Skip to content

Naturlige og veganske produkter med hamp olie til din hud

Hamp olie har gavnlige og sunde effekter, når den tilføjes i cremer og olier. Disse produkter fra Pureday er beregnet til dig, som oplever irriteret, tør eller sprukken hud.

Forhandlere af sund og lovlig CBD olie:

20% rabatkode: Topsund20

20% rabatkode: Topsund20

10% rabatkode: Welcome10

Hamp olie indeholder sunde og gavnlige næringsstoffer

Hvis du oplever irriteret, tør eller sprukken hud, kan produkter med hamp olie fra Pureday være til gavn for dig. Den hamp olie, som benyttes i produkterne, er produceret under ordnede forhold i Danmark. Hamp olie indeholder mange fordelagtige næringsstoffer. Du kan læse om indholdet af hamp olie, samt de gavnlige effekter, nedenfor under hvert produkt.

Læbepomaden indeholder en række nærende og sunde olier fra hampefrø, kokos og ricinus. Ingredienserne er med til at blødgøre huden og mindske irritationer. Du kan også benytte den andre steder på kroppen, hvor der skulle være behov for det. Pomaden indeholder også bivoks, som skaber et særligt beskyttende lag, hvis du påfører cremen på rifter eller irriteret hud. De sunde olier er med til aktivt at hjælpe og støtte kroppens egen funktion til at reparere og genoprette en naturlig balance.

Sådan anvendes læpepomaden med hamp olie

Den er derfor særligt velegnet til rifter eller tør, sprukken og irriteret hud på eksempelvis læber, albuer eller knæ. Den kan benyttes fordelagtigt alle andre steder også. Du fordeler blot et tyndt lag med en finger på det irriterede eller udsatte område. Du vil med det samme kunne mærke den beskyttende og blødgørende effekt.

Hampefrøolien i denne veganske fodcreme er fremstillet til trætte, tørre og sprækkede fødder. Fodcremen indeholder hamp olie som er udvundet af danskproducerede hampefrø. Hamp olie indeholder sunde Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer. Olierne blødgør og forebygger de udsatte områder, så huden igen bliver hård og modstandsdygtig.

Fodcremen indeholder også mentol og eukalyptus, som begge er med til at give en kølende og afslappende effekt og tilføjer cremen en frisk og naturlig duft. Du kan med fordel benytte denne fodcreme i stedet for en fodbad, da cremen tilføjer fugt, som dine fødder har brug for.

Sådan anvendes fodcremen med hamp olie

Cremen kan benyttes både morgen og aften. Hvis den tilføres om morgenen, forbereder du dine fødder på den bedste start på dagen. Tilføres cremen om aftenen, inden du går i seng, får cremen lov til at arbejde med sine gavnlige effekter hele natten.

Cremen smøres godt ind – specielt ved tørre områder. Cremen skal ikke smøres mellem tæerne, da et tørt miljø disse steder forebygger fodsvamp.

Hvis du benytter cremen efter bad, skal du tørre dine fødder grundigt. Det er en god idé at benytte en svamp, hamphandske eller skrubbehandske for at fjerne tør hud og døde hudceller.

Om morgenen smøres cremen godt ind i huden. Lad huden absorbere i et par minutter, inden du tager strømper på, så dine fødder ikke er fugtige.

Om aftenen skal fodcremen også masseres godt ind i fødderne, inden du overdækker dem med din dyne. Du kan dog med fordel benytte lidt ekstra creme, da fødderne generelt får mere luft i løbet af natten – hvis du ikke sover med strømper.

Denne veganske peeling maske med hamp olie giver huden en frisk og sund glød med nærende eksfoliering. Peeling masken indeholder frugtsyre, som skånsomt eksfolierer huden kemisk fremfor mekanisk ved at opløse døde hudceller. Den kemiske eksfoliering er mildere ved huden og er derfor velegnet til også at behandle ane eller ved brug før anti-aging cremen.

Ved brug af masken bliver porerne i huden renset, og huden stimuleres til dannelse af nye hudceller. Eksfolieringen gør det lettere for maskens nærende olier at trænge ind i huden, hvor olierne arbejder, danner nye hudceller og gør din hud stærk og smidig. Efter brug af masken vil du opleve, at din hud er ren, glat og opfrisket med en flot og smuk glød.

