Skip to content

Nem Chokoladekage

Super nem chokoladekage som tager under 30 at lave og kun få minutters arbejdstid. Denne kage er en proteinkage, og indeholder mindre sukker og så er den glutenfri.
nem chokoladekage

Sådan laver du Nem Chokoladekage

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen og hæld chokoladekage mixen i en skå
2. Tilsæt havremælken/mælken
3. Tilsæt olien og rør godt rundt
4. Hæld massen i en form på Ø20cm
5. Sæt formen i ovnen i 20min ved 180grader.

Ingredienser

Glutenfri Protein Chokoladekage Mix
2 dl. havremælk eller mælk
2 spsk. olie

Køb dine ingredienser til Nem Chokoladekage her:

Hvem har ikke lyst til en lækker og nem chokoladekage? Med denne chokoladekage mix, kan det simpelthen ikke blive nemmere. Mixen er fra Protein Baker og det tager ingen tid at mine det sammen. Venten på at ovnen bliver varm og bagetiden er dét der tager længst tid. Lav en nem chokoladekage og pynt den med lækre frugter fra årstiden, og det vil imponere, selv den bedste konditor på en god dag. 

Processen på at lave en super nem chokoladekage er rimelig enkel. Du vælge selv om kagen skal være i en rund form eller en firkantet form. Du kan også vælge at lave muffins ud af denne mix. Der bliver ca 8 muffins ud af denne mix. Fremgangsmåden er den samme. Istedet for en rund eller firkantet form, hælder du massen i muffinsforme. 

Den runde form passer bedst, hvis du vil pynte kagen med en masse bær, som vil skabe en masse opmærksomhed ved bordet. Den runde form er også ideel, hvis man skal tage billeder en kagen eller skal have den med til sammenbragt  kagekilde. 

nem chokoladekage

Den firkantede form er ideel, hvis du ønsker at portionsanrette et stykke chokoladekage. Selvom det portionsanrettes, kan det sagtens pyntes med lækre bær og drys af sukrin melis

Det indeholder kagen:

Denne kage er ikke ligesom en almindelig chokoladekage. Alle produkter fra Protein Baker er glutenfrie og har et højt proteinindhold. Til at sammenligne med en almindekage har: 

  • 62% færre kalorier
  • 64% mindre fedt
  • 62% mindre kulhydrater
  • 89% mindre sukker
  • 552% mere protein
nem chokoladekage

Har du ingen frugter, eller er du bare mere til glasur, kan du også pynte en nem chokoladekage med protein glasur. Det er uden sukker og med proteiner i stedet for. Smagen er mild og sød, og så ser det stadig lækkert ud, når det løber ned af kagen. 

nem chokoladekage

Dette kan du bruge til Nem Chokoladekage:

© Topsund.dk - 2020