Ondt i halsen? Halcin lindrer hurtig smerte og irritation i mund og hals. Særlig egnet hvis man har halsbetændelse og det behandler både virus og bakteriebetinget halsbetændelse. Så nu er der hjælp til selvhjælp, for at blive fri for de irriterende halssmerter.


Ondt i halsen lindring

Vi rammes af og til af halsbetændelse eller bare ondt i halsen. Måske har du ondt i den ene side af halsen, ondt når du synker mm. Halcin kan lindre den irritation og smerter du måtte have. Det er nemt at anvende da det er en spray, som man sprayer i svælg, på tungen eller der hvor man nu har ondt.

Du sprayer 3-4 gange i området hvor du har ondt, så du kan mærke at du har fået dækket det meste af området. Har du ondt i halsen skal du sørge for at spraye mod svælget. Start med de 3-4 spray i løbet af den første time og derefter 1-2 timer imellem, og senere 4-5 gange dagligt, indtil du kan mærke at smerterne fortager sig.

Halcin hjælper mod ondt i halsen både hos voksne, men også hos børn på min 1 år. Er du gravid eller ammende, kan du også anvende Halcin.

Flasken indeholder 30ml. Halcin kan købes her til 89,95 hos Apopro.dk

Halcin mod ondt i halsen

Halcin indeholder

Dette indeholder Halcin:
– Glycerol
– Mel (honning)
– Aqua
– Vitis vinifera extract
– Sambucus nigra extract

Halcin – ny ondt i halsen kur

Man vil bare så gerne have de halssmerter væk og hvad hjælper på ondt i halsen? Heldigvis er der flere produkter du kan prøve.
Alternativer når du har ondt i halsen:
– Zyx halstabletter som er et bolsje som lindrer smerter i halsen
ColdyHoney som indeholder rigtig honning, som smører halsen, så den værste irritation forsvinder.

Ikke nok med at du helst skal holde dig i ro når du har ondt i halsen. Så kan du pleje den ved enten kolde eller varme drikke. Vitaminer som styrker dit immunforsvar og får dig hurtigere på benene, og ellers slappe godt af. Hyg og plej om dig selv, forkæl dig selv når du har ondt. Så bliver du hurtigere rask, i stedet for at ligge og tænke på alle de ting du skulle eller skulle/skal nå. Der findes en del helsekostbutikker, hvor du kan købe en unik te, kosttilskud, naturlægemidler, og sunde olier som er godt for din krops helbred.

Skriv et svar