Click Here
Vil du annoncere på Topsund.dk? Kontakt os på: Kontakt@topsund.dk

Oplevelsesgaver i DK

Oplevelsesgaver
I dagens Danmark har man tendens til ikke at ønske sig noget til sin fødselsdag, for mange køber jo det man står og mangler. Og så står gæsterne og ikke aner hvad man skal købe til vedkommende, for han eller hun har jo alt?!

Oplevelsesgaver er populært som aldrig før. I dagens Danmark har man tendens til ikke at ønske sig noget til sin fødselsdag. Mange køber jo det man står og mangler lige nu og her. Og så står gæsterne og ikke aner hvad man skal købe til vedkommende, for han eller hun har jo alt?!

Heldigvis kan man ikke få nok af oplevelser. Og oplevelsesgaver er noget der er mere populært som aldrig før. Man kan gå ind og vælge en decideret oplevelse. Man kan give et gavekort, så vedkommende selv kan vælge hvad han eller hun ønsker sig. Det kan være alt lige fra brunch til ølsmagning, fra ridning i Dyrehavsbakken. Til at køre i en hurtig bil og meget meget mere. Jeg vil sågar påstå, at der er noget til enhver smag og lyst. Om man er til det stille og rolige, eller til det vilde og eksklusive.

Og hvorfor ikke prøve noget anderledes, end at give det sædvanlige sengetøj eller en konvolut med penge i? Med gavekortet til oplevelsesgaver dk er du sikker på at det falder i god jord. Gavekortet kan bruge inden 2 år. Så der er god tid til at finde ud af hvad man vil benytte gavekortet til.

Oplevelsesgaver til hende

Er din kæreste også kræsen, eller er du træt af at købe den sædvanlige parfume til hende? Så kan du snildt finde en oplevelse der passer til hendes interesse. Der er alt fra ridning til wellness i form af spaophold, prøvedyk i Kattegatcentret. Eller er hun helt vild med sushi? Så kan du sende hende til sushi-kursus for begyndere, så I kan lave det hjemme i køkkenet sammen en dag.

Chokolade

Der findes mange muligheder for at finde noget der passer til hende. Hvis du ved, at hun vil blive vild med en bestemt ting, så vil det være oplagt at vælge netop dét. Men er du i tvivl, så kan du vælge at give hende et gavekort på et valgfrit beløb, så hun selv kan gå ind på hjemmesiden og vælge. Og måske vælger hun en oplevelse der inkluderer dig!

Oplevelsesgaver til ham

Eller er du et hunkøn og synes din mand/kæreste er kræsen, så vil en oplevelsesgave også være ideelt. Har du en mand der elsker fart og spænding, kan du vælge en oplevelse der hedder: at køre djævleræs hos fun race. Eller han kan prøve at være en pilot for en dag? Er han måske til det mere ekstreme, kan du vælge en F16 simulator, hvor han skal flyve. Du kan også vælge et faldskærmsudspring, hvis han tør?

Ølsmagning

Er han ikke til fart og spænding, kan han prøve et kaffekursus hos La Cabra eller ølsmagning hos Braunstein eller måske chokoladesmagning? Ideerne er da massere af, og hvis du vil holde oplevelsen åben, så kan du også vælge at give ham et gavekort på et vis beløb, så han selv kan vælge. Især hvis du synes at det er svært at finde specifikke oplevelsesgaver til ham.

Oplevelsesgaver til par

Oplevelsesgaver kan både benyttes af nyforelskede kærestepar, men også til par som har været sammen i mange år. Til nyforelskede kan det være en god inspiration til at finde ud af hvad man skal lave på diverse dates. Man kan lave noget vildt sammen, hvis begge er til dét, eller man kan lave noget mere romantisk, i form af ophold eller tage på chokoladesmagning sammen. Lige meget hvad, vil oplevelserne hurtigt få jer tættere på hinanden og lære hinanden bedre og hurtigere at kende.

Par som har været sammen i mange år kender jo hinanden. Måske kan en oplevelsesgave være en god inspiration for jer, som er trætte af at tage den sædvanlige tur i biografen eller på stam-restauranten. Det kan give ny værdi i jeres parforhold at prøve noget nyt sammen, som I ikke har prøvet før eller særligt tit i hvert fald.

Det kan give ny inspiration til dates, som hvis I var nyforelskede. Eller I kan udfordrer jer selv eller hinanden med nogle ting, som I normalt altid har sagt nej til, eller har afskyet. At prøve grænser af kan både være lærerigt og gavnligt for jer selv, men også for jer som par.

Denne artikel kan indeholde affiliate links. Klik her for at læse vores affiliate politik.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Læs også

Hvorfor skal du bruge flystrømper?

kunstigt juletræ

Kunstigt juletræ vs. ægte juletræ

baobab olie

Baobab olie – forkæl din hud

baobab

Baobab – bliv klogere på livets træ

Søvnløshed

Søvnløshed kan slå dig ihjel – læs hvad mindre end 7 timers søvn gør ved din krop

Tilmeld nyheder

Indtast din e-mail adresse og modtag seneste nyt om artikler og konkurrencer. I december udlodder vi et gavekort på 500 kr. til Sendentanke. Sidst på måneden trækker vi lod blandt alle tilmeldte.

© Topsund.dk - 2018