Click Here
Vil du annoncere på Topsund.dk? Kontakt os på: Kontakt@topsund.dk

Coldy SoreFix – forebyg dit forkølelsessår

Coldy Sorefix er et produkt fra Orifarm, som er en læbebalsam der forebygger forkølelsessår. Forkølelsessår er en meget almindelig sygdom, som er forårsaget af Herpes, og kommer i perioder. Ansigtet kan være svært at gemme, og kan ej heller skjules med makeup. Derfor kan Coldy SoreFix forstærker dine læbers barriere og beskytter dig mod smitte som kan udløs et forkølelsessår.


Hvad er forkølelsessår?

Der findes 2 former for herpes. Og den der som regel viser sig omkring munden er den type der hedder HSV-1. Man kan få forkølelsesår i mundvigen, forkølelsessår på læben og i munden . Det viser sig som små væskende blærer, hvor huden er hævet og rød.

Er man i tvivl om man har denne sygdom, anbefaler vi at du henvender dig til din læge, som kan diagnostisere sygdommen. Forkølelsessår kommer som regel frem, når ens immunforsvar er svækket ved fx. en forkølelse.

Forkølelsessår smitte

Man kan blive smittet via fysisk kontakt som ved kys. Selvom man ikke har forkølelsessår lige nu, kan man stadig smitte. Derfor vil dette produkt fra Orifarm være genialt, så man kan undgå at blive smittet. Hvis du er blevet smittet, kommer det først til syne en til tre uger efterfølgende, og det heler i løbet af få uger. Tegnene på at du er smittet er en prikkende og stikkende fornemmelse i huden. I løbet af kort tid kommer der små blære frem. Sårene tildækkes af en skorpe, som falder af af sig selv efter 8 til 10 dage.

Forkølelsessår behandling med Coldy SoreFix

Coldy SoreFix

Der findes forskellige hjælpemidler som kan mildne ens gener og udseende på forkølelsessår. Heriblandt er der Coldy SoreFix. Dette produkt er en læbebalsam, som man smører på læberne eller om munden. Den kan smøres på dagligt, da den er plejende for dine læber. Indeholder olier og E-vitaminer. Og så er den beskyttende overfor solen, med en solfaktor på 30.

Den indeholder ingen sulfater, trietanolaminer, frie polyetylenglykoler, dietanolaminer og parabener. Og så er den diskret og gennemsigtig med en glinsende effekt. Cremen kan anvendes fra børn fra 12 års alderen.

Cremen er også egnet, HVIS man har fået forkølelsessår. Så går den ind og forkorter helingstiden og mindre de gener det medfører, som svien, stikken og ømheden.

Coldy SoreFix kan købes lige her til 65 kr hos Med24 klik her.

Dosering af Coldy SoreFix:

For at forebygge mod forkølelsessår, skal du smøre balsammen på læberne 3-6 gange dagligt. Gerne oftere hvis der er stor risiko for smitte, sollys eller hvis du generelt har tørre læber. Husk at vaske hænder både før og efter påføringen.

Der er ingen bivirkninger ved at anvende dette produkt.

Må ikke anvendes:

Læs indlægssedlen før du anvender produktet for forebyggelse af forkølelsessår. Men du skal ej heller anvende produktet hvis du:

  • Er allergisk eller overfølsom for en eller flere af indholdsstofferne.
  • Må kun anvendes udvortes på og omkring læberne.
  • Gravid må kun anvende produktet i samarbejde med sin læge

Denne artikel kan indeholde affiliate links. Klik her for at læse vores affiliate politik.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Læs også

Hvorfor skal du bruge flystrømper?

kunstigt juletræ

Kunstigt juletræ vs. ægte juletræ

baobab olie

Baobab olie – forkæl din hud

baobab

Baobab – bliv klogere på livets træ

Søvnløshed

Søvnløshed kan slå dig ihjel – læs hvad mindre end 7 timers søvn gør ved din krop

Tilmeld nyheder

Indtast din e-mail adresse og modtag seneste nyt om artikler og konkurrencer. I december udlodder vi et gavekort på 500 kr. til Sendentanke. Sidst på måneden trækker vi lod blandt alle tilmeldte.

© Topsund.dk - 2018