Click Here
Vil du annoncere på Topsund.dk? Kontakt os på: Kontakt@topsund.dk

PoxClin – effektivt mod skoldkopper

PoxClin er et skum-middel som man påfører på huden de steder, man har skoldkopper. På den måde minimerer det gener i form af kløe, irritation og følsomhed på huden. Du kan derfor nemmere holde skoldkopperne ud. Yderst effektivt produkt, som har mange fordele.
PoxClin
 • Fragtpris: Gratis fragt
 • Gratis fragt: Gratis
 • Levering: Dag-til-dag
 • Fragtpris: Gratis fragt
 • Gratis fragt: Gratis
 • Levering: 1-3 hverdage
 • Fragtpris: Gratis fragt
 • Gratis fragt: Gratis
 • Levering: 1-3 hverdage
 • Fragtpris: 29 kr.
 • Gratis fragt: 200 kr.
 • Levering: 1-2 hverdage

Hvad er skoldkopper?

Skoldkopper er forårsaget af en virus, som kaldes human herpesvirus 3, som er yderst smitsom. Sygdommen smittes både direkte og indirekte, sågar også i luften. Man smittes som regel imens man er 0-5 år. Man siger, at børn har mindre gener og symptomer, end hvis man er voksen og får skoldkopper. Men det er individuelt, hvor hårdt man bliver ramt. Nogle får et par enkelte tydelige skoldkopper. Andre får flere hundrede og flere steder på kroppen.

Inkubationstiden er 1-3 uger og man har skoldkopperne i ca 7-10 dage. Man smitter inden man får skoldkopperne, samt når der ikke opstår flere.

Hvad er kendetegnet ved skoldkopper?

Hvordan ser begyndende skoldkopper ud? Som regel starter sygdommen med let feber og man kan have tendens til hovedpine og være sløv generelt. Efter 2-5 dage vil der fremstå rødt udslet og kroppens temperatur vil stige. Det røde udslet vil herefter begynde at ligne nogle røde pletter. Som regel starter det i ansigtet, på halsen og brystet. Senere vil det formere sig til resten af kroppen. De røde pletter bliver nu til knopper og der begynder at opstå væskende blærer.

Når de væskende blærer opstår, vil det medføre at kroppen er på toppunktet til mavesmerter, høj feber, ømme muskler og led og man er generelt svag og træt, og det står som regel på i et par dage.

Efter et par dage, vil de væskende blærer briste og de vil blive til sår. Og det er her at det hos mange går hen og klør gevaldigt. Og man har lyst til at kradse løs på sårene, men hvis der går hul på sårene, har du man øget tendens til infektioner, og risikoen for ardannelse er til stede.

PoxClin hjælper på skoldkopper

Der er ingen decideret behandling i mod skoldkopper. Men der findes produkter som kan lindre ubehaget, kløen og minimere generne. Heriblandt PoxClin.

PoxClin er en flaske som indeholder 100ml og har en pumpeventil. Der er en skum som indeholder noget der hedder 2QR bio-Active Bakteriel blocker, som går ind og forstærker huden. Det medfører at det går ind og lindrer symptomerne i forbindelse med skoldkopperne. Som kan være irritation i huden, kløe og følsomhed. Det er let at fordele på kroppen, de steder man har gener.

Man må smøre sig ind i PoxClin 3 gange dagligt eller efter behov. Dog på produktet ikke anvendes i længere tid end 30 dage.

Når flasken skal tage i brug første gang, er det nødvendigt at pumpe et par gange før pumpen får fat i skummet.

PoxClin kan købes her til 147,95kr hos Apopro apotek

Herunder kan du se hvordan PoxClin kan gå ind og hjælpe:

PoxClin hjælper ikke kun på skoldkopper

Produktet har mange fordele. Det hjælper nemlig, udover på skoldkopper også på:

 • solskoldninger
 • Nældefeber
 • Helvedsild

Opsummering af produktet

For at opsummere fordelene ved PoxClin lister vi dem nu her:

 • Har en kølende effekt, som er rart på skoldkopperne. Ønsker man den mere kold, kan man stille PoxClin i køleskabet
 • Minimere gener i form af kløe, irritation og følsomhed.
 • Minimere ardannelse
 • Kan bruges til mere end bare skoldkopper

Billeder er lånt i samarbejde med unigroup

Nanna Petersson

Nanna Petersson

Nanna Petersson er redaktør på Topsund. Hun lever et liv med mand og to børn. Siden hun fik børn har hun fået stort fokus på at leve sundt, finde sunde alternativer og opretholde en sund livsstil. Nannas passion er at give læseren inspiration til at leve sundere i hverdagen.

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du køber noget via et link. Læs mere.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Del på print
Print

Læs også

sundt vægttab

3 ting du bør vide, før du begynder at tabe dig

søvnløshed

6 gode råd mod søvnløshed

Chokolade muffins

grønt skær i hår

Grønt hår? – effektive råd der fjerner grønt skær i håret

Skægpleje

Skægpleje – den komplette guide

sukrin

Sukrin – et sundere alternativ til sukker

Vi introducerer dig i denne artikel til det sundere sukkeralternativ kaldet Sukrin. Det kan benyttes som erstatning til almindelig sukker ved samtlige anvendelsesområder.

blodtryksmåler

Blodtryksmåler – find det bedste apparat her og bliv klogere på dit blodtryk

En blodtryksmåler i hjemmet er en god investering. Den giver et indblik i, hvordan dit blodtryk ser ud. Den bedre måler kan give dig et ugentligt gennemsnit, så du hurtigt får en idé om, hvorvidt du bør reagere på resultaterne. Vi hjælper dig med at finde de bedste blodtryksmålere til hjemmebrug.

Kost

10 genveje til en sund kost

Det er langt fra hverken begrænsende eller forvirrende at ændre sine spisevaner til en sundere kost, som mange umiddelbart går og tror. Spis flere grøntsager og mere uforarbejdet mad. Så er du godt på vej. Vi giver dig 10 simple genveje til en sundere kost.

Væske

Væske og hydrering

Din krop består af 66% vand – svarende til 2/3 af din krop. Det er derfor vigtigt at holde dig og din krop hydreret ved at drikke vand. Men alt væskeindtag tæller med i det store regnskab. Noget er bedre end andet. Du får endda væske gennem den mad, du spiser.

Forkølelsessår

Forkølelsessår behandling – produkter der virker

Når uheldet er ude og der er opstået et forkølelsessår, er det vigtigt at det kommer i behandling. Dette gælder både når det er forkølelsessår på læben, i mundvigen eller i munden. Uanset om det er forkølelsessår på børn eller voksne, så findes der effektive produkter du kan tage i brug.

© Topsund.dk - 2019