Skip to content

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du foretager et køb via et link. Læs mere.

Din bagning bliver sund med proteinpulver fra Protein Baker

Vi elsker alle at bage. Vi fylder os med unødige kalorier og store sukkermængder. Heldigvis er det muligt at bage på den sunde måde, som erstatter de værste syndere med sundere alternativer.Opdateret 12. april 2019: Du kan læse mere om de sunde fordele og gavnlige effekter, som protein bidrager til din krop.

Det er muligt at bage sundt, selvom du skulle have fokus på dit kalorie- og sukkerindtag og din vægt. Hos Protein Baker finder du produkter, som er glutenfri, har et øget indhold af protein og et lavt antal kalorier. Perfekte som det sunde alternativ til dit bagværk.

Hvem er Protein Baker?

Protein Baker er en virksomhed, som hovedsagligt tilbyder produkter til bagning med et tilsat indhold af proteinpulver. Protein Baker benytter ingredienser af høj kvalitet. I sammensætningen af bageartiklerne benytter Protein Baker et proteinkompleks bestående af valle, isolat og kasein. Disse ingredienser sikrer, at du får den bedste smag og virkning under din bagning. Sukrin benyttes som sødemiddel i produktblandingerne. Sukrin er et naturligt sødemiddel, som ikke optages i kroppen som almindeligt sukker.

Hvor kan Protein Baker købes?

Protein Bakers produkter kan købes online i deres egen webshop.

Du kan også købe Protein Baker i Fitness World træningscentre og i dagligvarebutikkerne Føtex og Bilka.

Protein Bakers mission

Firmaet har som mål at tilbyde sunde alternativer til mange af de andre proteinprodukter, som findes på markedet. De har undgået sukker og kalorier og har i stedet skabt produkter, som er proteinrige men med et lavt indhold af sukker, fedt og kalorier. Alle produkterne er i øvrigt glutenfri.

De går højt op i, at forbrugerne kan stole på dem. Den ekstra tid i køkkenet, når de udvikler produkterne, bliver blandt andet benyttet til at sikre, at smagen er optimal og god. Samtidig sikrer de, at indholdet er sundere end hvad andre producenter tilbyder.

Forbrugerne er med til at skabe og udvikle produkterne fra Protein Baker

Protein Baker går meget op i at udvikle sammen med forbrugerne. Vi har hos Topsund derfor også fået lov til at teste et udvalg af Protein Bakers produkter.

Hvilke produkter tilbyder Protein Baker?

Protein Baker tilbyder rigtig mange forskellige produkter inden for kategorierne: Glutenfri produkter og Protein produkter.

Glutenfrie og proteinrige produkter

Alle produkterne hos Protein Baker er glutenfrie, fri for sukker og har en god portion proteiner. Så selvom du har glutenallergi, eller prøver at tabe dig, så må du godt forkæle dig selv med forskellige former for kager og søde sager. De tilbyder:

Læs meget mere om de forskellige produktmuligheder på Protein Bakers hjemmeside

  • Pandekager/vafler, som er super nemme og hurtige at lave – vi har afprøvet pandekagerne, og i den kommende artikelserie kan du læse meget mere om vores oplevelse af produktet. 
  • Sprøde cookies med chokolade stykker.
  • Hurtigere og luftige muffins – Som vi også har bagt, og de var rigtig hurtige at lave. Se de gode billeder vi fik taget. 
  • Chokoladekage som dufter og smager pragtfuldt. Denne chokoladekage har vi også testet og og den er utrolig anbefalelsesværdig. 
  • Dertil kan du også finde gluten og sukkerfri glasur, som er geniale til at toppe de luftige muffins eller til chokoladekagen. 
  • Dertil kan du også finde redskaber til at gøre det ekstra nemt at bage med Protein Bakers produkter. Det er en kageform, som har den perfekte diameter, så fx, chokoladen får den perfekte højde. En smart pandekage form, som kan lave 7 små pandekager på én gang. Perfekt til deres pandekage-mix. Sidst men ikke mindst, kan man finde muffinsforme i silikone, som er geniale til deres muffins. Det gode ved silikone er, at det har en slip-let-funktion, så man let kan få den bagte masse ud, uden at det hele knækker. 

Bagning med protein

Det er et bedre og sundere alternativ at bage med proteinpulver. Hvis du vælger Protein Baker, får du protein fra Starlabs Nutrition, som er af rigtig god kvalitet. I blandingen får du proteiner, som fungerer som vigtige byggesten til kroppen. Det høje proteinindhold erstatter sukkerindholdet. Produkterne er helt uden tilsat sukker.

Det er derfor også velegnet at benytte produkterne, hvis du træner og har et øget behov for proteiner i din restitution.

Indhold i artiklen

© Topsund.dk - 2020