Skip to content

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du foretager et køb via et link. Læs mere.

Oplevelsesgaver i DK

Oplevelsesgaver
Oplevelsesgaver er populært som aldrig før. I dagens Danmark har man tendens til ikke at ønske sig noget til sin fødselsdag. Mange køber jo det man står og mangler lige nu og her. Og så står gæsterne og ikke aner hvad man skal købe til vedkommende, for han eller hun har jo alt?!Opdateret 4. august 2019: Jeg har tilføjet en oversigt over andre artikler, du kan benytte, til at finde frem til de perfekte oplevelsesgaver uanset anledning. Du får desuden nu 10% rabat på din første oplevelse. Tryk på dette grønne banner:

Oplevelsesgaver i højden

Vil du give en oplevelse, som gavemodtageren, bogstaveligt talt, bliver helt høj af? Så bør du kigge på en af følgende muligheder med oplevelsesgaver i luften:

Find en oplevelsesgave

Heldigvis kan man ikke få nok af oplevelser. Og oplevelsesgaver er noget der er mere populært end aldrig før. Man kan gå ind og vælge en decideret oplevelse. Man kan give et gavekort, så vedkommende selv kan vælge hvad han eller hun ønsker sig. Det kan være alt lige fra brunch til ølsmagning, fra ridning i Dyrehavsbakken. Til at køre i en hurtig bil og meget meget mere. Jeg vil sågar påstå, at der er noget til enhver smag og lyst. Om man er til det stille og rolige, eller til det vilde og eksklusive.

Prøv noget anderledes

Og hvorfor ikke prøve noget anderledes, end at give det sædvanlige sengetøj eller en konvolut med penge i? Med gavekortet til oplevelsesgaver dk er du sikker på at det falder i god jord. Gavekortet kan bruges inden for 2 år. Så der er god tid til at finde ud af hvad man vil benytte gavekortet til.

Klik ind og lad dig inspirere af et stort udvalg af spændende og anderledes oplevelsesgaver. Du finder muligheder, som du ikke selv har fantasi til. Det vil derfor helt sikkert overraske modtageren.

Uanset om du kender hende, som er den rolige type, den vilde type eller typen som søger udfordringer, så finder du et stort udvalg af gaver, som giver oplevelser for livet.

Oplevelsesgaver til hende

Er din kæreste også kræsen, eller er du træt af at købe den sædvanlige parfume til hende? Så kan du snildt finde en oplevelse der passer til hendes interesse  Der er alt fra ridning til wellness i form af spaophold, prøvedyk i Kattegatcentret. Eller er hun helt vild med sushi? Så kan du sende hende til sushi-kursus for begyndere, så I kan lave det hjemme i køkkenet sammen en dag.

Chokolade

Der findes mange muligheder for at finde noget der passer til hende. Hvis du ved, at hun vil blive vild med en bestemt ting, så vil det være oplagt at vælge netop dét. Men er du i tvivl, så kan du vælge at give hende et gavekort på et valgfrit beløb, så hun selv kan gå ind på hjemmesiden og vælge. Og måske vælger hun en oplevelse der inkluderer dig!

Den perfekte oplevelsesgave til ham

Eller er du et hunkøn og synes din mand/kæreste er kræsen, så vil en oplevelsesgave til ham også være ideelt. Har du en mand der elsker fart og spænding, kan du vælge en oplevelse der hedder: at køre djævleræs hos fun race. Eller han kan prøve at være en pilot for en dag? Er han måske til det mere ekstreme, kan du vælge en F16 simulator, hvor han skal flyve. Du kan også vælge et faldskærmsudspring, hvis han tør?

Ølsmagning

Er han ikke til fart og spænding, kan han prøve et kaffekursus hos La Cabra eller ølsmagning hos Braunstein eller måske chokoladesmagning? Ideerne er da massere af, og hvis du vil holde oplevelsen åben, så kan du også vælge at give ham et gavekort på et vis beløb, så han selv kan vælge. Især hvis du synes at det er svært at finde specifikke oplevelsesgaver til ham.

Oplevelsesgaver til par

Oplevelsesgaver kan både benyttes af nyforelskede kærestepar, men også til par som har været sammen i mange år. Til nyforelskede kan det være en god inspiration til at finde ud af hvad man skal lave på diverse dates. Man kan lave noget vildt sammen, hvis begge er til dét, eller man kan lave noget mere romantisk, i form af ophold eller tage på chokoladesmagning sammen. Lige meget hvad, vil oplevelserne hurtigt få jer tættere på hinanden og lære hinanden bedre og hurtigere at kende.

Par i længere tid

Par som har været sammen i mange år kender jo hinanden. Måske kan en oplevelsesgave være en god inspiration for jer som er trætte af at tage den sædvanlige tur i biografen eller på stam-restauranten. Det kan give ny værdi i jeres parforhold at prøve noget nyt sammen, som I ikke har prøvet før eller særligt tit i hvert fald.

På date eller nyforelsket

Det kan give ny inspiration til dates, som hvis I var nyforelskede. Eller I kan udfordrer jer selv eller hinanden med nogle ting, som I normalt altid har sagt nej til, eller har afskyet. At prøve grænser af kan både være lærerigt og gavnligt for jer selv, men også for jer som par. Du kan også finde gode gaver i forbindelse med valentinsdag her.

Find mere inspiration i følgende artikler:

10 overraskelser på Valentinsdag

Er du på bar bund i forhold til, hvad du skal finde på i forbindelse med valentinsdag? I denne guide finder du 10 unikke bud på inspiration til personlige, overraskende og anderledes gaver, som er oplagte og passer perfekt til valentinsdag. Tag hinanden i hånden og kast jer ud i det.Læs mere

Læs mere »

Konfirmationsgaver

Mange oplever det som en udfordring at finde på en gave i forbindelse med en konfirmation og andre anledninger. Står du aktuelt i samme situation? Der er i hvert fald en mulig grund til, at du netop har fundet frem til denne artikel. Vi hjælper dig med inspiration til gode bud på konfirmationsgaver.Læs mere

Læs mere »
Valentins dag

Valentinsdag – noget du fejrer?

Vi kender alle Valentins dag, og hvis vi ikke fejrer det selv, så gør de det i hvert fald i USA. Det har de fleste af os set i film. Især os piger synes at det er hammer romantisk, hvor drengene mere tænker: Adr! Men hvor startede traditionen, og hvem er ham Valentin?Læs mere

Læs mere »Indhold i artiklen

© Topsund.dk - 2023