Skip to content

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du foretager et køb via et link. Læs mere.

El løbehjul – få dit eget elektriske løbehjul

El løbehjul er blevet den helt store trend det seneste år og med god grund. Det er et bæredygtigt alternativ til transport, og du kommer hurtigt og ubesværet fra A til B på ingen tid. Det hele er muligt på grund af strøm, og det er der vækst og fremtid i!El løbehjul

El løbehjul for den eventyrlystne

Er du interesseret i at anskaffe dig dit helt eget elektriske løbehjul, giver vi dig gode og prisvenlige bud på el løbehjul, du kan købe online og få leveret direkte til døren. Så er du med det samme klar til at hoppe ud på dit løbehjul og udforske dit nærmiljø på ren og klimavenlig strøm. Du bliver en frontløber inden for fremtidige løsninger!

Bedst i test

Se hele udvalget

Maks hastighed

Angiver den maksimale hastighed løbehjulet kan køre.

Batteritid

Angiver batterilevetiden i minutter, hvor løbehjulet er i brug.

Funktioner

Angiver praktiske og smarte funktioner ved brug af løbehjulet.

Den bæredygtige løsning

Hvis du bor i en af de større, danske byer, har du højst sandsynligt lagt mærke til, at el løbehjul det sidste år har indtaget bybilledet. Det praktiske er, at de kan få dig let og effektivt rundt i byen, og vigtigst af alt er, at de er CO2-neutrale, så du skåner miljøet og får samtidig vind i håret – en ren win-win situation for både dig og naturen.

El løbehjul

El løbehjul til børn

Køb et elektrisk løbehjul til dit barn, så han eller hun kan komme i skole med stil og fare rundt i sjov og leg. Vær dog opmærksom på, at dit barn skal være fyldt 15 år for at kunne køre på det alene. Er dit barn under 15 år, skal det følges af en myndig person af ren og skær sikkerhed. Med et løbehjul med motor på kan det lige blive en anelse sjovere at komme ud ad døren. Sørg for at dit barn altid har cykelhjelm på!

El løbehjul med sæde

El løbehjul med sæde gør komforten ekstra behagelig, og du kommer frem i ro og mag men med sikker fremdrift. Det kan være hårdt for ryggen og benene at stå op i længere tid, især hvis du ikke er vant til det. Derfor kan et løbehjul med sæde være oplagt til dig, som skal anskaffe dig et el løbehjul for første gang, hvis du vil opnå ekstra komfort eller hvis du har problemer med ryg eller ben. Er du bare en livsnyder, og ønsker du ekstra luksus, er det naturligvis også oplagt til dig.

Regler for el løbehjul

Det er ikke bare ren og fri leg når du anskaffer dig et elektrisk løbehjul, da der er nogle basale regler, som du skal opfylde for at kunne køre lovligt. Reglerne er en prøveordning, som trådte i kræft d. 17 januar 2019. Så reglerne kan løbende ændres og trækkes tilbage fra den ene dag til den anden. Men de nuværende regler er:

15 år

Er du under 15 år, kan du kun køre på det, hvis du er sammen med en myndig person over 18 år, eller på bestemte områder, hvor det er tilladt.

Forsikring

Du har ikke en forsikringspligt, så længe det er privat ejet.

CE

Løbethjulet skal være CE-mærket.

Sæde

Det elektriske løbehjul må ikke have et sæde.

Cykelregler

Du skal altså køre på cykelstien og følge de skiltninger der gælder for cykler.

Hastighed

Den tilladte maximale hastighed er 20 km/t.

Mål

Den maximale vægt må være 25 kg med en længde på 2meter og bredde på 0,70 meter.

Antal personer

Man må kun køre én person ad gangen.

Promille

Promillegrænsen er 0,5 og det er strengt forbudt at være påvirket af stoffer når man kører.

Lys

Du skal ligesom alle andre motoriserede køretøjer, have lys på, både foran og bagi. Det gælder hele døgnet. Det er ikke lovligt at lyset sidder på hjelmen foran og tasken bagi. Lysene skal sidde fastmonteret på cyklen. Kravet er at der skal være mindst 1 hvid lygte og 1 rød baglygte. Samt at lysene skal kunne ses på en afstand på 300 meter. Derudover skal det elektriske løbehjul have reflekser på sig. Mindst 1 hvid foran, og en rød bagpå, samt en hvid på hver side af løbehjulet.

Læs reglerne hos Rådet for sikker trafik.

Beskyt desuden dig selv, når du færdes i trafikken. Læs mere om den smarte airbag Hövding cykelhjelm.Indhold i artiklen

© Topsund.dk - 2023