Skip to content

Fedtfrysning – få fjernet fedt uden kirurgi

Fedtfrysning er en effektiv og smertefrit behandlingsmetode, som fjerner fedt. En behandling sker på blot 60-70 minutter, kræver ikke bedøvelse og efter 2-3 behandlinger er der markante synlige forandringer.
fedtfrysning

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du køber noget via et link. Læs mere.Har du hørt om fedtfrysning før? – Hvis ikke, så er det et moderne tiltag i Danmark, da man har fundet ud af hvor effektiv og nem en løsning det er. Mange af os har ting vi gerne ville lave om på os selv, men de fleste af os, får aldrig gjort noget ved det. En af grundene til det er, at det for mange kan virke uoverskueligt og for “vildt” at skulle igennem plastikkirurg og operationer. Med en fedtfrysning, foregår behandlingen, som hvis du tog til et lægebesøg. Det er nemt, hurtigt, og ikke mindst effektivt. Uden kirurgi og uden at tage drastiske metoder i brug. Behandlingen udføres under kontrolleret forhold, af uddannet personale, og du vil kunne se forskel allerede efter 1. behandling. 

fedtfrysning

Hvad er fedtfrysning?

Fedtfrysning, også kaldet Cryogenic lipolysis, er, som navnet antyder, frysning af fedtceller. Behandlingen kaldes for CoolTech. Ved denne behandling anvendes en teknologi, hvor fedtcellerne fryses under et kølingssystem. Dette reducerer antallet af fedtceller og skaber et synligt resultat.

Under en behandling hos CoolTech, kan behandlingsmetoden med vakuumtryk få huden til at føles stram. Selve teknologien er dog skånsom og ufarlig. Derfor er der ikke tale om et kirurgisk eller smertefuld metode, faktisk er det en nem og hurtig-virkende løsning.

Denne video viser hvordan behandlingen egentlig foregår:
fedtfrysning

Behandlingen tilbydes:

Inviocare klinik

Inviocare klinik er placeret i københavn og tilbyder en lang række behandlinger. De er specialister i fedtfrysning og de tilbyder en gratis konsultation, hvis du ønsker flere informationer inden du booker. 

Hvis du er sikker på at du ønsker en fedtfrysning, kan du hurtigt og nemt booke online på deres hjemmeside. 

CeriX klinik

CeriX tilbyder også fedtsugning og er fordel på 4 klinikker i Danmark. København, Hellerup, Odense og Aalborg. De kører med gode kampagner og du kan booke online, nemt og hurtigt. Cerix tilbyder også en række andre behandlinger.

Hvem kan få en behandling?

Stort set alle kan få en fedtfrysning, både mænd og kvinder. Men en behandling med CoolTech er især egnet til dig som gør en indsats for at skabe forandringer på din krop, på en mere naturlig måde end operation.. Det kan også være at du føler at du spiser rigtig og har gjort alt for at få minimeret dine ridebukselår, (altså fedt på ydersiden af låret) Men bare ikke kan se nogen forandringer? Ej heller selvom du træner 3 gange om ugen  Så kan en fedtfrysning især være egnet til dig. Hvis du kan nikke genkendende til nedenstående, er du egnet til en fedtfrysning med CoolTech behandling: 

Tilmeld dig Inviocares nyhedsbrev 

Ønsker du ikke at booke lige pt, så tilmeld deres nyhedsbrev og modtag blandt de første: 
– Adgang til tilbud og kampagner
– Nyheder
– Invitationer til events
– Påmindelser omk. behandlinger

fedtfrysning

Hvordan virker fedtfrysning?

Ved fedtfrysning fryser man fedtcellerne over en tidsperiode, med hensigt på at reducere cellerne i størrelsen. Det er en metode, som ikke kræver det kirurgisk indgreb. Det er muligt at målrette frysningen på fedtcellerne, da fedtcellerne fryser før huden.

