Click Here
Vil du annoncere på Topsund.dk? Kontakt os på: Kontakt@topsund.dk

Hvorfor skal du bruge flystrømper?

Uanset om du skal rejse langt med fly, bil eller tog, kan det altid anbefales at du benytter et par støttesokker.

Har du også prøvet, at dine ben eller fødder nærmest svulmer op, når du er ude at flyve eller køre langt i bil eller tog? Så kan støttestrømper hjælpe til at dine rejser fremover bliver rare og behagelige.

Fordelene ved flysokker er mange, først og fremmest fordi de holder forskellige symptomer væk. De fremmer blodgennemstrømningen fra fødder til hjerte og kan hjælpe med at overvinde ubehagelige bivirkninger, som kan opstå undervejs på en rejse. Når du er ude og flyve, så påvirker trykket dine ben og øger chancen for hævelser eller endda blodpropper. Men da flystrømper er designet til at sidde tæt omkring ben og fødder, hjælper de vener og muskler med at cirkulere blodet mere effektivt.

Stimuleringen af blodgennemstrømningen hjælper også på lange rejser, uanset om du er siddende, stående eller gående, og hjælper musklerne ved anstrengende aktiviteter som f.eks. efter en lang dag med vandreture.

Strømperne er ikke kun noget der bruges af dine bedsteforældre eller ældre mennesker, men kan derimod bruges af alle, som gerne vil undgå ubehag i benene. Hos Hafaro.dk har de flystrømper i høj kvalitet til billige priser og med dag til dag levering, hvis du står og skal på rejse snart.

Udover at bruge flysokker, så er der også nogle andre ting, som du kan gøre for at afhjælpe ”tunge ben” under en flyvetur som f.eks. at vippe med fødderne, gå en tur op og ned af flyets midtergang, eller øve sig på knæløft.

Det kan være en god idé at have flere par rejsestrømper med på ferien, så du slipper for at undvære dem, når de skal vaskes. Sørg for altid at have to par i tasken, så du både har et par til selve turen men også til selve opholdets spadsere- eller vandreture.

Denne artikel kan indeholde affiliate links. Klik her for at læse vores affiliate politik.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print

Læs også

ingefær shot

Ingefær shot – Lav den selv!

SARD Kopenhagen produkter

hårprodukter

Hårprodukter – forkæl dit hår

Hvorfor skal du bruge flystrømper?

kunstigt juletræ

Kunstigt juletræ vs. ægte juletræ

Tilmeld nyheder

Indtast din e-mail adresse og modtag seneste nyt om artikler og konkurrencer. I januar udlodder vi et gavekort på 500 kr. til Sendentanke. Sidst på måneden trækker vi lod blandt alle tilmeldte.

© Topsund.dk - 2019