Mange oplever det som en udfordring at finde på en gave i forbindelse med en konfirmation og andre anledninger. Står du aktuelt i samme situation? Der er i hvert fald en mulig grund til, at du netop har fundet frem til denne artikel. Vi hjælper dig med inspiration til gode bud på konfirmationsgaver.


Med et konstant øget udvalg, samt et væld af muligheder, kan det være svært som gavegiver at ramme plet. De fleste har stået i situationen, hvor de, med de bedste intentioner, har udvalgt en særlig ting, som ikke er faldet i modtagerens smag.

Vi giver herunder nogle bud på, hvad du kan give i gave, hvis du vil være sikker på, at gaven er brugbar, uanset modtager.

Gavekort er populære konfirmationsgaver

KØB GAVEKORT

MATAS GAVEKORT
Med et gavekort til Matas, har man mulighed for at vælge blandt et stort udvalg af produkter inden for personlig pleje. Gavekortet kan benyttes i landets 294 butikker.

ZALANDO GAVEKORT
Giv gavemodtageren frihed til selv at vælge nyt tøj til garderoben. Zalando har et stort udvalg af både hverdagstøj, sportstøj, festtøj, sko og tilbehør til både mænd og kvinder.

KØB GAVEKORT

THE BODY SHOP GAVEKORT
Ingen produkter er testet på dyr, og alle produkter er velduftende og lækre. Lad ham eller hende finde lige præcis det, som passer til dem. Bæredygtighed er i fokus hos Body Shop.

Sendentanke.dk har et stort udvalg af over 100 forskellige gavekort. Du kan eksempelvis købe gavekort til spisesteder, biografen og oplevelsesture. Der er noget til enhver smag. Du kan trykke her, for at se udvalget til den kvindelige konfirmand. Og du kan trykke her, for at se gaver til den mandlige konfirmand.


Den uventede men fede overraskelse!

Tør du satse på en oplevelse ud over det sædvanlige? Du kan ende med at smide den fedeste bombe til festen, ved at overveje oplevelser som konfirmationsgaver. Du kan også vælge at give et gavekort med et beløb, som kan indløses til et valgfrit gavekort.

Hos Go Dream kan du vælge mellem over 300 oplevelsesgaver. Go Dream har gratis ombytning, fri fragt ved køb over 499 kr. og 1-2 års gyldighed. Du har desuden mulighed for at få 10% rabat, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev. Det smarte er, at du kan vælge at give et gavekort til Go Dream på et valgfrit beløb, så modtageren har fuldstændigt frit valg. Du kan trykke på billedet herunder for at læse mere om, hvordan det fungerer:


Et bredt udvalg af konfirmationsgaver

DGDA står for ‘DuGlemmerDetAldrig‘. Det er en side, hvor de gode øjeblikke starter. De har i skrivende stund 373 oplevelser. De har lavet en side, som præsenterer de mest populære gaver i forbindelse med konfirmationen. Se dem her. Du kan eksempelvis også vælge mellem:


Hvis du ikke vil give gavekort eller oplevelsesgaver

Du kan være kreativ og pakke et gavekort eller en oplevelsesgave ind på sjove og kreative måder, når du skal finde på konfirmationsgaver. Men hvis du ikke ønsker at give hverken det ene eller det andet som gave, kan du vælge en gavekurv med forskellige produkter. Gavekurve fås i mange forskellige kategorier. Kender du fx en kaffeelsker eller chokoladeelsker?

Du kan lade dig inspirere på Hjertekurven.dk, som sælger gavekurve til alle. De har også kurve med usædvanlige produkter som bøger, smykker og tøj. Du kan fylde din egen gavekurv med lækker kaffe, øl, chokolade og meget andet. Velegnet til både konfirmationen, fødselsdag, bryllup og andre lejligheder. Fragten koster kun fra 25 kr. og er gratis ved køb over 500 kr.


Hvis du fortsat mangler inspiration, eller har lyst til at læse mere, har vi tidligere skrevet om 6 mindeværdige oplevelser, du sent vil glemme. Vi har også skrevet om 10 anderledes og spændende idéer og overraskelser, du kan give til- eller dele med en anden:

Skriv et svar