Skip to content

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du foretager et køb via et link. Læs mere.

Øjenvippe serum – bedst i test!

øjenvippe serum
Øjenvippe serum giver dig flottere og fyldigere øjenvipper. Vi anbefaler en række forskellige muligheder til dig, der har et ønske om at få længere vipper.Enhver kvinde bliver betaget af andre kvinder i magasiner, fjernsyn og andre steder, som har store dådyr vipper. Vi prøver alverdens forskellige mascara, for at prøve lykken om at få længere vipper.

Men ved du, at der findes øjenvippe serum, som har den egenskab af få dine vipper til at gro sig længere og mere fyldige? 

Nej? Så skal du læse med her!

For her på Topsund har vi testet forskellige mærker øjenvippe serum og giver vores vurdering og din ultimative guide til at vælge din næste serum. 

Hvad er serum?

Serum er et tyndtflydende, gennemsigtig væske, nogle gange en gele-konsistent, som ikke ser ud af meget, men faktisk har en utrolig og effektiv virkning. Der findes fleres forskellige serummer, fx serum til ansigt, serum til øjenbryn, men her går vi i dybden med en serum til øjenvipper. Serummen er altså lavet direkte til at gå ind og arbejde med dine vipper. 

En øjenvippe serum er lavet af små molekyler, hvilket gør, at den trænger hurtigt ind der hvor den bliver påført, og derfor kan man hurtigt se et resultat.  

Hvordan virker øjenvippe serum?

Alt ud fra hvor god og effektiv din serum er, så kan du forvente efter få uger at: 

De bedste på markedet!

vippe serum

Hvilken øjenvippe serum skal man vælge?

Det kan være en jungle at finde den rette serum til dine vipper. Det bedste råd er, at prøve en serum, som har gode anmeldelser. På den måde kan du vide dig sikker på, at netop den serum kan give effekt. – Men vær opmærksom på, at selvom serummet virker på andres vipper, betyder det ikke nødvendigvis at det har samme effekt på dine vipper. Du kan derfor prøve dig frem, og give serummet god tid til at virke. Måske det tager mere end de uger, som producenten oplyser, før man kan se en effekt hos dig. 

Hvorfor bruge øjenvippe serum?

De færreste af os kvinder er udstyret med lange vipper fra naturens side.Og hvis man går op i et sundt hår, hvorfor så ikke gå op i det hår man har på vipperne også? 

Mange tyer en vippetekniker for at få extensions eller anden behandling. Det kan være en svær balance for nogle, da det både koster en del penge, men det skal også vedligeholdes og plejes. 

Ved anvendelse af en øjenvippeserum, kan du få dine egne vipper til at gro. Hos rigtig mange, ender de med at få så lange og voluminøse vipper, at man kunne tro at det var unaturlige extensions. 

Du kan derfor få dine vipper til at gro noget stærkere end normalt, og dertil kan du samtidig pleje vipperne, så de holder længere og ser bedre ud. 

Sådan anvender du produktet

Du skal altid læse induktionen nøje fra producentens side af, før du går igang med at anvende produktet. Vil du være på den sikre side, om du kan tåle produktet, kan du prøve at påføre en smule på din hånd og lad der gå et par dage for at teste om du danner nogen reaktioner. Hvis du ikke der er nogen reaktioner eller du ønsker at gå i gang med det samme, så skal du påføre serummet på øjenlåget, tæt på vippernes kant som muligt. Nøjagtig, som hvis det var en flydende eyeliner. 

Nogle producenter anbefales at deres produkt bruges 1 gang om dagen, andre anbefaler at det bruges morgen og aften. Læs grundigt i brugsanvisningen. 

TIP: Påfør din øjenvippe serum inden sengetid, så det kan gå ind og virke hele natten. 

 

Øjenvippe serum - Det skal du være opmærksom på!

Der er nogle aldeles grundlæggende ting, som du skal være opmærksom på, inden du begynder at anvende en serum. Omend den er dermatologis testet, så er vi mennesker altså forskellige i forhold til, hvad vi påføre os selv af produkter på huden. 

Det kan ske, at du kan være allergisk overfor produktet. Det opdager du hurtigt, ved at der opstår gener efter brug, som kan være rødme, svie og irritation på området. 

Påfør serummet forsigtigt. De fleste serummer har en nem og medgørlig applikation. Men det hænder at serummet kommer i øjnene, og hos nogle kan det begynde at svie i øjet. Sørg for at læse producenten af produktets, anvisning, hvis det skulle komme i øjet. Hos de fleste er det uskadeligt, og man bør skylle øjet med vand. Indhold i artiklen

© Topsund.dk - 2023