Skip to content

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du foretager et køb via et link. Læs mere.

Konfirmationsgaver

Mange oplever det som en udfordring at finde på en gave i forbindelse med en konfirmation og andre anledninger. Står du aktuelt i samme situation? Der er i hvert fald en mulig grund til, at du netop har fundet frem til denne artikel. Vi hjælper dig med inspiration til gode bud på konfirmationsgaver.Gavekort er populære konfirmationsgaver

Med et konstant øget udvalg, samt et væld af muligheder, kan det være svært som gavegiver at ramme plet. De fleste har stået i situationen, hvor de, med de bedste intentioner, har udvalgt en særlig ting, som ikke er faldet i modtagerens smag.

Vi giver herunder nogle bud på, hvad du kan give i gave, hvis du vil være sikker på, at gaven er brugbar, uanset modtager.

Den uventede men fede overraskelse

Tør du satse på en oplevelse ud over det sædvanlige? Du kan ende med at smide den fedeste bombe til festen, ved at overveje oplevelser som konfirmationsgaver. Du kan også vælge at give et gavekort med et beløb, som kan indløses til et valgfrit gavekort.

Hos Go Dream kan du vælge mellem over 300 oplevelsesgaver. Go Dream har gratis ombytning, fri fragt ved køb over 499 kr. og 1-2 års gyldighed. Du har desuden mulighed for at få 10% rabat, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev. Det smarte er, at du kan vælge at give et gavekort til Go Dream på et valgfrit beløb, så modtageren har fuldstændigt frit valg. Du kan trykke på billedet herunder for at læse mere om, hvordan det fungerer:

Et bredt udvalg af konfirmationsgaver

DGDA står for ‘DuGlemmerDetAldrig‘. Det er en side, hvor de gode øjeblikke starter. De har i skrivende stund 373 oplevelser. De har lavet en side, som præsenterer de mest populære gaver i forbindelse med konfirmationen. Se dem her. Du kan eksempelvis også vælge mellem:

Hvis du ikke vil give gavekort eller oplevelsesgaver

Du kan være kreativ og pakke et gavekort eller en oplevelsesgave ind på sjove og kreative måder, når du skal finde på konfirmationsgaver. Men hvis du ikke ønsker at give hverken det ene eller det andet som gave, kan du vælge en gavekurv med forskellige produkter. Gavekurve fås i mange forskellige kategorier. Kender du fx en kaffeelsker eller chokoladeelsker?

Hvis du fortsat mangler inspiration, eller har lyst til at læse mere, har vi tidligere skrevet om 6 mindeværdige oplevelser, du sent vil glemme. Vi har også skrevet om 10 anderledes og spændende idéer og overraskelser, du kan give til- eller dele med en anden:Indhold i artiklen

© Topsund.dk - 2023