Skip to content

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du køber noget via et link. Læs mere.

Coldy – halsspray mod halsbetændelse

Halsproblemer kan opstå ud af det blå. Oftest kommer de snigende ved halssmerter, halsbetændelse og ondt i halsen. Du kan med Coldy fange det i opløbet, da Coldy benyttes ved selv de mindste symptomer.Køb Coldy halsspray 30 ml til 72 kr. hos Apopro (Levering 1-3 hverdage. Fragtpris 10 kr.)

Køb Coldy halsspray 30 ml til 84 kr. hos Med24 (Levering 1-3 hverdage. Fragtpris 29 kr.)

Har du halsbetændelse?

Coldy er en halsspray som behandler de første symptomer på ondt i halsen som følge af en infektion. Coldy lægemidlet lægger en beskyttende barriere på sliminden i halsen. Denne hinde forhindrer bakterier og virus i at fæstne på slimhinden og udvikle sig til halssmerter, halsbetændelse og ondt i halsen.

  • Forhindrer bakterier og vira i at sætte sig fast i halsen
  • Enkel at anvende om natte og til børn
  • Doseringsarmen sikrer, at væsken sprøjtes ind i halsen og lindrer, hvor smerterne kommer til udtryk

Anvendelse af Coldy mod halsbetændelse

Du kan begynde at benytte Coldy, lige så snart du oplever de første tegn og symptomer på ondt i halsen. Følg disse trin ved brug af Coldy:

  1. Omryst før brug
  2. Spray ud i luften et par gange, indtil der kommer væske ud af spraydysen. Gentag hvis produktet ikke har været i brug i længere tid.
  3. Placer spraydysen i munden og peg dysen mod svælget
  4. Spray opløsningen ind bagerst i svælget

Coldy indeholder ingen lægemidler og er et CE-mærket medicinsk udstyr.

Hvis du har tvivlsspørgsmål, skal du altid kontakte din læge, spørge dit lokale apotek til råd og læse den medfølgende indlægsseddel.

Dosering af Coldy

Dosering for voksne er 2 sprays hver 2.-3. time eller efter behov. Coldy må ikke anvendes mere end 8 gange om dagen.

Dosering for børn i alderen 4-12 år er 1 spray hver 2.-3. time eller efter behov. Coldy må ikke anvendes mere end 8 gange om dagen.

Forholdsregler ved benyttelse af Coldy mod halsbetændelse

Du må ikke anvende Coldy, hvis du er allergisk over for ingredienserne i Coldy. Coldy må heller ikke benyttes, hvis du har problemer med at synke. Må ikke anvendes til børn under 4 år.

Børn skal være under opsyn af en voksen ved brug. Du skal stoppe med at bruge Coldy, og kontakte lægen, hvis du oplever overfølsomhed, allergiske reaktioner, bivirkninger eller ved ingen effekt inden for 7 dage. Coldy må kun benyttes oralt. Undgå kontakt med øjnene. Hvis det skulle ske, så skyl øjnene grundigt med koldt vand og søg læge.

Graviditet og amning

Du bør kontakte din læge eller dit apotek, inden du som gravid begynder at bruge Coldy. Det samme gør sig gældende, hvis du ammer.

Opbevaring

Coldy må ikke benyttes efter udløbsdatoen. Skal opbevares mellem 5-25°C og utilgængeligt for børn.

Indhold i artiklen

© Topsund.dk - 2020