Skip to content

Helsekostbutikker

Hos en online helsekostbutik finder du sunde og naturlige produkter i forskellige kategorier som kosttilskud, personlig pleje, medicin, medicare, slank, fitness, mad og drikke. Udvalget er altid stort, og du kan spare en masse penge ved at foretage dine indkøb på nettet.

Helsekostbutik

Bedømmelse

Informationer

Besøg

Hvordan vælger du den rigtige helsekostbutik?

Du har sikkert før forsøgt at søge på et produkt på nettet, hvorefter du er blevet ledt videre hen til en håndfuld forskellige helsekostbutikker.

Det er uoverskueligt at gennemskue, hvilken du skal vælge. De fleste vælger hurtigt den helsekostbutik fra, hvor produktet er dyrest. Men det er nødvendigvis ikke det rigtige valg.

Hvis helsekostbutikken har gratis fragt, kan beløbet sagtens blive lavere, end hvis du vælger en anden helsekostbutik, hvor produktet er billigere, men hvor fragtprisen hurtigt får det endelige beløb til at stige hurtigt.

Tjek også WeightWorld for mange spændende kosttilskud.

Du skal opveje produktpris med fragtpris

Derfor skal du hele tiden tænke fragtprisen ind i det endelige beløb. Det gør du sikkert også, og det har de fleste helsekostbutikker, og webshops generelt, luret for længst.

Du har sikkert derfor oplevet flere gange, at fragtprisen først lægges til produktprisen i et af de sidste trin i købsprocessen. Det opleves som en irriterende overraskelse, og det kan få de fleste til at lukke ned igen uden at købe.

Hvorfor er der ikke altid gratis fragt?

Det er et godt spørgsmål, og det må være op til den enkelte helsekostbutik. Det er derfor, at vi har lavet en oversigt til dig, så du hurtigt kan gennemskue, hvor du får gratis fragt.

Men husk, at det er værd at tjekke produktpriserne ved de andre webshops. Måske produktprisen lagt sammen med fragtprisen er billigere i sidste ende, end hvad du skal give for produktet alene hos en helsekostbutik med gratis fragt. Proshop.

Køb i helsekostbutikker på nettet og spar penge

Generelt kan du spare en masse penge ved at foretage dine indkøb på nettet. Det skyldes primært, at priserne er lavere end i fysiske butikker.

I priserne hos en fysisk butik er også medregnet leje af lokaler og andre praktiske omstændigheder. Det slipper du ganske enkelt for, ved at vælge online helsekostbutikker. Du springer en masse kostbare led over hos forhandleren, og du kan derfor finde frem til den billigste pris.

1. Apopro

Apopro tilbyder produkter i mange forskellige kategorier som håndkøbsmedicin, mor og barn, fritid og helbred, kosttilskud og vitaminer, hudpleje og personligt pleje. Apopro er E-mærket.​

2. Helsebixen

Kosttilskud, fødevarer, personlig pleje, medicin, medicare, træning, mor, barn og hjem. Alle produkterne er samlet på en CO2-neutral hjemmeside. På Helsebixen optjener du 5% på alle dine køb, og dette kan du samle sammen til et fremtidigt køb.​

3. Helsegrossisten

Helsegrossisten tilbyder et bredt udvalg af sunde produkter i flere forskellige kategorier som personlig pleje, generel sundhed, børn samt fødevarer. Du får altid gratis fragt til en pakkeboks, og leveringen sker inden for et par dage. Helsegrossisten er en enkel helsekostbutik, hvor du med stor sandsynlighed kan finde det, du søger efter.

4. Viivaa

Hos Viivaa finder du produkter i kategorierne kosttilskud, fødevarer, personlig pleje, wellness og hjemmet. Som medlem af Viivaa har du mulighed for at oprette dig som medlem gratis og spare 20% på din ordre.​

sukrin

5. Med24

Helsekostbutik med kosttilskud, personlig pleje, medicin, medicare, slank, fitness, mad, drikke, mor, barn, bolig, husdyr, sex og samliv. Du kan få gratis vareprøver. Med24 er E-mærket, og du har mulighed for at tilmelde dig en gratis medlemsklub, hvor du optjener beløb for hvert køb, som du kan benytte til en senere ordre.

6. Netspiren

Hos Netspiren.dk finder du et bredt udvalg af alt inden for helse, skønhed, mad, drikke, husholdning, slank, sport og bøger. Du kan finde produkter i kategorier som kosttilskud, naturlægemidler, mineraler, wellness, hudpleje, glutenfri, energidrik. Netspiren.dk er E-mærket. Det er muligt at vælge gratis vareprøver hos denne helsekostbutik.​

8. Helsehelse

Hos Helsehelse.dk kan du handle på et CO2-neutralt website og finde et stort udvalg af økologiske kosttilskud, fødevarer og skønhedsprodukter. Du finder varer som naturlægemidler, olier, drikke, glutenfri, rawfood og rengøringsartikler. Helsehelse har over 4000 kvalitetsprodukter.​

© Topsund.dk - 2023