Skip to content

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du foretager et køb via et link. Læs mere.

Multi-Mam – ekspert hjælp ved amning

Multi-Mam
Multi-Mam er en kæmpe hjælp når man står i den nye, ukendte rolle som mor. Multi-Mam tilbyder tre produkter, som nærmest er uundværlige. Især hvis man har problemer med amningen og når baby får tænder. Læs mere om produkterne herunder.Hvad er Multi-Mam?

Firmaet er dansk og hedder Nordic Consumer Health Denmark. Det befinder sig i Nærum og har produceret produkter som gør det lettere for mor og baby. Det er i form af hjælp til amningen, hvor det hos mange er en kæmpe opgave at amme.

Det lyder bare til at man tager baby op til brystet og bum, så kører det! – Men ak nej! Så let er det ikke hos alle. Hos nogle er det, men langt fra alle! Det kan både være selve amningen der driller, eller det at bibeholde sin brystvorte nogenlunde. For det kan gøre hamrende naller, når ens brystvorter bliver irriteret. Man tror det er løgn, men det kan være utroligt smertefuldt, og så det så skønt at der bliver lavet hjælpemidler, så man kan begynde at nyde sin amning. Selv med brystpumper, når man ønsker at malke ud, gør ondt. Du kan også overveje modermælkserstatning i en periode. Amningen er meningen skal være hyggeligt og skønt, men 80% af ammende mødre får problemer i den ene eller anden grad.

Og når børn begynder at få tænder, betyder det tit at barnet græder utrøsteligt, både dag og nat. Man gør hvad man kan, afprøver gamle husråd, men intet er gavnligt. Heldigvis kan Multi-Mam hjælpe!

Multi-Mam serien består nemlig af Multi-Mam Kompressor og Multi-Mam balm, som er til hjælp med amningen. Samt Multi-Mam BabyDent til tandfrembrud.

Multi-Mam kompressor

Når man ammer kan det hos nogle gå hen og blive ret smertefuldt på ens brystvorte. De kan revne, blive irriteret, bløde og danne sår, som aldrig rigtig når at hele imellem amningen. Multi-Mam kompresser er en effektivt og intensiv behandling af brystvorter.

Multi-Mam kompresser lindrer dine brystvorter når du er nået til det punkt, hvor huden er blevet rød, irriteret og gør ondt. Kompresserne skaber et fugtigt miljø som er helbredende, samt forbygger muligheden for infektion. Ikke mindst så plejer de enkeltpakkede kompresser dine brystvorter på bedst vis.

Du kan købe disse kompresser som er enkeltpakkede og indeholder 12stk til 125kr

Se denne søde video om produktet:

Multi-Mam balm

Dette er et produkt som er plantebaseret, og ligesom kompresseren, så er det uskadeligt for dig som mor, men især også får din barn at sluge. Denne balm plejer dine brystvorter imellem amningen, men også når selve amningen er igangværende.

Du kender måske lanolin. Denne Multi-Mam balm er bare mere naturlig, da den er plantebaseret. Balmen plejer din brystvorte, holder huden smidig og blød.

Det smøres på brystvorten hvis det er revnet, er ømt eller fyldt med sår, og det er meget nemt at anvende. Det smager neutralt og det lugter ikke. Du kan anvende det efter behov.

Balmen indeholder 30ml og prisen er 99kr.

Multi-Mam babydent

Når tænderne er på vej hos din baby, kan det være virkelig smertefyldt og ubehageligt hos nogle børn. Det resulterer i søvnløse nætter, både for dig og din baby, og måske resten af huset. Det kløer i munden hos baby, så alt hvad barnet kommer i nærheden af, kommes i munden. Det er en hård og svær til, og hvis man kan lette barnet smerter og irritationer, hvorfor så ikke gøre det?

Med Multi-Mam BabyDent kan du hjælpe dit barn bedst muligt. Gelen smøres på gummerne, så det mindre irritation, ømhed og hævelse mm. Det kan også smøres direkte på barnets bidering eller andet legetøj, som tit kommes i munden. Gelen kan med fordel ligge i køleskabet, så det bliver koldt og dermed er ekstra lindrende.

Det indeholder hverken konserveringsmidler, andre stærke kemikalier, alkohol, bedøvende midler og ej heller animalske produkter. Så det er fuldstændigt ufarligt for både dig og dit barn. Smagen er neutral og det er sukkerfrit.

Denne babydent gel indeholder 15ml og prisen er 110kr

Husker du at få en varieret kost, samt de nødvendige vitaminer? Husk at mange fødevarer og drikkevarer går i mælken, så hvad du indtager, indtager dit barn. Du kan læse mere her om amning og kost. Hvor du kan danne dig et overblik om hvad du ikke må indtage, hvad du helst bør undgå og ikke mindst, læse om myterne.

Alle billeder og videoer er lånt i samarbejde med Multi-Mam, hvor du også kan klikke dig ind og læse mere om produkterne og se ofte stillede spørgsmål mm.Indhold i artiklen

© Topsund.dk - 2023