Sådan anvendes ansigtsmasken

Masken kan benyttes flere gange om ugen, da den er blid og mild ved din hud. Dog anbefales det at benytte masken maksimalt tre gange om ugen, så din hud får tid til at restituere og producere de nye hudceller.

Rens først dit ansigt for snavs og skidt samt makeup. Skyl herefter huden uden at tørre efter. Påfør masken og lad den sidde og arbejde i 10-15 minutter. For en mere grundig virkning kan du massere masken ind i huden.

Herefter vaskes masken af med vand, og du kan tilføje en lækker og nærende olie eller creme i samme serie.

Det anbefales at anvende masken om aftenen inden sengetid, da din hud efterfølgende har ro til at restituere uden at blive udsat for vejr, vind og snavs.

Denne veganske anti-ageing creme gør din hud blød og lækker og har en øjeblikkeligt udglattende og opstrømmende effekt, som er med til at holde din hud spændstig og ung.

Cremen er rig på hamp olie udvundet fra danskproducerede hampefrø. Hamp olien har en naturlig fordeling af Omega-3, Omega-6 og Omega-9 fedtsyrer, som er med til at gøre din hud mere smidig og stabiliserer cellevæggene. Olierne i cremen er tørre og optages derved hurtigt i huden og har den funktion, og de både arbejder udefra og indefra.

Efter brug af cremen, vil du opnå en smuk, lækker og glat hud. Jo længere du benytter cremen, jo større effekt. Derfor kan du med tiden se markante forandringer i opstramningen og udglatningen af din hud, når du tilføjer huden de essentielle, sunde olier.

Sådan anvendes anti-ageing cremen

Du kan anvende anti-ageing cremen som erstatning for din normale dag- og natcreme. Inden du påfører cremen, skal du rense din hud, så cremen let kan trænge ind i din hud. Påfør den om aftenen og lad den arbejde om natten.

Denne veganske fugtighedscreme har anti-inflammatoriske og afslappende egenskaber. Cremen er velegnet til sensitiv hud og alle andre hudtyper. Cremen indeholder agurkeekstrakt, som har en kølende virkning og effekt, samtidig med at den fugter og forbereder din hud på dagens kommende gøremål.

Indholdet af hamp olie, udvundet af danskproduceret hampefrøolie, indeholder essentielle fedtsyrer og har anti-inflammatoriske egenskaber. Derfor er det også velegnet til at behandle acne og irriteret hud. Hampefrøolien er en tør olie, som betyder, at den trænger hurtigt og effektivt ind i huden. Grundet egenskaberne som tør olie, lukker hamp olien ikke porerne til, hvilket gør, at det ikke forårsager yderligere acne.

Sådan anvendes fugtighedscreme til ansigtet

Pres en smule creme ud i din rene hånd og masser den efterfølgende blidt ind i din rengjorte hud. Cremen kan benyttes som både dag- og natcreme.

Vegansk håndcreme er en intens og effektiv håndcreme med plejende egenskaber til dine hænder. Håndcremen har healende egenskaber og absorberes hurtigt, så dine hænder ikke er fedtede efter brug. Håndcremen efterlader dine hænder bløde og lækre. Indholdet af hamp olie reducerer rødme og irritation.

Cremen indeholder også dansk honning og danske urter, og de essentielle fedtsyrer er med til at genopbygge hudens naturlige barrierer, så irriteret hud hurtigt vender tilbage til normale tilstande.

Cremen er velegnet at påføre efter en endt dag, hvor hænderne har været udsat for bakterier, arbejde og forskelligt vejr og vind.

Sådan anvendes håndcremen

Du kan benytte håndcremen, lige så ofte du har lyst til, og når du føler, at behovet opstår. Anvend en lille smule, masser det blidt rundt i hænderne og lad det absorbere i et par minutter.

Denne ansigtsrens har en mild og forfriskende effekt, som passer til alle hudtyper, og som gør din daglige hudplejerutine til ren forkælelse. Ansigtsrensen fjerner effektivt både snavs, skidt og makeup. Ansigtsrensen mindsker synlige porer og hjælper dig til en mere naturlig og ren hud. Den er mild og fugtgivende og er oplagt at anvende både morgen og aften.

