Click Here
Vil du annoncere på Topsund.dk? Kontakt os på: Kontakt@topsund.dk

Ørepropper til ethvert formål

Om det er til lands, til vands eller i luften. Ørepropper kan benyttes til både cykling, løb, badning, flyrejsen, under søvn og i andre støjende eller generende situationer. Følg denne guide og find frem til dem, der passer til netop dig og dine behov.

Hvordan beskytter jeg ørerne bedst?

Det er vigtigt at beskytte sin hørelse, da vi i høj grad benytter den til at forstå verden omkring os. Quies tilbyder forskellige løsninger af ørepropper til forskellige situationer. Mod støj, vand, tryk, kulde og vind. Find dine ørepropper hos Med24. Du kan desuden se detaljer og fordele ved at handle hos Med24, under vores oversigt over helsekostbutikker.

Ørepropper mod støj

Naturlig voks

Quies voks ørepropper består af naturlig voks og 100% bomuld. De er allergivenlige og oplagte til langvarig anvendelse. Voks ørepropperne giver en støjreduktion på 27 dB. Ørepropperne er ideelle, hvis du har brug for hvile hjemme, på farten, på hotellet eller lignende. De kan også benyttes på arbejdet, hvis du har brug for optimal koncentration. De kan også benyttes til reduktion af støj under støjende aktiviteter som koncerter. Da de er lavet af voks, kan de også benyttes mod kulde.

Støjreduktion
27 dB

De anvendes ved at fjerne vattet fra øreproppen. Du varmer voks proppen med fingrene til den bliver blød. Herefter kan du forme øreproppen og sætte den i øret. Som med ørepropperne af skum nedenfor, tilpasser disse ørepropper af voks sig din øregang. Det sker, efter voksen er blevet opvarmet, og den efterfølgende tilpasser sig din unikke form i øregangen. De er behagelige i en sådan grad, at du kan glemme, at du har dem i ørerne.

Blødt skum

Du kan købe ørepropper af blødt skum. Ørepropperne af skum er perfekt til enhver øregang, da de tilpasser sig anatomisk til netop dine ører. Den perfekte pasform, kombineret med skummaterialet som er blødt, glat og fleksibelt, sikrer en optimal komfort. Quies skum ørepropper reducerer støj med 35 dB, som svarer til lydniveauet af fuglefløjt. Det er derfor muligt at blokere skadeligt støj, uden at afskære dig fra en almindelig samtale.

Støjreduktion
35 dB

De er lette at indsætte; du kan trykke og rulle dem flade og derefter sætte dem i øret. De vil efterfølgende langsomt udvide sig til deres normale størrelse og slutte tæt om din øregang. Skum ørepropper hverken trykker eller falder ud. De er velegnede til festivaler. De indeholder ikke phthalater eller silikone. Ørepropperne leveres i en lille æske med 3 par.

Ørepropper mod vand

Quies ørepropper til svømning og vand er fremstillet af silikone og er genanvendelige. De er lavet af et blødt og meget formbart materiale. De kan derfor formes, så de forbliver på plads og lukker indgangen til øret. De er oplagte til børn med drøn eller folk med følsomme ører. De kan fx anvendes til svømning, brusebadet eller vandsport.

Hvis du vil være sikker på, at der ikke trænger vand ind i øregangen, kan du supplere Quies ørepropper med Quies Earband nedenfor. Det er især aktuelt ved høj aktivitet og vandfølsomme ører samt børn med dræn i ørerne.

Quies ørepropper til vandaktiviteter anvendes ved at give proppen form som en lille, flad pandekage. Anbring proppen mod et rent og tørt øre. Tryk på kanterne, indtil proppen slutter helt tæt til øret. Proppen skal ikke klippes over eller føres ind i øregangen. Ørepropperne fås i børne og voksenstørrelse.

Mod kulde og vin

Quies Earband fås i lille (blå) og stor (grøn) størrelse. De er lavet af neopren, som er et isolerende materiale med høj tæthed. De beskytter ørerne mod vand, vind og kulde. De er velegnede til mange aktiviteter – også til brug om vinteren til skiløb, snowboard eller under en cykelhjelm.

