Skip to content

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du foretager et køb via et link. Læs mere.

Hårprodukter – forkæl dit hår

hårprodukter
Dit hår skal passes og plejes med hårprodukter. For det er noget der har stor betydning for hvordan vi ser ud, og vores udseende generelt. Generelt går flere kvinder op i sit hår end mænd gør. Og det er der heller ikke noget at sige til.Når hår skal udsættes for diverse ting, såsom at blive farvet, at svømme i klorvand, og sågar bare gå i bad derhjemme. Så er vi også nødt til at give håret den optimale pleje, så det kan forblive sundt. 

Shampoo

Der findes oceaner af forskellige shampoo at vælge imellem. Men der er nogle ting man kan udelukke ud fra, hvad der er bedst for dit hår, især hvis det skal plejes. Hvis dit hår ikke udsættes for særlig meget, så behøver du ikke at investerer i diverse dyre hårprodukter for at pleje dit hår og kan nøjes med en almindelig shampoo. Men er dit hår meget sart, har været udsat for meget, evt farvning og permanente krøller, så kræver det en stor mænge pleje. Håret kan nærmest ikke få nok pleje af hårprodukter. 

Bestseller

Mest solgte shampoo
114,-
  • Indeholder 500ml
  • Blødgør og styrker
Populær

KEVIN MURPHY SERIE

 

Dette mærke er et Australsk brand som laver de mest fantastiske hårprodukter. Du kan finde et stort udvalg af shampooer, balsamer, forskellige masker til håret. Alt som giver god pleje, styling og finish. Prisen og kvaliteten hænger sammen. Du får meget pleje for pengene. Alle Kevin Murphys hårprodukter er baseret på naturlige ingredienser og er fri for parabener og sulfater.  

REDKEN SERIE

Et førende brand fra USA og har hovedkvarter i New York. Grundlæggeren  hedder Jheri Redding, som stiftede selskabet i 1960.  som har lavet nogle af verdens bedste produkter til dit hår. Siden hen er Redken blevet specialist indenfor hårpleje og er et førende mærke på markedet.

KÈRASTASE SERIE

Selskabet Kérastase blev grundlagt i Frankrig i 1964 af franskmanden Francois Dalle. Sidenhen er er mærket blevet trolig populær og mærket føres i saloner verden rundt, et mærke som er et af de bedste på markedet. Kérastase producerer plejeprodukter til dit hår, ligefra shampoo, masker, olie mm. uden at priserne er særlig dyre.

MOROCCANOIL SERIE

Moroccanoil er stiftet af en dame fra Chile ved navn af Carmen Tal. Hun sad selv i situationen med ødelagt hår, da hun prøvede dengang ukendte, olie, som forvandlede hendes ødelagte hår til at få liv og glans igen. Derefter besluttede sig for at gøre olien verdenskendt. MoroccanOil er kendt for at være et produkt der er rig på antioxidanter og næringsstoffer til håret og sin lave pris.

MILKSHAKE SERIE

Serien er startet op i 1999, som en del af z-one koncernen fra Italien. Sidenhen er hårplejeserien blevet utrolig populær, da udvalget er stort og produkterne bare virker hver gang. Forkæl dit hår med disse nedenstående produkter.
 

tørt, kruset eller skadet hår

Har du tørt, kruset eller skadet hår, er det særdeles vigtigt at du anskaffer dig nogle hårprodukter som plejer dit hår ekstra godt. Det kan være tørt og kruset af natur, men det kan også være skadet efter en behandling i form af permanente krøller eller en eller flere farvninger. Nogle har hår der kan tåle meget behandling, hvor andre har meget sart hår, som kræver ekstra pleje. 

Heldigvis kan du købe shampoo som er egnet til netop denne hårtype. Shampooen giver lige den ekstra pleje end en normal shampoo. Og så er det særdeles vigtigt at du plejer det ekstra godt med hårkur/hårmaske et par gange om ugen. 

Farvet hår

Har du fået farvet dit hår kræver det en shampoo, som giver den nødvendige pleje til håret. At farve sit hår er ikke ligefrem godt for håret, derfor skal det have ekstra pleje. Og når man har farvet håret, kræver det også en shampoo, som gør at håret kan holde farven i længere tid. 

Og står du i den situation at du har fået farvet dit hår, så vil anbefaler vi disse nedenstående produkter. 

NORMALT hår

Har du hår der hverken er farvet, plejet eller permanentet, så er der stadig god grund til at pleje dit hår, så det ikke går hen og bliver tørt eller kruset. Du kan prøve at spise vingummier til håret, som giver håret glans og gør det sundere. Indhold i artiklen

© Topsund.dk - 2023