Skip to content

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du køber noget via et link. Læs mere.

Medcoat – til dig der ikke kan sluge piller

Medcoat er et genialt produkt til dig eller dit barn, som ikke kan sluge almindelige piller eller tabletter. Medcoat fjerner den grimme smag af piller, og stimulerer spytsektionen, så pillen nemmere glider ned. Kan bruges til både børn og voksne.
MedcoatSlut med at sige: "Kan ikke sluge piller"

medcoat

For med Medcoat kan det nu lade sig gøre, hvis du i forvejen har svært ved det. Der er 2 årsager til at man kan have svært ved at sluge piller:

1. Man er bange for at de sidder fast i halsen
2. De smager grimt

Mecoat løser disse 2 problemer super nemt.

1. Medcoat laver en glat overflade på pillen og samtidig stimulerer produktet din spytsektion, så den nemmere glider ned. Den kan bestemt ikke sidde fast i halsen.

2. Produktet overflødiggør pillens grimme medicinske smag, og erstatter den med en frisk citrussmag. Og så smager den pludselig ikke så grimt mere.

Woila! Problemet er løst!

Sådan anvender du Medcoat

Når du køber en pakke Medcoat indeholder den 10 applikatorer. 1 applikator kan indeholde 2-3 små piller eller en stor tablet. OBS! Ikke alle tabletter og piller kan overtrækkes. Er du tvivl, kan du spørge på apoteket eller din læge. Der er ca. til til at overtrække 20-40 piller i én pakke.

Derefter tager du og fjerner foliet på pakken. Så tager du pillen, som kunne være en vitaminpille, og trykker den ned i igennem applikatoren, så den bliver pakket ind. Når den er omme på den anden side, tager du fat om pillen og lige drejer den og hiver den til dig. Og så har du en pille med god smag og som nemt glider ned.

Her kan du se hvordan det gøres nemt og enkelt:

Produktet indeholder:

  • Maltitolsirup
  • Vegetabilsk fedt
  • Citronsyre
  • Emulgeringsmiddel (saccharoseestre af fedtsyre)
  • Gelatine (animalsk)
  • Naturligt farvestof (kurkumin)
  • Naturlige aromastoffer

Pakken indeholder 20stk pilleovertræk og pakken koster 32kr her.

Indhold i artiklen

© Topsund.dk - 2020