Click Here
Vil du annoncere på Topsund.dk? Kontakt os på: Kontakt@topsund.dk

Konfirmationsgaver

Mange oplever det som en udfordring at finde på en gave i forbindelse med en konfirmation og andre anledninger. Står du aktuelt i samme situation? Der er i hvert fald en mulig grund til, at du netop har fundet frem til denne artikel. Vi hjælper dig med inspiration til gode bud på konfirmationsgaver.

Gavekort er populære konfirmationsgaver

Med et konstant øget udvalg, samt et væld af muligheder, kan det være svært som gavegiver at ramme plet. De fleste har stået i situationen, hvor de, med de bedste intentioner, har udvalgt en særlig ting, som ikke er faldet i modtagerens smag.

Vi giver herunder nogle bud på, hvad du kan give i gave, hvis du vil være sikker på, at gaven er brugbar, uanset modtager.

Den uventede men fede overraskelse

Tør du satse på en oplevelse ud over det sædvanlige? Du kan ende med at smide den fedeste bombe til festen, ved at overveje oplevelser som konfirmationsgaver. Du kan også vælge at give et gavekort med et beløb, som kan indløses til et valgfrit gavekort.

Hos Go Dream kan du vælge mellem over 300 oplevelsesgaver. Go Dream har gratis ombytning, fri fragt ved køb over 499 kr. og 1-2 års gyldighed. Du har desuden mulighed for at få 10% rabat, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev. Det smarte er, at du kan vælge at give et gavekort til Go Dream på et valgfrit beløb, så modtageren har fuldstændigt frit valg. Du kan trykke på billedet herunder for at læse mere om, hvordan det fungerer:

Et bredt udvalg af konfirmationsgaver

DGDA står for ‘DuGlemmerDetAldrig‘. Det er en side, hvor de gode øjeblikke starter. De har i skrivende stund 373 oplevelser. De har lavet en side, som præsenterer de mest populære gaver i forbindelse med konfirmationen. Se dem her. Du kan eksempelvis også vælge mellem:

Hvis du ikke vil give gavekort eller oplevelsesgaver

Du kan være kreativ og pakke et gavekort eller en oplevelsesgave ind på sjove og kreative måder, når du skal finde på konfirmationsgaver. Men hvis du ikke ønsker at give hverken det ene eller det andet som gave, kan du vælge en gavekurv med forskellige produkter. Gavekurve fås i mange forskellige kategorier. Kender du fx en kaffeelsker eller chokoladeelsker?

Du kan lade dig inspirere på Hjertekurven.dk, som sælger gavekurve til alle. De har også kurve med usædvanlige produkter som bøger, smykker og tøj. Du kan fylde din egen gavekurv med lækker kaffe, øl, chokolade og meget andet. Velegnet til både konfirmationen, fødselsdag, bryllup og andre lejligheder. Fragten koster kun fra 25 kr. og er gratis ved køb over 500 kr.

Hvis du fortsat mangler inspiration, eller har lyst til at læse mere, har vi tidligere skrevet om 6 mindeværdige oplevelser, du sent vil glemme. Vi har også skrevet om 10 anderledes og spændende idéer og overraskelser, du kan give til- eller dele med en anden:
Kasper Ketelsen

Kasper Ketelsen

Kasper Ketelsen er redaktør på Topsund. Han har læst bachelor i ernæring- og sundhedsvidenskab, og har en passion for at berøre alle gavnlige sider af livet med især den sunde livsstil i fokus. For Kasper handler det om at inspirere dig til at tage sunde valg i livet.

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du køber noget via et link. Læs mere.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Del på print
Print

Læs også

sukrin

Sukrin – et sundere alternativ til sukker

blodtryksmåler

Blodtryksmåler – find det bedste apparat her og bliv klogere på dit blodtryk

Kost

10 genveje til en sund kost

Væske

Væske og hydrering

Forkølelsessår

Forkølelsessår behandling – produkter der virker

Vand

Hvor meget vand skal man drikke?

Tænker du over fordelene ved at drikke vand? Vi har skrevet om 6 vigtige grunde til, at et dagligt og regelmæssigt indtag af vand er vigtigt.

ingefær shot

Ingefær shot – Lav den selv!

Du kan nemt og enkelt lave din egen hjemmelavet ingefær shot. Der findes flere forskellige versioner, og du kan jo prøve dig frem til hvad der smager bedst for dig, for vi er jo alle forskellige og kan lide noget forskelligt.

SARD Kopenhagen produkter

SARD Kopenhagen tilbyder forskellige plejeprodukter med sunde olier og ingredienser. Vi giver dig et overblik over de forskellige muligheder.

hårprodukter

Hårprodukter – forkæl dit hår

Dit hår skal passes og plejes med hårprodukter. For det er noget der har stor betydning for hvordan vi ser ud, og vores udseende generelt. Generelt går flere kvinder op i sit hår end mænd gør. Og det er der heller ikke noget at sige til.

Hvorfor skal du bruge flystrømper?

Uanset om du skal rejse langt med fly, bil eller tog, kan det altid anbefales at du benytter et par støttesokker.

© Topsund.dk - 2019