Det er en metode, som foretages af professionelle og uddannet personale. Det er muligt at målrette behandlingen på et hvilket som helst område. Om det så er eksempelvis maven, hofterne eller armene. Det er op til dig, hvilke områder, du ønsker at få gjort noget ved.

Under behandlingen er det typisk nødvendigt som patient at sidde i oprejst position i op til 2 timer. Man kan læse imens, sidde med telefonen og gøre det man nu plejer. Under behandlingen krystalliseres fedtcellerne.

En CoolTech behandling virker effektivt og kan gøre en stor forskel. Du kan opnå en reduktion på hele 25% af fedtdepoterne, alt hvorefter du ønsker at få en redtreduktion og hvor mange fedtceller der er i forvejen. 

Denne video viser hvordan fedtfrysning arbejder:
fedtfrysning

Hvor lang tid tager en behandling?

En behandling hos CoolTech tager 60-70 minutter. Behandlingen kræver ikke bedøvelse, og den foregår ved, at en CoolTech-applikator suger fedtvævet under et vakuumtryk.

Området, som er under behandling, nedkøles til 8 minusgrader. Dette dræber fedtcellerne, og de døde fedtceller transporteres væk fra området, ved hjælp af kroppens naturlige virkemidler, og på den måde udskilles fedtcellerne. 

fedtfrysning

Hvor mange behandlinger skal man have?

Det er forskellige fra person til person. Samt hvor meget fedt der er på området, som du ønsker at få behandlet. Som udgangspunkt kan man allerede se en forskel efter én behandling. Men det anbefales af man får ml. 2-3 behandlinger på samme område. det er individuelt hvor mange behandlinger man bør få. Man kan få én behandling og vurdere. 

Efter 1 behandling vil kroppen gennemgå en process, som gør at først efter 4 uger, vil man kunne se resultatet af behandlingen, og først efter 12 uger, vil du kunne se de endelige resultat. Herefter skal der gå 5-6 uger før man kan gentage behandling nr. 2. 

fedtfrysning

Hvor på kroppen kan man få en fedtfrysning?

Faktisk kan du få en fedtfrysning hvor end på kroppen du ønsker. De mest normale steder er nedenstående områder. 

Faktisk kan man få behandling på det sted som du lige netop gerne vil have behandlet. Det eneste der kræves for at kunne blive behandlet er, at der er fedtceller på området. 

Bestil dine behandlinger og book gratis konsultation allerede i dag hos:

Prisen for en fedtfrysning?

Hos Inviocare koster en fedtfrysning kun 3.000 kr pr behandling.
Hvis du har en forudsætning for at gennemgå 3 behandlinger, kan du få 3. behandling med 50% rabat, hvis du bestillinger ved den første bestilling. 

Hos CeriX koster en fedtfrysning fra 4.500 kr pr behandling.
Hvis du har en forudsætning for at behandle 2 steder, kan man få 2 påsætninger og opnå rabat. Læs mere om det på CeriX hjemmeside. 

fedtfrysning

Før og efter billeder

Naturligvis er man nysgerrig på at se om fedtfrysning virker. Og det gør det altså. Du kan se forskellen på de forskellige behandlingsområder, og mange af billederne er kun taget efter 1. behandling. Du kan se massere af før og efter billeder hos både Inviocare og CeriX.

fedtfrysning

Er der bivirkninger ved fedtfrysning?

Det er klinisk bevist og dokumenteret, at der er under 10% personer, som behandlingen ikke vil virke på. Dette er dog ikke en bivirkning som sådan, men stadig noget man skal tage med sig i overvejelserne, hvis man ønsker en fedtfrysning. 

Når man behandles et sted på kroppen, kan der komme små ujævnheder mellem det behandlede område og det ikke-behandlede område. 

Efter en behandling kan området virke øm, hvilket af naturlige årsager er helt normalt. Dog er det ikke værre end at man kan forsætte sin normale dag, som man plejer. 

Indhold i artiklen

© Topsund.dk - 2020