Skip to content

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du foretager et køb via et link. Læs mere.

De 9 bedste fiskeolier – og hvor du køber dem billigst

Fiskeolie
I denne artikel giver vi dig et overblik over 9 forskellige bud på en fiskeolie, så du hurtigt kan dække kroppens behov for sunde fedtsyrer. For hvert produkt finder du en oversigt over, hos hvilke helsekostbutikker, du finder det billigst. Vi gennemgår produkterne, og giver en begrundelse for, hvorfor vi har valgt, som vi gør.Topsund har skrevet denne guide for at give dig et overblik over de bedste produkter på markedet netop nu. Med vores oversigt over prissammenligning, er det vores mål at henvise dig til den forhandler, som er billigst og bedst kan betale sig. Bemærk, at gratis fragt kan henvise til, at du kan opnå gratis fragt ved at vælge levering til en pakkeboks.

Lysi Islandsk - fantastisk fiskeolie!

Fiskeolie

Forhandler

Pris

Fragt

Total

Køb

Hvis du ikke bryder dig om at sluge kapsler, er Lysi Islandsk Omega-3 et oplagt alternativ til dig. Lysi er førende producent af fiskeolie. I produktionen renses der nøje for eventuelle miljøgifte og tungmetaller, så du som forbruger er sikret den sundeste fiskeolie. Dette giver også olien en minimal fiskesmag. Indeholder både A, D og E-vitamin.

Eye Q - fiskeolie i neutrale tabletter

Fiskeolie

Forhandler

Pris

Fragt

Total

Køb

Eye Q er fremstillet med vægt at skabe en fiskeolietablet uden lugt og smag af fisk. Det er en fiskeolie som adskiller sig ved et højere indhold af EPA i forhold til DHA (Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer). Dette er sammensat, da de flerumættede fedtsyrer fungerer mest optimalt i cellemembranerne, hvis indholdet af EPA er øget i forhold til indholdet af DHA. Tabletterne består af kirunalolie, som er fremstillet af mindre fisk som ansjoser og sardiner. Kirunalolien kombineres med kæmpenatlysolie. Denne kombination af olier gennemgår efterfølgende en proces, som er med til at bevare det høje og sunde indhold af de naturlige fedtsyrer.

Pikasol - fiskeolie uden sure opstød

Fiskeolie

Forhandler

Pris

Fragt

Total

Køb

Pikasol Anti-Opstød er udviklet, som navnet antyder, for at undgå sure fiskeopstød. Pikasol har udviklet et antirefluks system, som gør fiskeolien 100% fri for mulige opstød efter indtag. Kapslerne er belagt med en speciel coating, hvilket har den virkning, at kapslerne ikke opløses i mavesækken. Kapslerne opløses først i tarmen, hvilket gør det umuligt med opstød. Du får op til 1.530 mg Omega-3 fedtsyrer, som er godt for dit hjertekredsløb.

Møllers Tran - fiskeolie af høj kvalitet

Fiskeolie

Forhandler

Pris

Fragt

Total

Køb

Møllers Tran er en fiskeolie lavet af norsk torsk. Helt fra starten har de haft fokus på høj kvalitet. Deres kvalitetsprogram består derfor også af antioxidanter som en del af ingredienslisten. Antioxidanter beskytter Omega-3 fedtsyrerne. Derfor får du et endnu bedre produkt. Produktionen foregår under bæredygtige vilkår. Derfor er denne fiskeolie certificeret af havmiljøorganisationen Friend of the Sea. De er med til at sikre, at fiskeriet udføres ansvarligt og på et bæredygtigt grundlag.

Futura - den velkendte fiskeolie

Fiskeolie

Forhandler

Pris

Fragt

Total

Køb

Futura Omega 3-6-9 er kendt af de fleste, og det er også den mest udbredte fiskeolie. Det gør den bestemt ikke mindre dårlig. Som navnet antyder, indeholder Futura både Omega 3, 6 og 9 fedtsyrer. Indholdet af EPA og DHA bidrager positivt til normal hjertefunktion. Det er overordnet godt for hjerne, hjerte og syn. Futura indeholder også E-vitamin, som bidrager til en beskyttelse af kroppens celler mod oxidativt stress.

Eskimo-3

Fiskeolie

Forhandler

Pris

Fragt

Total

Køb

Som med Møllers Tran fiskeolien, værner Eskimo-3 også om det bæredygtige. De tænker på både kvalitet og miljø, og fiskeolien er derfor også certificeret af Friend of the Sea. Balancen mellem Omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA er afbalanceret, og Vitamin-E holder fiskeolien stabil og frisk. Med Eskimo-3 får du den højeste kvalitet uden fiskesmag eller fiskebøvser.

Fitness Pharma

Fiskeolie

Forhandler

Pris

Fragt

Total

Køb

Fitness Pharma er et Omega-3 supplement af naturlige og rene fiskefedtsyrer. Fiskeolien kommer fra ansjoser og sardiner. Under produktionen er fiskeolien renset naturligt, så det sikrer den mest optimale kvalitet. Denne fiskeolie er tilsat naturlige antioxidanter for at undgå harskning.

Lekaform

Fiskeolie

Forhandler

Pris

Fragt

Total

Køb

Fiskeolien fra Lekaform indeholder de sunde Omega-3 fedtsyrer. Det er det sunde, hurtige og naturlige valg til en god fiskeolie. Fiskeolien fra Lekaform er med til at opretholde funktionen af kroppens vigtige celler. Hvert år udgives forskningsresultater, som gang på gang påviser de sunde effekter ved at indtage Omega-3. Denne fiskeolie giver din krop de sunde Omega-3 fedtsyrer EPA og DHA.

Apovit - den mest kendte

Fiskeolie

Forhandler

Pris

Fragt

Total

Køb

Hos online apoteket Apopro kan du købe Apovit Omega-3, som er en stærk og virkningsfuld fiskeolie. Det er særligt velegnet til voksne og børn over 11 år, som ikke spiser fisk eller fiskepålæg på ugentlig basis. Hvis du har svært ved at synke kapsler, er dette et produkt for dig. Kapslerne er produceret i en mindre størrelse, så alle kan være med. Apovit Omega-3 indeholder, som flere af ovenstående produkter, både EPA (Eicosapentaensyre) og DHA (Docosahexaensyre). Begge fedtsyrer bidrager til normal hjerne- og hjertefunktion. Apovit Omega-3 er uden laktose og gluten.

Hvorfor fiskeolie?

Sunde effekter

Kroppen producerer ikke selv sine egne Omega-3 fedtsyrer. Den kan heller ikke lave Omega-3 fedtsyrer ud af Omega-6 fedtsyrer. Det er derfor essentielt at indtage som kosttilskud. Det er videnskabeligt bevist, at Omega-3 fedtsyrer reducerer smerte og hævelser. Fiskeolie er derfor også et velkendt middel mod psoriasis og tørre øjne.

Fedtsyrerne forhindrer også blodstørkning. Det er muligvis også forklaringen på, hvorfor fiskeolie hjælper mod nogle hjertesygdomme.

Indhold i artiklen

© Topsund.dk - 2020