Click Here
Vil du annoncere på Topsund.dk? Kontakt os på: Kontakt@topsund.dk

Glucosamin Copyfarm – effektivt middel mod ledsmerter

Flere lider af ledsmerter og kropsstivhed. Det kan eksempelvis skyldes slidgigt eller overtræning. Glucosamin Copyfarm er et godkendt lægemiddel, som lindrer smerterne og forbedrer bevægeligheden ved let til moderat slidgigt.

Glucosamin Copyform fås i tre størrelser: En æske med 90 tabletter, en æske med 270 tabletter eller en kasse med 4 x 250 tabletter (1.000 tabletter i alt).

Køb Glucosamin Copyform – 90 tabletter – hos Med24 til 98,95 kr.

Køb Glucosamin Copyform – 270 tabletter – hos Med24 til 238,95 kr.

Køb Glucosamin Copyform – 1.000 tabletter – hos Med24 til 825,95 kr.

Glucosamin Copyfarm mod dine lidelser

Lider du af ledsmerter i højere eller mindre grad? Glucosamin Copyform er tabletter, som hæmmer nedbrydningen af brusk i led og på den måde modvirker smerter og stivhed. Tabletterne er et godkendt lægemiddel, som skal være medvirkende til, at du fortsat har mulighed for at leve et aktivt liv.

Sådan bruger du Glucosamin Copyfarm

Du tager 1 tablet 3 gange dagligt. Du kan også tage alle 3 tabletter på en gang. Den smertelindrende effekt af tabletterne mærkes muligvis først efter flere ugers behandling, typisk inden for 4 uger, med et regelmæssigt indtag. Det kan også vare endnu længere. Det er vigtigt, at du kontakter din læge ved tvivlsspørgsmål og læser indlægssedlen grundigt inden brug.

Må ikke anvendes i nogle tilfælde

Du bør ikke anvende Glucosamin Copyfarm mod ledsmerter, hvis du har nedsat nyre- og/eller leverfunktion. Må ikke anvendes ved skaldyrsallergi eller ved overfølsomhed for glucosamin eller andre af hjælpestofferne. Børn bør heller ikke anvende produktet.

Ved ledsygdomme, hvor anden behandling kan komme i betragtning, bør udelukkes. Hvis du har sukkersyge, bør du også være forsigtig. Hvis du starter behandling, bør du hyppigt kontrollere blodsukkeret – især i starten af behandlingsforløbet. Ved behandling med glucosamin, er der hos få patienter set forhøjet kolesterol. For patienter med nedsat nyrefunktion, eller som er på kontrolleret kaliumdiæt, er det vigtigt at notere sig, at tabletterne indeholder 87,3 mg kalium pr. tablet.

Produktet må heller ikke anvendes ved graviditet eller under amning.

Glucosamin Copyfarm mod ledsmerter ved brug af anden medicin

Der bør udvises forsigtighed, da der ikke er udført interaktionsstudier. Det er dog påvist, at der ved behandling med coumarin antikoagulanter er opstået ændringer i blodets størkningsevne.

Bivirkninger ved indtag

Almindelige bivirkninger: Mavesmerter, fordøjelsesbesvær, diarré, forstoppelse, kvalme, hovedpine, døsighed.

Ikke almindelige: Udslæt, kløe og rødme af huden.

Meget sjældne: Opkastning, hævelse på grund af væske i kroppen.

Bivirkninger med ukendt frekvens: Forhøjet kolesterol i blodet.

Kasper Ketelsen

Kasper Ketelsen

Kasper Ketelsen er redaktør på Topsund. Han har læst bachelor i ernæring- og sundhedsvidenskab, og har en passion for at berøre alle gavnlige sider af livet med især den sunde livsstil i fokus. For Kasper handler det om at inspirere dig til at tage sunde valg i livet.

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du køber noget via et link. Læs mere.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Del på print
Print

Læs også

sukrin

Sukrin – et sundere alternativ til sukker

blodtryksmåler

Blodtryksmåler – find det bedste apparat her og bliv klogere på dit blodtryk

Kost

10 genveje til en sund kost

Væske

Væske og hydrering

Forkølelsessår

Forkølelsessår behandling – produkter der virker

Vand

Hvor meget vand skal man drikke?

Tænker du over fordelene ved at drikke vand? Vi har skrevet om 6 vigtige grunde til, at et dagligt og regelmæssigt indtag af vand er vigtigt.

ingefær shot

Ingefær shot – Lav den selv!

Du kan nemt og enkelt lave din egen hjemmelavet ingefær shot. Der findes flere forskellige versioner, og du kan jo prøve dig frem til hvad der smager bedst for dig, for vi er jo alle forskellige og kan lide noget forskelligt.

SARD Kopenhagen produkter

SARD Kopenhagen tilbyder forskellige plejeprodukter med sunde olier og ingredienser. Vi giver dig et overblik over de forskellige muligheder.

hårprodukter

Hårprodukter – forkæl dit hår

Dit hår skal passes og plejes med hårprodukter. For det er noget der har stor betydning for hvordan vi ser ud, og vores udseende generelt. Generelt går flere kvinder op i sit hår end mænd gør. Og det er der heller ikke noget at sige til.

Hvorfor skal du bruge flystrømper?

Uanset om du skal rejse langt med fly, bil eller tog, kan det altid anbefales at du benytter et par støttesokker.

© Topsund.dk - 2019