Click Here
Vil du annoncere på Topsund.dk? Kontakt os på: Kontakt@topsund.dk

Konfirmationsgaver

Mange oplever det som en udfordring at finde på en gave i forbindelse med en konfirmation og andre anledninger. Står du aktuelt i samme situation? Der er i hvert fald en mulig grund til, at du netop har fundet frem til denne artikel. Vi hjælper dig med inspiration til gode bud på konfirmationsgaver.


Gavekort er populære konfirmationsgaver

Med et konstant øget udvalg, samt et væld af muligheder, kan det være svært som gavegiver at ramme plet. De fleste har stået i situationen, hvor de, med de bedste intentioner, har udvalgt en særlig ting, som ikke er faldet i modtagerens smag.

Vi giver herunder nogle bud på, hvad du kan give i gave, hvis du vil være sikker på, at gaven er brugbar, uanset modtager.

Den uventede men fede overraskelse!

Tør du satse på en oplevelse ud over det sædvanlige? Du kan ende med at smide den fedeste bombe til festen, ved at overveje oplevelser som konfirmationsgaver. Du kan også vælge at give et gavekort med et beløb, som kan indløses til et valgfrit gavekort.

Hos Go Dream kan du vælge mellem over 300 oplevelsesgaver. Go Dream har gratis ombytning, fri fragt ved køb over 499 kr. og 1-2 års gyldighed. Du har desuden mulighed for at få 10% rabat, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev. Det smarte er, at du kan vælge at give et gavekort til Go Dream på et valgfrit beløb, så modtageren har fuldstændigt frit valg. Du kan trykke på billedet herunder for at læse mere om, hvordan det fungerer:


Et bredt udvalg af konfirmationsgaver

DGDA står for ‘DuGlemmerDetAldrig‘. Det er en side, hvor de gode øjeblikke starter. De har i skrivende stund 373 oplevelser. De har lavet en side, som præsenterer de mest populære gaver i forbindelse med konfirmationen. Se dem her. Du kan eksempelvis også vælge mellem:


Hvis du ikke vil give gavekort eller oplevelsesgaver

Du kan være kreativ og pakke et gavekort eller en oplevelsesgave ind på sjove og kreative måder, når du skal finde på konfirmationsgaver. Men hvis du ikke ønsker at give hverken det ene eller det andet som gave, kan du vælge en gavekurv med forskellige produkter. Gavekurve fås i mange forskellige kategorier. Kender du fx en kaffeelsker eller chokoladeelsker?

Du kan lade dig inspirere på Hjertekurven.dk, som sælger gavekurve til alle. De har også kurve med usædvanlige produkter som bøger, smykker og tøj. Du kan fylde din egen gavekurv med lækker kaffe, øl, chokolade og meget andet. Velegnet til både konfirmationen, fødselsdag, bryllup og andre lejligheder. Fragten koster kun fra 25 kr. og er gratis ved køb over 500 kr.


Hvis du fortsat mangler inspiration, eller har lyst til at læse mere, har vi tidligere skrevet om 6 mindeværdige oplevelser, du sent vil glemme. Vi har også skrevet om 10 anderledes og spændende idéer og overraskelser, du kan give til- eller dele med en anden:

Denne artikel kan indeholde affiliate links. Klik her for at læse vores affiliate politik.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Læs også

Hvorfor skal du bruge flystrømper?

kunstigt juletræ

Kunstigt juletræ vs. ægte juletræ

baobab olie

Baobab olie – forkæl din hud

baobab

Baobab – bliv klogere på livets træ

Søvnløshed

Søvnløshed kan slå dig ihjel – læs hvad mindre end 7 timers søvn gør ved din krop

Tilmeld nyheder

Indtast din e-mail adresse og modtag seneste nyt om artikler og konkurrencer. I december udlodder vi et gavekort på 500 kr. til Sendentanke. Sidst på måneden trækker vi lod blandt alle tilmeldte.

© Topsund.dk - 2018