Skip to content

Brystpumpe fra Avent

Avent brystpumpe er og bliver en uundværlig ting, når livet begynder som mor. Ved hjælp af brystpumpen finder man hurtigt ud af, at man ikke behøver at være låst fast i hjemmet 24/7. Læs her om fordelene ved apparatet, både om den elektriske, men også om den manuelle udgave. Hvor kan de købes til en god pris?
 • Fragtpris: Gratis fragt
 • Gratis fragt: Gratis
 • Levering: Dag-til-dag
 • Fragtpris: Gratis fragt
 • Gratis fragt: Gratis
 • Levering: 1-3 hverdage
 • Fragtpris: Gratis fragt
 • Gratis fragt: Gratis
 • Levering: 1-3 hverdage
 • Fragtpris: 29 kr.
 • Gratis fragt: 200 kr.
 • Levering: 1-2 hverdage

Brystpumpen Avent

Det er sådan, at når man står og skal have en lille baby, så skal udstyret købes hjem. Og gerne før babyens ankomst. Sengen, tøjet, diverse udstyr er klar, men har man tænkt over en brystpumpe? Det kan blive nødvendigt i mange situationer. Fx hvis du danner for meget mælk til, at dit barn kan nå at få tømt brystet. Det kan være, hvis trykket af mælkestrålen er for stærk, så dit barn kløjes i mælken. Eller som det mest normale er, at man kan pumpe ud hvis man skal være væk fra sit barn, så kan faren eller bedsteforældrene, der passer baby, give brystmælk.

Der findes mange forskellige typer og mærker af brystpumper. Den mest udbredte, og med bedste anmeldelser, er denne model der hedder Philips Avent Brystpumpe. Den kan forhandles i mange butikker efterhånden, både fysiske butikker men også netbutikker. Brystpumpen fås både med manuel betjening, altså hvor man selv skal sidde og pumpe ud. Den fås også i en elektrisk udgave, hvor det foregår elektronisk i form af strøm fra ledning eller batterier, hvortil du styrer tempoets gang og egentlig blot skal sidde og slappe af imens.

Hvorfor er brystmælk så vigtigt?

For det første er det ikke for sjov at gud har skabt kvindekroppen til at give sit barn mad med igennem brysterne. Det er naturens gang, at det skal foregå sådan, og naturligvis er det den sundeste, det bedste og billigste valg. Alternativer er modermælkserstatning, men forskning viser, at dette ikke er lige så godt og barnet kan have risiko for at udvikle astma mm. når det bliver ældre. Men Det er en anden snak, som vi ikke behøver at gå i dybden med nu.

Grunden til, at alle kvinder burde amme sit nyfødte barn er fordi mælken er med til at danne antistoffer overfor barnet, så barnet bliver beskyttet mod diverse sygdomme. Sygdommene, og risici for dem, bliver minimeret så længe barnet drikker mælk fra mor. Der er antistoffer i mælken, og det gælder så længe barnet bliver ammet.

Et barn slukker både sulten og tørsten ved hjælp af mælken. Smart, ikke? Lægger man barnet til brystet, og amningen begynder, vil det første mælk, som barnet får suttet ud, være ”drikken” – altså det, som slukker tørsten. Det kan ses ved, at mælken er lidt gennemsigtig, som en mælk der er blandet med vand. Efter lidt kommer råmælken. Den er mere tyk og helt igennem hvid, som almindeligt mælk. Det er den råmælk, som gør, at barnet tager på, og det er dér der er rigt på antistoffer. Antallet af antistofferne aftages dog efter nogle måneder. Det er især de første måneder, som er vigtige at barnet får sin modermælk.

Mælk er ikke noget der skal undværes

At mor skal lidt ud af hjemmet uden baby, kan sagtens lade sig gøre, selvom baby stadig bliver ammet. Mor kan nemlig benytte sig af en brystpumpe. Til det vil jeg anbefale Avent brystpumpe, da den er super nem at betjene. Om den skal være manuel eller elektronisk, så vil den med garanti blive et hit. Det bedste af det hele er, at prisen er overkommelig.

