Click Here
Vil du annoncere på Topsund.dk? Kontakt os på: Kontakt@topsund.dk

Oppustet mave? Prøv Duolac

Duolac er et tilskud af mælkesyrebakterier, som kan afhjælpe maveproblemer, som oppustet mave, ved at stimulere tarmen og skabe en gunstig tarmflora. Læs mere om den positive virkning ved mælkesyrebakterier, og find gode råd til at skabe et sundt helbred.
 • Fragtpris: Gratis fragt
 • Gratis fragt: Gratis
 • Levering: Dag-til-dag
 • Fragtpris: Gratis fragt
 • Gratis fragt: Gratis
 • Levering: 1-3 hverdage
 • Fragtpris: Gratis fragt
 • Gratis fragt: Gratis
 • Levering: 1-3 hverdage
 • Fragtpris: 29 kr.
 • Gratis fragt: 200 kr.
 • Levering: 1-2 hverdage

Bliv klogere på mælkesyrebakterier og deres effekt

Vi har tidligere skrevet om mælkesyrebakterier og deres gode effekter. Det kan du læse mere om i denne artikel

Duolac - dobbeætbeskyttende mælkesyrebakterier

SE HELE UDVALGET AF DUOLAC.

Mælkesyrebakterier fra Duolac er fremstillet- og beskyttet af et unikt dobbelt coating system. Dette er udviklet for at maksimere overlevelsen af de beskyttede bakterier op til 100 gange sammenlignet med de ubeskyttede bakterier. Systemet sikrer en optimal beskyttelse mod ydre påvirkninger, hvilket øger antallet af levende Duolac mælkesyrebakterier, som ankommer til tarmsystemet.

Duolac daglig vitalitet

Duolac Daglig Vitalitet indeholder 7 milliarder mælkesyrebakterier, som bidrager til en normal tarmflora. C-vitamin bidrager til et normaltfungerende immunforsvar og til at mindske træthed og udmattelse. Pakken indeholder 60 stk. kapsler.

Køb Duolac Daglig Vitalitet til 219 kr.

Duolac Normal+

Duolac Normal+ indeholder 3 milliarder mælkesyrebakterier, som alle indgår i den vigtige omsætning af næringsstoffer. C-vitamin bidrager til normaltfungerende immunforsvar. Pakken indeholder 40 stk. tyggetabletter med smag af ananas.

Køb Duolac Normal+ til 83,95 kr.

Duolac Rejse

Duolac Rejse er velegnet, hvis du skal rejse i udlandet. Pakken indeholder 60 stk. tyggetabletter til hele familien. Dobbelt beskyttelse sikrer, at kroppen udnytter mælkesyrebakterierne optimalt.

Køb Duolac Rejse til 114 kr.

Få styr på bakteriebalancen med mælkesyrebakterier og skabt et sundt helbred

Vi går rundt med over 500 forskellige bakterier i kroppen. I tarmen findes ti gange så mange bakterier i forhold til resten af kroppen. Nogle bakterier er giftige og kan ødelægge og modvirke bakteriefloraen i tarmen og maven. Det er her, mælkesyrebakterier kommer ind i billedet. Mælkesyrebakterier sætter sig på tarmslimhinden. Bakterierne er syrestabile, og derfor modvirker de bakterier, som producerer giftige stoffer.

Mælkesyrebakterierne går ind og nulstiller bakteriefloraen i tarmen, hæmmer den negative tilvækst af skadelige bakterier og styrker immunforsvaret. Mælkesyrebakterierne fungerer som et stabilt forsvar for tarmene og maven. Undersøgelser viser, at det kan hjælpe med håndteringen af de fremmede bakterier, som vi eksempelvis kommer i kontakt med under rejser til udlandet. De kan desuden nedbryde laktose, hvis man er laktoseintolerant, og de kan bidrage til en bedre optagelse af calcium, magnesium og jern.