Quies Earband er anatomisk udformet i facon, så den dækker ørerne perfekt. Justerbar velcrolukning sikrer en optimal og behagelig pasform. De kan kombineres med Quies silikone ørepropper til vandaktiviteter, for at sikre, at der ikke trænger vand ind i øregangene.

Quies Earband er vendbart med blå/grøn, afhængig af model, på den ene side og sort på den anden. De tåler ikke maskinvask, men rengøres ved at skylle dem op i lunkent vand.

Ørepropper mod tryk

Hvis du skal ud at flyve, er EarPlanes et godt forslag. EarPlanes er trykudlignende ørepropper. De er lavet af blød silikone og fås i størrelser til både voksne (blå) og børn (røde). EarPlanes ørepropper fungerer også ved forkølelse og er fremstillet af hypo-allergent materiale.

Det er en velkendt situation, at mange flypassagerer oplever ubehag i ørerne under rejser med fly. I særlige tilfælde kan det resultere i svære gener og smerter. Ørerne kan gøre ondt i flere dage efter en flyvning.

Du kan benytte EarPlanes inden flyet letter og lander. De hjælper med at reducere ubehag og smerter i forbindelse med flyvning. EarPlanes er genanvendelige ørepropper. De trykudligner og modvirker ubehag under flyvninger.

Hvordan kan de det? Det sker, da EarPlanes indeholder et filter, som udligner og langsomt regulerer trykket mellem kabinen og øregangen. Det medvirker til, at man kan flyve uden smerte og ubehag i ørerne. Det smarte er, at det fortsat er muligt at føre samtaler i normal samtaletone, høre vigtige informationer i forbindelse med flyvningen osv.

EarPlanes anvendes ved at indsætte proppen i øret før afgang. Du trækker øret op med den modsatte hånd. Herefter fører du forsigtigt proppen ind i øregangen og skruer den ind som en prop, indtil den sidder behageligt. De kan tages ud, når flyet er oppe i flyhøjde. 1 time inden landing, eller når flyet går ned i højde og fart inden landing, indsættes de igen i ørerne. Lad propperne sidde indtil flyvet er landet og kabinedørene åbnes.

Effekten af EarPlanes mindskes ved pollen, luftfugtighed, bakterier og støv. Det anbefales højst at benytte de samme EarPlanes ved højst to flyrejser, da genanvendelse mindsker effekten. EarPlanes bør ikke anvendes ved svære lidelser i mellemøret.

Kasper Ketelsen

Kasper Ketelsen

Kasper Ketelsen er redaktør på Topsund. Han har læst bachelor i ernæring- og sundhedsvidenskab, og har en passion for at berøre alle gavnlige sider af livet med især den sunde livsstil i fokus. For Kasper handler det om at inspirere dig til at tage sunde valg i livet.

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du køber noget via et link. Læs mere.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Del på print
Print

Læs også

sukrin

Sukrin – et sundere alternativ til sukker

blodtryksmåler

Blodtryksmåler – find det bedste apparat her og bliv klogere på dit blodtryk

Kost

10 genveje til en sund kost

Væske

Væske og hydrering

Forkølelsessår

Forkølelsessår behandling – produkter der virker

Vand

Hvor meget vand skal man drikke?

Tænker du over fordelene ved at drikke vand? Vi har skrevet om 6 vigtige grunde til, at et dagligt og regelmæssigt indtag af vand er vigtigt.

ingefær shot

Ingefær shot – Lav den selv!

Du kan nemt og enkelt lave din egen hjemmelavet ingefær shot. Der findes flere forskellige versioner, og du kan jo prøve dig frem til hvad der smager bedst for dig, for vi er jo alle forskellige og kan lide noget forskelligt.

SARD Kopenhagen produkter

SARD Kopenhagen tilbyder forskellige plejeprodukter med sunde olier og ingredienser. Vi giver dig et overblik over de forskellige muligheder.

hårprodukter

Hårprodukter – forkæl dit hår

Dit hår skal passes og plejes med hårprodukter. For det er noget der har stor betydning for hvordan vi ser ud, og vores udseende generelt. Generelt går flere kvinder op i sit hår end mænd gør. Og det er der heller ikke noget at sige til.

Hvorfor skal du bruge flystrømper?

Uanset om du skal rejse langt med fly, bil eller tog, kan det altid anbefales at du benytter et par støttesokker.

© Topsund.dk - 2019