til at i kan prøve igen.

For at teste, kan vi anbefale Clinic ægløsningstest, som du kan købe til 179,50kr HER som indeholder 5 test. Er du allerede gravid, så kan du læse om Clinic Graviditetstest her.Indhold i artiklen

© Topsund.dk - 2023