Click Here
Vil du annoncere på Topsund.dk? Kontakt os på: Kontakt@topsund.dk

PoxClin – effektivt mod skoldkopper

PoxClin

PoxClin er et skum-middel som man påfører på huden de steder, man har skoldkopper. På den måde minimerer det gener i form af kløe, irritation og følsomhed på huden. Du kan derfor nemmere holde skoldkopperne ud. Yderst effektivt produkt, som har mange fordele.


Hvad er skoldkopper?

Skoldkopper er forårsaget af en virus, som kaldes human herpesvirus 3, som er yderst smitsom. Sygdommen smittes både direkte og indirekte, sågar også i luften. Man smittes som regel imens man er 0-5 år. Man siger, at børn har mindre gener og symptomer, end hvis man er voksen og får skoldkopper. Men det er individuelt, hvor hårdt man bliver ramt. Nogle får et par enkelte tydelige skoldkopper. Andre får flere hundrede og flere steder på kroppen.

Inkubationstiden er 1-3 uger og man har skoldkopperne i ca 7-10 dage. Man smitter inden man får skoldkopperne, samt når der ikke opstår flere.

Hvad er kendetegnene ved skoldkopper?

Hvordan ser begyndende skoldkopper ud? Som regel starter sygdommen med let feber og man kan have tendens til hovedpine og være sløv generelt. Efter 2-5 dage vil der fremstå rødt udslet og kroppens temperatur vil stige. Det røde udslet vil herefter begynde at ligne nogle røde pletter. Som regel starter det i ansigtet, på halsen og brystet. Senere vil det formere sig til resten af kroppen. De røde pletter bliver nu til knopper og der begynder at opstå væskende blærer.

Når de væskende blærer opstår, vil det medføre at kroppen er på toppunktet til mavesmerter, høj feber, ømme muskler og led og man er generelt svag og træt, og det står som regel på i et par dage.

Efter et par dage, vil de væskende blærer briste og de vil blive til sår. Og det er her at det hos mange går hen og klør gevaldigt. Og man har lyst til at kradse løs på sårene, men hvis der går hul på sårene, har du man øget tendens til infektioner, og risikoen for ardannelse er til stede.

PoxClin hjælper på skoldkopper

Der er ingen decideret behandling i mod skoldkopper. Men der findes produkter som kan lindre ubehaget, kløen og minimere generne. Heriblandt PoxClin.

PoxClin er en flaske som indeholder 100ml og har en pumpeventil. Der er en skum som indeholder noget der hedder 2QR bio-Active Bakteriel blocker, som går ind og forstærker huden. Det medfører at det går ind og lindrer symptomerne i forbindelse med skoldkopperne. Som kan være irritation i huden, kløe og følsomhed. Det er let at fordele på kroppen, de steder man har gener.

Man må smøre sig ind i PoxClin 3 gange dagligt eller efter behov. Dog på produktet ikke anvendes i længere tid end 30 dage.

Når flasken skal tage i brug første gang, er det nødvendigt at pumpe et par gange før pumpen får fat i skummet.

PoxClin kan købes her til 147,95kr hos Apopro apotek

Herunder kan du se hvordan PoxClin kan gå ind og hjælpe:

PoxClin hjælper ikke kun på skoldkopper

Produktet har mange fordele. Det hjælper nemlig, udover på skoldkopper også på

  • solskoldninger
  • Nældefeber
  • Helvedsild

Opsummering af produktet:

For at opsummere fordelene ved PoxClin lister vi dem nu her:

  • Har en kølende effekt, som er rart på skoldkopperne. Ønsker man den mere kold, kan man stille PoxClin i køleskabet
  • Minimere gener i form af kløe, irritation og følsomhed.
  • Minimere ardannelse
  • Kan bruges til mere end bare skoldkopper

Billeder er lånt i samarbejde med unigroup

Denne artikel kan indeholde affiliate links. Klik her for at læse vores affiliate politik.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print

Læs også

ingefær shot

Ingefær shot – Lav den selv!

SARD Kopenhagen produkter

hårprodukter

Hårprodukter – forkæl dit hår

Hvorfor skal du bruge flystrømper?

kunstigt juletræ

Kunstigt juletræ vs. ægte juletræ

Tilmeld nyheder

Indtast din e-mail adresse og modtag seneste nyt om artikler og konkurrencer. I januar udlodder vi et gavekort på 500 kr. til Sendentanke. Sidst på måneden trækker vi lod blandt alle tilmeldte.

© Topsund.dk - 2019