De fantastiske egenskaber fra hamp olie er med til at give din hud optimale muligheder for naturligt at regenerere og blive klargjort til næste dag. Renseeffekter har genopbyggende egenskaber og hjælper din hud med en naturlig og sund balance.

Sådan anvender du ansigtsrensen

Anvend en vatrondel og væd denne med ansigtsrensen. Vask forsigtigt uden at gnubbe eller massere. Gentag dette indtil snavs eller makeup er fjernet. Lad herefter ansigtet tørre let og påfør derefter din fugtighedscreme. Anvendes som det første om morgenen eller inden sengetid.

 

Ansigtsrensen indeholder en masse sunde vitaminer, så du bør ikke skylle efter, når du har påført ansigtsrensen. Lad i stedet din hud absorbere næringsstofferne.

Denne kropsolie har en fugtigivende og blødgørende effekt. Kropsolien indeholder næringsrige olier, som er med til at fugte og blødgøre din hud. Olien absorberes hurtigt uden at fedte og tilføjer en smuk og sund glød.

Indholdet af hampefrøolie gør, at olien er tør (ikke komedogen), hvilket betyder, at olien ikke tilstopper dine porer, som kan forårsage urenheder.

Kropsolien har en intens, naturlig og ren duft, og indholdet af hamp olie har healende egenskaber, hvilket gør den ideel til at behandle ar og strækmærker. Kombineret med indholdet af essentielle aminosyrer, som holder din hud elastisk og ung, er denne kropsolie den perfekte løsning med flere forskellige gavnlige egenskaber.

Sådan anvender du kropsolien

Kropsolien kan anvendes på både tør og fugtig hud. Den er derfor oplagt at anvende efter et bad, eller inden sengetid.

Fordel olien over hele kroppen og masser olien blidt ind i huden, til olien er absorberet. Olien er også anvendelig til at benytte som massageolie.

Kropsolien indeholder en masse sunde og gavnlige vitaminer, så du bør ikke skylle efter på kroppen, når du har påført kropsolien. Lad i stedet din hud absorbere næringsstofferne fra olien.

Denne ansigtsolie er et mixtur af forskellige olier med nærende og fugtgivende sundhedsfordele. Olien indeholder en blanding af både hurtigt absorberende olier, og olier som ikke fedter, men som i stedet toner og genopfrisker din hud uden at tilstoppe porer.

Hampefrøolien indeholder sunde Omega-3, Omega-6 og Omega-9 fedtsyrer, som alle er med til at give dine hudceller øget stabilitet og elasticitet. Olien indeholder desuden co-enzymet Q10, som er med til at assistere huden med at producere energi. Indholdet af vitamin E er med til at hjælpe huden med at skille sig af med affaldsstoffer, så din hud fremstår frisk hele dagen. Den er derfor perfekt til både de korte og lange dage.

Sådan anvender du ansigtsolie

Påfør 3-4 dråber ansigtsolie på rengjort hud og masser dråberne let ind i huden. Du kan anvende ansigtsolien både morgen og aften.

Det er vigtigt, at du renser din hud for urenheder og affaldsstoffer inden brug, så du ikke gnider urenheder rundt- og ind i huden, og så olien lettere og uhindret kan trænge ind.

Denne hamp te har mange positive og gavnlige effekter. Dette skyldes, at hamp har mange forskellige og sunde egenskaber, som kan hjælpe dig med flere ting. Du kan indtage teen, hvis du har behov:

Hamp teen er desuden rig på antioxidanter og har en udrensende effekt på kroppen. Der er ligeledes et stort indhold af sunde vitaminer, mineraler og 9 essentielle aminosyrer. Teen er også rig på både Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer, som også har sundhedsfordele i kroppen.

Hampen, som benyttes i teen, er danskproduceret og naturligvis uden euforiserende effekt.

Helene Rasmussen

Helene Rasmussen

Psykolog og livsstilsekspert hos Topsund

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du køber noget via et link. Læs mere.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Del på print
Print

Indhold i artiklen

© Topsund.dk - 2020