Click Here
Vil du annoncere på Topsund.dk? Kontakt os på: Kontakt@topsund.dk

Oplevelsesgaver i DK

Oplevelsesgaver er populært som aldrig før. I dagens Danmark har man tendens til ikke at ønske sig noget til sin fødselsdag. Mange køber jo det man står og mangler lige nu og her. Og så står gæsterne og ikke aner hvad man skal købe til vedkommende, for han eller hun har jo alt?!
Oplevelsesgaver

Heldigvis kan man ikke få nok af oplevelser. Og oplevelsesgaver er noget der er mere populært end aldrig før. Man kan gå ind og vælge en decideret oplevelse. Man kan give et gavekort, så vedkommende selv kan vælge hvad han eller hun ønsker sig. Det kan være alt lige fra brunch til ølsmagning, fra ridning i Dyrehavsbakken. Til at køre i en hurtig bil og meget meget mere. Jeg vil sågar påstå, at der er noget til enhver smag og lyst. Om man er til det stille og rolige, eller til det vilde og eksklusive.

Og hvorfor ikke prøve noget anderledes, end at give det sædvanlige sengetøj eller en konvolut med penge i? Med gavekortet til oplevelsesgaver dk er du sikker på at det falder i god jord. Gavekortet kan bruge inden for 2 år. Så der er god tid til at finde ud af hvad man vil benytte gavekortet til.

Oplevelsesgaver til hende

Er din kæreste også kræsen, eller er du træt af at købe den sædvanlige parfume til hende? Så kan du snildt finde en oplevelse der passer til hendes interesse. Der er alt fra ridning til wellness i form af spaophold, prøvedyk i Kattegatcentret. Eller er hun helt vild med sushi? Så kan du sende hende til sushi-kursus for begyndere, så I kan lave det hjemme i køkkenet sammen en dag.

Chokolade

Der findes mange muligheder for at finde noget der passer til hende. Hvis du ved, at hun vil blive vild med en bestemt ting, så vil det være oplagt at vælge netop dét. Men er du i tvivl, så kan du vælge at give hende et gavekort på et valgfrit beløb, så hun selv kan gå ind på hjemmesiden og vælge. Og måske vælger hun en oplevelse der inkluderer dig!

Oplevelsesgaver til ham

Eller er du et hunkøn og synes din mand/kæreste er kræsen, så vil en oplevelsesgave også være ideelt. Har du en mand der elsker fart og spænding, kan du vælge en oplevelse der hedder: at køre djævleræs hos fun race. Eller han kan prøve at være en pilot for en dag? Er han måske til det mere ekstreme, kan du vælge en F16 simulator, hvor han skal flyve. Du kan også vælge et faldskærmsudspring, hvis han tør?

Ølsmagning

Er han ikke til fart og spænding, kan han prøve et kaffekursus hos La Cabra eller ølsmagning hos Braunstein eller måske chokoladesmagning? Ideerne er da massere af, og hvis du vil holde oplevelsen åben, så kan du også vælge at give ham et gavekort på et vis beløb, så han selv kan vælge. Især hvis du synes at det er svært at finde specifikke oplevelsesgaver til ham.

Oplevelsesgaver til par

Oplevelsesgaver kan både benyttes af nyforelskede kærestepar, men også til par som har været sammen i mange år. Til nyforelskede kan det være en god inspiration til at finde ud af hvad man skal lave på diverse dates. Man kan lave noget vildt sammen, hvis begge er til dét, eller man kan lave noget mere romantisk, i form af ophold eller tage på chokoladesmagning sammen. Lige meget hvad, vil oplevelserne hurtigt få jer tættere på hinanden og lære hinanden bedre og hurtigere at kende.

Par som har været sammen i mange år kender jo hinanden. Måske kan en oplevelsesgave være en god inspiration for jer, som er trætte af at tage den sædvanlige tur i biografen eller på stam-restauranten. Det kan give ny værdi i jeres parforhold at prøve noget nyt sammen, som I ikke har prøvet før eller særligt tit i hvert fald.

Det kan give ny inspiration til dates, som hvis I var nyforelskede. Eller I kan udfordrer jer selv eller hinanden med nogle ting, som I normalt altid har sagt nej til, eller har afskyet. At prøve grænser af kan både være lærerigt og gavnligt for jer selv, men også for jer som par.

Nanna Petersson

Nanna Petersson

Nanna Petersson er redaktør på Topsund. Hun lever et liv med mand og to børn. Siden hun fik børn har hun fået stort fokus på at leve sundt, finde sunde alternativer og opretholde en sund livsstil. Nannas passion er at give læseren inspiration til at leve sundere i hverdagen.

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du køber noget via et link. Læs mere.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Del på print
Print

Læs også

sukrin

Sukrin – et sundere alternativ til sukker

blodtryksmåler

Blodtryksmåler – find det bedste apparat her og bliv klogere på dit blodtryk

Kost

10 genveje til en sund kost

Væske

Væske og hydrering

Forkølelsessår

Forkølelsessår behandling – produkter der virker

Vand

Hvor meget vand skal man drikke?

Tænker du over fordelene ved at drikke vand? Vi har skrevet om 6 vigtige grunde til, at et dagligt og regelmæssigt indtag af vand er vigtigt.

ingefær shot

Ingefær shot – Lav den selv!

Du kan nemt og enkelt lave din egen hjemmelavet ingefær shot. Der findes flere forskellige versioner, og du kan jo prøve dig frem til hvad der smager bedst for dig, for vi er jo alle forskellige og kan lide noget forskelligt.

SARD Kopenhagen produkter

SARD Kopenhagen tilbyder forskellige plejeprodukter med sunde olier og ingredienser. Vi giver dig et overblik over de forskellige muligheder.

hårprodukter

Hårprodukter – forkæl dit hår

Dit hår skal passes og plejes med hårprodukter. For det er noget der har stor betydning for hvordan vi ser ud, og vores udseende generelt. Generelt går flere kvinder op i sit hår end mænd gør. Og det er der heller ikke noget at sige til.

Hvorfor skal du bruge flystrømper?

Uanset om du skal rejse langt med fly, bil eller tog, kan det altid anbefales at du benytter et par støttesokker.

© Topsund.dk - 2019