Så bare fordi mor skal ud, eller eventuelt både mor og far skal kærestehygge, så kan bedsteforældrene benytte sig af den mælk, som mor har pumpet ud på forhånd. På den måde ender man ikke i en situation, hvor barnet er sulten og bedsteforældrene står derhjemme med en skrigende baby.

Mange gør nemlig det, at de pumper ud i forvejen og gemmer det i køleskab – sågar i fryseren. Man skal dog være opmærksom på holdbarheden samt i hvilke beholdere, mælken befinder sig i. Mælken skal være i en lukket emballage. Når du køber en Phillips Avent brystpumpe, så medfølger der opbevaringsflasker, som er særligt egnede til brystmælk, som du kan benytte dig af.

Du kan se herunder, hvor længe mælken kan holde sig:

 • Stuetemperatur – 3 timer
 • I køleskab (frisk udpumpet mælk) – 3 dage (placeret bagerst i køleskabet)
 • I køleskab (optøet mælk fra fryser) – 24 timer (placeret bagerst i køleskabet)
 • Fryser i et køle/fryseskab – 4 mdr. (med separat låge)
 • Dybfryser – 6-12 mdr.

Hvad er smart ved en Philips Avent brystpumpe?

Det der er smart er, at den er så let at betjene. Omend den er manuel eller elektrisk. Det er et mærke, der altid har været kendt for sin kvalitet og solgt gode produkter.

Vi kan starte med den elektriske

Det er en brystpumpe, der på hele markedet er den mest effektive og komfortable. Det virker bare uden, at det går hen og gør ondt på nogen måde. Det gode ved den elektriske er, at den kan indstilles til 3 forskellige pumpetyper, så du nemt kan finde det pumpetryk der passer bedst til dig og dit bryst.

Ellers skal du bare finde indstillingen og trykke på en knap og ellers læne dig tilbage og slappe af. Der er ingen fysiske udfordringer, som der er med den manuelle brystpumpe.

Mælken pumpes direkte ned i en flaske, ligesom den manuelle. Super smart. Når du har pumpet nok ud, eller brystet er tomt, kan du, hvis den skal bruges med det samme, skrue flasken af og sætte suttehoved på og wupti – maden er klar til baby. Der medfølger diverse ting med pumpen, og man kan købe ekstra flasker og suttehoveder dertil lige HER.

Den kan også forhandles hos Apopro til kun 1.299 kr. lige HER.
Pumpen forhandles også hos Babytorvet til 1.399 kr. lige HER.

Den manuelle brystpumpe fra Avent

Den manuelle er i stedet for den elektriske, hvor du skal skal pumpe. Man forbinder pumpningen med det, at man står og jogger på en luftpumpe, når man skal puste luft i en luftmadras. Dette er blot en pumpe, som du skal bruge med den ene hånd. Med den ene hånd holder du pumpen på brystet, med den anden hånd pumper på.

Ligesom med den elektriske brystpumpe, så pumpes mælken direkte ned i flasken, så du kan følge med i forløbet. Det gode ved, at du selv skal pumpe, er, at du selv kan styre tempoet. Ulempen er, at du måske godt kan gå hen og blive lidt træt i hænderne af at pumpe. Men se det fra den positive side – så får du stærke fingermuskler!

Den kan forhandles hos Apopro til kun 499 kr. lige HER.
Den kan også købes hos Babytorvet til 499,95 kr. lige HER.

Hvor kan man købe dette fantastiske apparat?

Der er flere forskellige steder på nettet, hvor man kan købe denne Avent brystpumpe. Nedenfor kan du se de shops, som, ud fra anbefalinger på diverse sider, forhandler denne Phillips Avent brystpumpe:
Babytorvet.dk

Helene Rasmussen

Helene Rasmussen

Psykolog og livsstilsekspert hos Topsund

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du køber noget via et link. Læs mere.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Del på print
Print

© Topsund.dk - 2019