Skip to content

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du foretager et køb via et link. Læs mere.

Finail – behandling af neglesvamp

Neglesvamp behandling er noget vi alle kan få før eller siden. Finail er et effektivt middel mod neglesvamp i neglene. Produktet er fra Orifarm (degule) og kan forhandles flere steder. Så i stedet for at styrte ned til lægen, så prøv Finail som er en effektiv behandling af neglesvamp og se hvordan det skal forhandles.Opdateret den 5. juni 2019: Vi har for nyligt udgivet en artikel som handler om negle og helbred. Vidste du, at der kan være en sammenhæng mellem dine negle og dit helbred, som kan forårsage- og kræve neglesvamp behandling.

Finail - medicinsk neglelak

Det er en medicinsk neglelak, som man skal smøre på det svampeangrebet område 1 gang om ugen. Neglesvamp er desværre ikke noget der bare forsvinder fra den ene dag til den anden, det tager tid. Så du skal væbne dig med tålmodighed. Man siger at det tager op til 6 måneder for en fingernegl at blive svampefri, og 9-12 måneder for en tånegl.

Det som neglelakken gør, at det indeholder stoffet som er et effektivt middel mod neglesvamp, som går ind i neglen og bekæmper svampen direkte. Det er altså et produkt, som bekæmper svampen, som er på den ydre del af neglen. Dette produkt er nok det bedste middel mod neglesvamp på markedet.

Pakken fås i 3 størrelser. En pakke med 3ml og en på 5ml.

Finail kan forhandles HER

Sådan bruger du Finail som behandling mod neglesvamp

Der medfølger i pakken en neglelak, en fil og en indlægsseddel med brugervejledning.

Du starter naturligvis med at læse indlægssiden. Så tager du filen og filer den angrebne negls overflade så meget som muligt. Så tager du og fjerner neglestøvet med en serviet med alkohol eller neglelaksfjerner. Dette skal gøres ved hver neglesvamp behandling. Til sidst smører du neglelakken på neglen, og lader det tørre. Og du er nu færdig med din første behandling.

Neglelakken skal helst ikke i kontakt med øjne, ører og slimhinder eller andre raske negle. Har du derimod flere negle med svamp, anbefales det at købe en separat pakke til den negl, så de ikke “smitter” hinanden unødigt. Fremgangs og behandlingsmetoden skal nøje følges og man bør ikke holde pause i behandlingen.

Produktet kan også anvendes hvis man er gravid eller man ammer. Men er du usikker, så spørg din læge.

I disse tilfælde bør du ikke benytte Finail som behandling mod neglesvamp

  • Du skal naturligvis ikke anvende produktet, hvis du er allergisk overfor en eller flere af indholdsstofferne.
  • Produktet bør ikke anvendes af børn under 18år.
  • Neglefilen eller neglelakken skal ej heller bruges på raske negle.
  • Andet neglelak og kunstige negle bør ikke anvendes under behandlingen.

Bivirkninger ved produktet

Der kommer sjældent bivirkninger ved at anvende Finail mod neglesvamp. Men de sjældne bivirkninger kan være ændring i neglen, som misfarvning, ændringen af negleformen (skøre negle). Og de yderst sjældne bivirkninger er en brændende fornemmelse på huden og kontakteksem. Oplever du ved brug af dette produkt, som enten er nævnt eller ikke nævnt her, så kontakt din læge.

Hvor kan Finail forhandles?

Du kan finde Finail mod neglesvamp i mange webapotekere og det er håndkøb, så du ikke behøver recept. Du kan købe varen på Apopro.dk.

Produktet som indeholder 3ml kan købes HER
Produktet som indeholder 5ml kan købes HER

Alternativ behandling af neglesvamp er Nalox, som du kan læse om HERIndhold i artiklen

© Topsund.dk - 2023