Skip to content

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du foretager et køb via et link. Læs mere.

Glucosamin Copyfarm – effektivt middel mod ledsmerter

Flere lider af ledsmerter og kropsstivhed. Det kan eksempelvis skyldes slidgigt eller overtræning. Glucosamin Copyfarm er et godkendt lægemiddel, som lindrer smerterne og forbedrer bevægeligheden ved let til moderat slidgigt.Glucosamin Copyform fås i tre størrelser: En æske med 90 tabletter, en æske med 270 tabletter eller en kasse med 4 x 250 tabletter (1.000 tabletter i alt).

Køb Glucosamin Copyform – 90 tabletter – hos Med24 til 98,95 kr.

Køb Glucosamin Copyform – 270 tabletter – hos Med24 til 238,95 kr.

Køb Glucosamin Copyform – 1.000 tabletter – hos Med24 til 825,95 kr.

Glucosamin Copyfarm mod dine lidelser

Lider du af ledsmerter i højere eller mindre grad? Glucosamin Copyform er tabletter, som hæmmer nedbrydningen af brusk i led og på den måde modvirker smerter og stivhed. Tabletterne er et godkendt lægemiddel, som skal være medvirkende til, at du fortsat har mulighed for at leve et aktivt liv.

Sådan bruger du Glucosamin Copyfarm

Du tager 1 tablet 3 gange dagligt. Du kan også tage alle 3 tabletter på en gang. Den smertelindrende effekt af tabletterne mærkes muligvis først efter flere ugers behandling, typisk inden for 4 uger, med et regelmæssigt indtag. Det kan også vare endnu længere. Det er vigtigt, at du kontakter din læge ved tvivlsspørgsmål og læser indlægssedlen grundigt inden brug.

Må ikke anvendes i nogle tilfælde

Du bør ikke anvende Glucosamin Copyfarm mod ledsmerter, hvis du har nedsat nyre- og/eller leverfunktion. Må ikke anvendes ved skaldyrsallergi eller ved overfølsomhed for glucosamin eller andre af hjælpestofferne. Børn bør heller ikke anvende produktet.

Ved ledsygdomme, hvor anden behandling kan komme i betragtning, bør udelukkes. Hvis du har sukkersyge, bør du også være forsigtig. Hvis du starter behandling, bør du hyppigt kontrollere blodsukkeret – især i starten af behandlingsforløbet. Ved behandling med glucosamin, er der hos få patienter set forhøjet kolesterol. For patienter med nedsat nyrefunktion, eller som er på kontrolleret kaliumdiæt, er det vigtigt at notere sig, at tabletterne indeholder 87,3 mg kalium pr. tablet.

Produktet må heller ikke anvendes ved graviditet eller under amning.

Glucosamin Copyfarm mod ledsmerter ved brug af anden medicin

Der bør udvises forsigtighed, da der ikke er udført interaktionsstudier. Det er dog påvist, at der ved behandling med coumarin antikoagulanter er opstået ændringer i blodets størkningsevne.

Bivirkninger ved indtag

Almindelige bivirkninger: Mavesmerter, fordøjelsesbesvær, diarré, forstoppelse, kvalme, hovedpine, døsighed.

Ikke almindelige: Udslæt, kløe og rødme af huden.

Meget sjældne: Opkastning, hævelse på grund af væske i kroppen.

Bivirkninger med ukendt frekvens: Forhøjet kolesterol i blodet.Indhold i artiklen

© Topsund.dk - 2023