Gode råd mod oppustet mave

Mange går rundt med oppustet mave i en sådan grad, at de er generede af det til dagligt. Det kan komme til udtryk ved følgende gener:

 • Følelsen af opsvulmet mave
 • Følelsen af forstoppelse
 • Luft i maven

Er du en af dem? Der er heldigvis gode råd at hente. Et regelmæssigt og dagligt indtag af mælkesyrebakterier kan hjælpe på oppustet mave og fjerne følelsen af ubehag. Du kan også tage dine egne forholdsregler for at skabe de mest optimale forhold for en rolig mave.

1. Spis regelmæssigt

Et regelmæssigt indtag af måltider skaber de bedste forhold for maven. Spis morgenmad, frokost og aftensmad på nogenlunde samme tidspunkt hver dag. Slap af, spist roligt og tyg maden langsomt og grundigt. Undgå diverse mellemmåltider med et højt fedtindhold. Det vil blot medvirke til, at maven kommer på overarbejde. Spis i stedet frugt eller grønt.

2. Spis mere frugt og grønt

Hvis dit indtag af frugt og grønt er forholdsvist begrænset, kan du prøve at øge dit indtag. Du vil hurtigt opdage, om din mave bliver mere rolig og mindre generet.

3. Spis færre fibre

Fibre får maven i arbejde, men den kan også komme på overarbejde. Pas derfor på med mængden af fibre. Hvis din mave er urolig, kan du derfor forsøge at begrænse dit indtag af fibre. Fibre er dog sunde, og de er førhen blevet lovprist som vejen til sundhed. Men man kan også få for meget af det gode.

4. Pas på mælkeprodukter

Mælkeprodukter kan være den skjulte djævel i forhold til oppustet mave og mavegener. I denne forbindelse er det også aktuelt at finde ud af, om du skulle have en grad af laktoseintolerance.

Kasper Ketelsen

Kasper Ketelsen

Kasper Ketelsen er redaktør på Topsund. Han har læst bachelor i ernæring- og sundhedsvidenskab, og har en passion for at berøre alle gavnlige sider af livet med især den sunde livsstil i fokus. For Kasper handler det om at inspirere dig til at tage sunde valg i livet.

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du køber noget via et link. Læs mere.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Del på print
Print

Læs også

sundt vægttab

3 ting du bør vide, før du begynder at tabe dig

søvnløshed

6 gode råd mod søvnløshed

Chokolade muffins

grønt skær i hår

Grønt hår? – effektive råd der fjerner grønt skær i håret

Skægpleje

Skægpleje – den komplette guide

sukrin

Sukrin – et sundere alternativ til sukker

Vi introducerer dig i denne artikel til det sundere sukkeralternativ kaldet Sukrin. Det kan benyttes som erstatning til almindelig sukker ved samtlige anvendelsesområder.

blodtryksmåler

Blodtryksmåler – find det bedste apparat her og bliv klogere på dit blodtryk

En blodtryksmåler i hjemmet er en god investering. Den giver et indblik i, hvordan dit blodtryk ser ud. Den bedre måler kan give dig et ugentligt gennemsnit, så du hurtigt får en idé om, hvorvidt du bør reagere på resultaterne. Vi hjælper dig med at finde de bedste blodtryksmålere til hjemmebrug.

Kost

10 genveje til en sund kost

Det er langt fra hverken begrænsende eller forvirrende at ændre sine spisevaner til en sundere kost, som mange umiddelbart går og tror. Spis flere grøntsager og mere uforarbejdet mad. Så er du godt på vej. Vi giver dig 10 simple genveje til en sundere kost.

Væske

Væske og hydrering

Din krop består af 66% vand – svarende til 2/3 af din krop. Det er derfor vigtigt at holde dig og din krop hydreret ved at drikke vand. Men alt væskeindtag tæller med i det store regnskab. Noget er bedre end andet. Du får endda væske gennem den mad, du spiser.

Forkølelsessår

Forkølelsessår behandling – produkter der virker

Når uheldet er ude og der er opstået et forkølelsessår, er det vigtigt at det kommer i behandling. Dette gælder både når det er forkølelsessår på læben, i mundvigen eller i munden. Uanset om det er forkølelsessår på børn eller voksne, så findes der effektive produkter du kan tage i brug.

© Topsund.dk - 2019