Skip to content

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du foretager et køb via et link. Læs mere.

Holdningskorrigerende tøj – få en bedre holdning + 6 styrkeøvelser

holdningskorrigeret tøj
Nogen har fået sig en dårlig holdning og dermed dårlig ryg. Andre er genetisk arvelige for dårlig ryg. Men et er sikkert, der er hjælp at hente for at rette op på sin dårlig holdning allerede i dag. Du kan nemlig få holdningskorrigerende tøj, som støtter de rigtige steder. Og samtidig giver vi dig 6 gode øvelser der styrker din holdning.Holdningskorrigerende tøj

mange af os sidder og går med bøjer ryg, som kan resultere i at man får en dårlig holdning og dårlig ryg. Vi har tendens til at vi falde sammen når vi slapper af, og det kan gå hen og give dårlig ryg. Dårlig ryg kan give gener som:

  • Smerter i selve ryggen
  • Spændinger i nakken
  • Hovedpine

Myposture.dk har udviklet holdningskorrigerende tøj, som sørger for at du både sidder, står og går med den rette holdning. 
Se her hvordan tøjet virker: 

holdningskorrigerende tøj - virker det?

Ja, det virker. Tøjet fra MyPosture er nemlig specieldesignet til kroppen, som får kroppen og ryggen til at slappe af. Årsagen til at holdningskorrigerende tøj virker, er fordi at det går ind og stimulerer de underaktive muskler. Designet af tøjet får dig til at minde om at du skal rette ryggen, så du får en bedre holdning som gavner både din mænd, ryg og nakke. Det kan også være anvendeligt, hvis du træner og sidder opret på en motionscykel.

Det som trøjen gør er: 

holdningskorrigerende tøj

MyPostyre - Hvem virker det på?

Hos MyPosture kan du finde holdningskorrigerende tøj til både mænd og kvinder. Til store og til små. Tøjet virker på alle der har en dårlig holdning, og som kan passe størrelserne som MyPosture tilbyder. Desuden kan man få forskellige former for holdningskorrigerende tøj. MyPosture tilbyder følgende: 

holdningskorrigerende T-shirts

Denne T-shirts model kan bruges indenunder en bluse, eller den kan bruges som den ser ud, da den ligner en almindelig T-shirt. Dog har den nogle gennemsigtige punkter. Du kan vælge mellem farverne hvid og sort, så du kan matche T-shirtsne til forskellige outfits. Myposture tilbyder 6 forskellige størrelser. Størrelserne er afhængige af ens vægt. Du kan se et mere detaljeret skema på myposture’s side, så du kan finde den T-shirt der passer dig. 

holdningskorrigerende undertrøjer

Du kan også købe denne undertrøje, som man kan have indenunder en trøje eller T.shirt. Så du kan skjule at du har denne holdningskorrigerende undertrøje på. Den støtter ligesom som T-shirten de rigtige og nødvendige steder. Du kan vælge mellem farverne sort og hvid, så du kan tilpasse efter dit outfit. Find lige nøjagtig den farve og størrelse du skal bruge, ud fra din vægt, på Mypostures hjemmeside. 

holdningskorrigerende støtte

Denne ryg og skulderstøtte hjælper din ryg, samt dine skuldre til at slappe bedre af. Den kan bruges alene, altså uden T-shirt eller undertrøje, men den kan også bruges sammen, hvis du føler at du har brug for ekstra støtte. Myposture anbefaler dog at man har den uden på, for komforten skyld. 

Den mandle version, er i unisize, da man selv kan regulere præcist hvordan den skal side. Nemt og hurtigt, så den virker allerede fra når den sidder ordentligt. 
Den kvindelige version, er specieltdesignet til kvinder, da der er plads til barmen/BH. 

SÅ HURTIGT VIRKER DET

Myposture har testet deres holdningskorrigerende tøj på tusindevis af mennesker, og de får sting denne dag i dag, gode feedback på deres tøj. Kunder melder tilbage af de ret hurtigt kan mærke en forandring i deres krop, og mange kan også hurtigt se en fysisk forandring. Du vil kunne mærke en forskel allerede efter 3 uger. 

MyPosture og gode tips

Skal jeg bruge holdningskorrigerende tøj hver dag?

Du bestemmer helt selv! Du kan benytte det holdningskorrigerende tøj fra MyPosture alt efter lyst og behov. Det betyder, at du kan have det på hver eneste dag eller en gang om ugen. Det er op til dig. Det anbefales at forsøge at gøre det til en del af din hverdag, da dette skaber bedre, kontinuerlige og længerevarende effekter og resultater. 

Skal jeg bruge holdningskorrigerende tøj hver dag?

Til trods for at du kan benytte rygstøtte og andet tøj fra MyPosture hver eneste dag, er det en god idé at starte stille ud for at vænne din muskulatur til de nye forandringer.

6 øvelser der styrker din holdning

Selvom du bruger holdningskorrigerende tøj, så kan det også være en god ide, at lave nogle øvelser. Øvelser som styrker din generelle holdning, din ryg, din lænd, nakke og bækken. Det skader bestemt ikke at styrke sin ryg, da det er en vigtig legeme, som gør at vi kan stå og gå, og bevæge os som vi kan. Hvis muskulaturen i ryggen er slap, kan man lettere gå gen og falde sammen i ryggen, som på sigt vil give varige mén og gener. Gør følgende øvelser 2-3 gange om ugen, og du vil mærke en betydelig forskel efter få uger. 

1. Rul op

Læg dig på ryggen med hænderne pegene op i luften. Løft dig nu op og bøj dig fremover indtil dine hænder rammer dine fødder. Derefter ruller du tilbage i liggende position igen. Denne øvelse træner dine kerne muskler, der trækker maven indad og opad mod din rygsøjle. 

2. Kobra position
holdningskorrigerende tøj

Læg dig fladt på maven. Tag hænderne op til lænden, så håndfladerne er mod gulvet og albuen opad. Løft dig nu op så ryggen svajer og hold den. Denne øvelse styrker dine rygmuskler, så du forhindres i at falde sammen. 

3. Benstræk
holdningskorrigerende tøj

Læg dig på ryggen med hænderne bag hovedet. Løft benene og bøj i knæene 90 grader. Stræk nu det ene ben og bøj det tilbage til det andet ben, og stræk det andet ben. Denne øvelse træner dine kernemuskler til at samarbejde og stabiliserer dit bækken. 

4. Planken

Læg dig vandret med ryggen op løft dig op så albue og hænderne ligger vandret og løft dig på på tæerne. Denne position får dine kernemuskler til at arbejde, imens du styrker ryg og skuldre. 

5. X-move
holdningskorrigerende tøj

Til denne øvelse skal du bruge en bodytrainer træningselastik. Sæt dig med ret ryg og påfør elastikken under dine fødder og hold fast i håndtagene på elastikken. Sørg for at snorene bryder hinanden på midten. Så elastikken røre venstre fød og højre hånd, og omvendt. Hiv nu elastikken bagud så langt du kan og frem igen. Denne øvelse styrker dine muskler i mellem skulderbladene. 

6. Hageforskydning
holdningskorrigerende tøj

Denne øvelse kan gøres siddende og stående, og den er rimelig simpel. Ret ryggen og forskud nu hagen fremad og tilbage i almindelig position. Sørg for at du ikke bøjer i hovedet. Disse bevægelser lindrer presset fra nakken og den øverste del af skuldrene. Indhold i artiklen

© Topsund.dk - 2023