Skip to content

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du foretager et køb via et link. Læs mere.

Forkølelsessår behandling – produkter der virker

Forkølelsessår
Når uheldet er ude og der er opstået et forkølelsessår, er det vigtigt at det kommer i behandling. Dette gælder både når det er forkølelsessår på læben, i mundvigen eller i munden. Uanset om det er forkølelsessår på børn eller voksne, så findes der effektive produkter du kan tage i brug.Når uheldet er ude og der er opstået et forkølelsessår, er det vigtigt at det kommer i behandling. Dette gælder både når det er forkølelsessår på læben, i mundvigen eller i munden. Uanset om det er forkølelsessår på børn eller voksne, så er det effektive produkter du kan tage i brug. 

forkølesessår

Heldigvis er det super nemt at komme igang med behandlingen af et forkølelsessår, fordi det er håndkøbsmedicin, som stort set kan købes på alle apoteker og i helsebutikker.

Men hvilke produkter har en effektiv virkning? 
Herunder har vi listet de mest effektive produkter der er på markedet lige nu. 

Compeed plaster

81,95,-
  • Plaster der påsættes på det ramte sted
  • Indeholder 15 plastre i én pakke
BESTSELLER

Produkter for både børn og voksne

forkølelsessår

Produkter for personer over 15+

Forkølelsessår smitte

Forkølelsessår kaldes også herpes labialis, og er noget der kan rammes os alle. Flere får det igen og igen, men lige gyldig hvad er det vigtigt at man behandler det, så man ikke smitter andre med det. Du kan læse mere om forkølelsessår lige her, da der er flere forskellige typer. Det er nemlig meget smitsomt, så man gør undgå: 

Forkølelsessår behandling

Der findes rigtig mange produkter der kan hjælpe dig med at få forkølelsessår væk hurtigt. Dette er super effektivt, men hos nogen vil sygdommen komme igen. Vælg ovenstående behandlingstype og følg brugsanvisningen for at opnå et hurtig og effektivt resultat. 

Tegn på forkølelsessår

Der er nogle grundlæggende tegn på herpes labialis. Og det er vigtigt at man tager forbehold og handling for de tegn man oplever. Tegnene kan være: 

Disse tegn viser sig på ca 50% af personer som har forkølelsessår 1-2 dage før udbruddet. Indhold i artiklen

© Topsund.dk - 2023