Click Here
Vil du annoncere på Topsund.dk? Kontakt os på: Kontakt@topsund.dk

Finail – behandling af neglesvamp

Neglesvamp behandling er noget vi alle kan få før eller siden. Finail er et effektivt middel mod neglesvamp i neglene. Produktet er fra Orifarm (degule) og kan forhandles flere steder. Så i stedet for at styrte ned til lægen, så prøv Finail som er en effektiv behandling af neglesvamp og se hvordan det skal forhandles.

Finail - medicinsk neglelak

Det er en medicinsk neglelak, som man skal smøre på det svampeangrebet område 1 gang om ugen. Neglesvamp er desværre ikke noget der bare forsvinder fra den ene dag til den anden, det tager tid. Så du skal væbne dig med tålmodighed. Man siger at det tager op til 6 måneder for en fingernegl at blive svampefri, og 9-12 måneder for en tånegl.

Det som neglelakken gør, at det indeholder stoffet som er et effektivt middel mod neglesvamp, som går ind i neglen og bekæmper svampen direkte. Det er altså et produkt, som bekæmper svampen, som er på den ydre del af neglen. Dette produkt er nok det bedste middel mod neglesvamp på markedet.

Pakken fås i 3 størrelser. En pakke med 3ml og en på 5ml.

Finail kan forhandles HER

Sådan bruger du Finail som behandling mod neglesvamp

Der medfølger i pakken en neglelak, en fil og en indlægsseddel med brugervejledning.

Du starter naturligvis med at læse indlægssiden. Så tager du filen og filer den angrebne negls overflade så meget som muligt. Så tager du og fjerner neglestøvet med en serviet med alkohol eller neglelaksfjerner. Dette skal gøres ved hver neglesvamp behandling. Til sidst smører du neglelakken på neglen, og lader det tørre. Og du er nu færdig med din første behandling.

Neglelakken skal helst ikke i kontakt med øjne, ører og slimhinder eller andre raske negle. Har du derimod flere negle med svamp, anbefales det at købe en separat pakke til den negl, så de ikke “smitter” hinanden unødigt. Fremgangs og behandlingsmetoden skal nøje følges og man bør ikke holde pause i behandlingen.

Produktet kan også anvendes hvis man er gravid eller man ammer. Men er du usikker, så spørg din læge.

I disse tilfælde bør du ikke benytte Finail som behandling mod neglesvamp

  • Du skal naturligvis ikke anvende produktet, hvis du er allergisk overfor en eller flere af indholdsstofferne.
  • Produktet bør ikke anvendes af børn under 18år.
  • Neglefilen eller neglelakken skal ej heller bruges på raske negle.
  • Andet neglelak og kunstige negle bør ikke anvendes under behandlingen.

Bivirkninger ved produktet

Der kommer sjældent bivirkninger ved at anvende Finail mod neglesvamp. Men de sjældne bivirkninger kan være ændring i neglen, som misfarvning, ændringen af negleformen (skøre negle). Og de yderst sjældne bivirkninger er en brændende fornemmelse på huden og kontakteksem. Oplever du ved brug af dette produkt, som enten er nævnt eller ikke nævnt her, så kontakt din læge.

Hvor kan Finail forhandles?

Du kan finde Finail mod neglesvamp i mange webapotekere og det er håndkøb, så du ikke behøver recept. Du kan købe varen på Apopro.dk.

Produktet som indeholder 3ml kan købes HER
Produktet som indeholder 5ml kan købes HER

Alternativ behandling af neglesvamp er Nalox, som du kan læse om HER

Nanna Petersson

Nanna Petersson

Nanna Petersson er redaktør på Topsund. Hun lever et liv med mand og to børn. Siden hun fik børn har hun fået stort fokus på at leve sundt, finde sunde alternativer og opretholde en sund livsstil. Nannas passion er at give læseren inspiration til at leve sundere i hverdagen.

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du køber noget via et link. Læs mere.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Del på print
Print

Læs også

sukrin

Sukrin – et sundere alternativ til sukker

blodtryksmåler

Blodtryksmåler – find det bedste apparat her og bliv klogere på dit blodtryk

Kost

10 genveje til en sund kost

Væske

Væske og hydrering

Forkølelsessår

Forkølelsessår behandling – produkter der virker

Vand

Hvor meget vand skal man drikke?

Tænker du over fordelene ved at drikke vand? Vi har skrevet om 6 vigtige grunde til, at et dagligt og regelmæssigt indtag af vand er vigtigt.

ingefær shot

Ingefær shot – Lav den selv!

Du kan nemt og enkelt lave din egen hjemmelavet ingefær shot. Der findes flere forskellige versioner, og du kan jo prøve dig frem til hvad der smager bedst for dig, for vi er jo alle forskellige og kan lide noget forskelligt.

SARD Kopenhagen produkter

SARD Kopenhagen tilbyder forskellige plejeprodukter med sunde olier og ingredienser. Vi giver dig et overblik over de forskellige muligheder.

hårprodukter

Hårprodukter – forkæl dit hår

Dit hår skal passes og plejes med hårprodukter. For det er noget der har stor betydning for hvordan vi ser ud, og vores udseende generelt. Generelt går flere kvinder op i sit hår end mænd gør. Og det er der heller ikke noget at sige til.

Hvorfor skal du bruge flystrømper?

Uanset om du skal rejse langt med fly, bil eller tog, kan det altid anbefales at du benytter et par støttesokker.

© Topsund.dk - 2019