Click Here
Vil du annoncere på Topsund.dk? Kontakt os på: Kontakt@topsund.dk

Finail – behandling af neglesvamp

Neglesvamp behandling er noget vi alle kan få før eller siden. Finail er et effektivt middel mod neglesvamp i neglene. Produktet er fra Orifarm (degule) og kan forhandles flere steder. Så i stedet for at styrte ned til lægen, så prøv Finail som er en effektiv behandling af neglesvamp og se hvordan det skal forhandles.


Finail – Medicinsk neglelak

Det er en medicinsk neglelak, som man skal smøre på det svampeangrebet område 1 gang om ugen. Neglesvamp er desværre ikke noget der bare forsvinder fra den ene dag til den anden, det tager tid. Så du skal væbne dig med tålmodighed. Man siger at det tager op til 6 måneder for en fingernegl at blive svampefri, og 9-12 måneder for en tånegl.

Det som neglelakken gør, at det indeholder stoffet som er et effektivt middel mod neglesvamp, som går ind i neglen og bekæmper svampen direkte. Det er altså et produkt, som bekæmper svampen, som er på den ydre del af neglen. Dette produkt er nok det bedste middel mod neglesvamp på markedet.

Pakken fås i 3 størrelser. En pakke med 3ml og en på 5ml.

Finail kan forhandles HER

Sådan bruger man Finail som neglesvamp behandling

Der medfølger i pakken en neglelak, en fil og en indlægsseddel med brugervejledning.

Du starter naturligvis med at læse indlægssiden. Så tager du filen og filer den angrebne negls overflade så meget som muligt. Så tager du og fjerner neglestøvet med en serviet med alkohol eller neglelaksfjerner. Dette skal gøres ved hver neglesvamp behandling. Til sidst smører du neglelakken på neglen, og lader det tørre. Og du er nu færdig med din første behandling.

Neglelakken skal helst ikke i kontakt med øjne, ører og slimhinder eller andre raske negle. Har du derimod flere negle med svamp, anbefales det at købe en separat pakke til den negl, så de ikke “smitter” hinanden unødigt. Fremgangs og behandlingsmetoden skal nøje følges og man bør ikke holde pause i behandlingen.

Produktet kan også anvendes hvis man er gravid eller man ammer. Men er du usikker, så spørg din læge.

Du bør ikke bruger Finail som neglesvamp behandling

– Du skal naturligvis ikke anvende produktet, hvis du er allergisk overfor en eller flere af indholdsstofferne.
– Produktet bør ikke anvendes af børn under 18år.
– Neglefilen eller neglelakken skal ej heller bruges på raske negle.
– Andet neglelak og kunstige negle bør ikke anvendes under behandlingen.

Bivirkninger ved produktet

Der kommer sjældent bivirkninger ved at anvende Finail mod neglesvamp. Men de sjældne bivirkninger kan være ændring i neglen, som misfarvning, ændringen af negleformen (skøre negle). Og de yderst sjældne bivirkninger er en brændende fornemmelse på huden og kontakteksem. Oplever du ved brug af dette produkt, som enten er nævnt eller ikke nævnt her, så kontakt din læge.

Hvor kan Finail forhandles?

Du kan finde Finail mod neglesvamp i mange webapotekere og det er håndkøb, så du ikke behøver recept. Du kan købe varen på Apopro.dk.

Produktet som indeholder 3ml kan købes HER
Produktet som indeholder 5ml kan købes HER

Alternativ behandling af neglesvamp er Nalox, som du kan læse om HER

Denne artikel kan indeholde affiliate links. Klik her for at læse vores affiliate politik.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Læs også

Hvorfor skal du bruge flystrømper?

kunstigt juletræ

Kunstigt juletræ vs. ægte juletræ

baobab olie

Baobab olie – forkæl din hud

baobab

Baobab – bliv klogere på livets træ

Søvnløshed

Søvnløshed kan slå dig ihjel – læs hvad mindre end 7 timers søvn gør ved din krop

Tilmeld nyheder

Indtast din e-mail adresse og modtag seneste nyt om artikler og konkurrencer. I december udlodder vi et gavekort på 500 kr. til Sendentanke. Sidst på måneden trækker vi lod blandt alle tilmeldte.

© Topsund.dk - 2018