Skip to content

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du foretager et køb via et link. Læs mere.

5 grunde til at vælge en Hövding cykelhjelm

Måske har du hørt om Hövding når der snakkes om cykelhjelme, eller måske har du ikke. I hvertfald bør du læse denne artikel til ende, hvis du cykler meget og kører med almindelig cykelhjelm på hovedet. Og du bør især læse med, hvis du “glemmer” cykelhjelmen på vej ud ad døren.Måske har du hørt om Hövding når der snakkes om cykelhjelme, eller måske har du ikke. I hvertfald bør du læse denne artikel til ende, hvis du cykler meget og kører med almindelig cykelhjelm på hovedet. Og du bør især læse med, hvis du “glemmer” cykelhjelmen på vej ud ad døren.

Om Hövding airbag Cykelhjelm

Hövding er navnet på et svensk firma, som har fremstillet en såkaldt airbag cykelhjelm. Det ligner en slags nakkepude, da den skal spændes om hovedet. Og ligner altså ikke en almindelig cykelhjelm. Det er især smart for dig som synes det er pinligt, at køre med en almindelig hjelm på hovedet. Den har nogle sensorer som kan forudsige styrt og så puster den sig op, rundt om hovedet, og beskytter dit hovede, inden du lander på jorden.

Nysgerrig for at vide mere? Her får du 5 fornuftige grunde til at du bør investerer i en airbag hjelm i dag. 

Høvding airbag

8 x bedre beskyttelse end traditionelle cykelhjelme

En af de største grunde til at du bør investere i en Hövding airbag cykelhjelm allerede i dag, er fordi at den er hele 8 gange mere stødabsorberende og beskyttende end en almindelig cykelhjelm. Og det er altså efter utallige undersøgelser og tests, at man kan konkluderer det. Hvilket ikke gør det helt mærkeligt at Høvding er blevet så populært på det danske marked. 

Men ikke nok med det, så kan man købe en Hövding airbag cykelhjelm i hele 15 forskellige lange, så det er ikke kun det danske marked der har fået øjnene op for hjelmen. 

Man kan stadig se smart ud

Mange undlader at tage en almindelig cyklehjelm på af flere årsager. En af dem er fordi man ikke vil have ødelagt frisuren. Eller måske man har hestehale så kan det være svært at have en almindelig cykelhjelm på. Mange synes også det er pinligt og ser fjollet ud med en stor tingest på hovedet. Men den bekymring behøver man ikke at have når man har en air bag Høvding cykelhjelm. 

Fordi med den har du ikke noget på selve hovedet. Den sidder som en krave i nakken, som en slags nakkepude. Det er først når airbaggen udløses, og et uheld opstår, at du risikerer at se lidt fjollet ud, men der er det også bedøvende lige meget, for dit fjollede look, ville i værst tilfælde have reddet dit liv, fra livslange mén eller andet. 

Giver besked om uheld

Forestil dig at du er på vej på arbejde på cyklen, falder og kommer alvorligt til skade et sted der måske ikke er særlig trafikeret. Din familie er ikke i nærheden, og hvis det er alvorligt, kan det give varige mén resten af dit liv, eller i værst tilfælde døden, hvis det ikke opdages i tide. 

Men med en Hövding airbag cykelhjelm findes en app, som er tilknyttet netop din airbag hjelm. En fordel ved den app er, at så snart airbaggen har været i brug ved en ulykke, så sendes der en notifikation til dine pårørende (op til 5 personer), om at du har været i en ulykke, samt tilhørende lokation, hvor ulykken er sket. Derfor kan det hurtigt opdages og du kan bringes på hospitalet for dine kvæstelser. 

Slut med løstsiddende cykelhjelme

Mange får ikke indstillet cykelhjelmen så den sidder korrekt. Det gælder både hos børn og voksne. Hos mange sidder hjelmen alt for løst på hovedet, og kan nærmest svinges til hver side. Det er sløseri og kan resultere, at når der sker et uheld, at den ikke beskytter maksimalt som den kunne. Det problem behøver du ikke at tænke på med en Høvding airbag cykelhjelm. 

Ydermere at den sidder placeret i nakken, kan du stramme/løsne den, så den sidder stramt, men stadig så du ikke føler dig kvalt. Den kan nemt og enkelt justeres i størrelsen, og når airbaggen udløses, føler den dit hoved, og beskytter både nakke og hoved. 

Design din egen hjelm

Da det er for din egen sikkerheds skyld, at du bør køre med hjelm, uanset hvilken model. Så kan du også være med at præge hvordan hjelmen skal ses ud. Du kan nemlig tilkøbe covers til Høvding airbag cykelhjelm, og så kan du få det look der passer til lige netop dig. Nogle foretrækker et almindeligt sort cover, andre kan godt lide at den er ternet, prikket, stribet eller bare en anden farve. Det gode ved alle covers er, at de er udstyret med reflekser, så de også kan ses om aftenen. 

Hvis du vil vide mere om Høvding airbag cykelhjelm

Det kan være at du har hørt om hjelmen, men ikke har fået gjort så meget ved det. Så håber vi, at du er blevet mere overbevist om, at det er et godt køb. Måske tænker du, at den er dyr i forhold til en almindelig cykelhjelm, så bør du også kigge lidt på hvad dine behov er som person. 

Måske du er tilfreds med din almindelig cykelhjelm på hovedet. Det vigtigste er, i bund og grund, at du har beskyttelse når du kører på cykel. En almindelig cykelhjelm kan godt beskytte dig ved uheld og redde liv. Men med en Hövding airbag cykelhjelm er der mere sikkerhed, udover alle de andre fordele. 

Ønsker du at vide mere grundlæggende om en Hövding airbag cykelhjelm, så har vi lavet en mere dybdegående og detaljeret artikel lige her

Høvding cykelhjelm – alt du skal vide om den nye form for airbag cykelhjelm

Se mere på: www.hovding.com/dk/Indhold i artiklen

© Topsund.dk - 2023