Click Here
Vil du annoncere på Topsund.dk? Kontakt os på: Kontakt@topsund.dk

Robotstøvsuger – din nye bedste ven!

En robotstøvsuger er noget man bør have i et hvert hjem. Teknologien bliver vildere og vildere og set ud i fremtiden, skal vi om 100 år ikke engang løfte en muskel for at gøre rent i hjemmet. Mange betaler sig fra den kedelige tjans at skulle gøre rent og rydde op i form af hushjælp og rengøringshjælp. Men findes der et billigere alternativ?


Og ja, det gør der! Måske ikke til selve oprydningen, men i hvert fald støvsugningen.

Robotstøvsuger kontra rengøringsdame?

Lad teknologien overtage ved hjælp af batteri/strøm. Den kan køre rundt og gøre rent selv imens du er på arbejde, så du kan komme hjem til et hjem uden nullermænd og kiksekrummer på gulvet. Lyder det ikke bare lækkert?

Det kan godt være, at selve robotstøvsugeren koster nogle basører, men hvis du regner prisen ud og sammenligner det med rengøringsdamens årsløn, hvad er så billigst i længden? Rengøringsdamen vil fortsat koste hvert år, imens robotstøvsugeren vil blive betalt ud på et tidspunkt. Til sidst vil den kun koste strøm og eventuelle reservedele.

Det kan helt klart betale sig. Og nu sidder du måske og tænker: “Jamen, kommer den så ind i krogene og ud i gangen over det høje dørtrin?” – og ja, det gør den. De fleste robotstøvsugere i dag er så fleksible i deres arbejdsopgaver, og kan nå ind i hjørner og under sofaen, hvis altså sofaen er høj nok. De fleste maskiner er også designet til at køre let og elegant over de høje dørtrin.

Har du problemer med kapitalen og inderligt ønsker en robotstøvsuger, så kan du låne penge her hos Spumanti.dk.

Hvilken model skal jeg vælge?

Der findes efterhånden en del forskellige modeller og mærker. Og det kan være en jungle at vide, hvilken man skal vælge. Men du kan gøre det lettere for dig selv, ved at sortere i udvalget, udfra de kriterier du har til den. Hvad ønsker du, at den skal kunne? Det kunne være:

  • Den skal kunne have et avanceret navigationssystem
  • Den skal have en lang køretid, (hvis du har et stort hus)
  • Den skal kunne tage hundehår (eller kattehår)
  • Den skal have smarte funktioner – fx at kunne times, så den starter af sig selv på et bestemt tidspunkt
  • WiFi og/eller bluetooth funktioner.

Der findes mange forhandlere, men jeg vil nedenfor liste dig de shops, hvor du vil kunne finde det bedste og største udvalg, men samtidig spare penge. Du kan også få et godt kendskab til robotterne lige HER:

Her kan du handle robotstøvsugere:

Wupti.com
Nok det billigste sted du kan finde robotstøvsugere, men sortimentet er ikke lige så stort som hos Roboteksperten nedenfor. Men du kan helt sikkert finde en god og billig robotstøvsuger med gode funktioner. Tjek udvalget ud.

Roboteksperten:
Inde på Roboteksperten.dk kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over de forskellige robotter. Du kan gå ud fra visse kriterier, som køretid og ladetid, og der er specifikt skrevet hvilke funktioner den enkelte robot har. Til og med kan du finde både den billige og bedste robotstøvsuger, samt den der er bedst i test.

Jeg har selv personlige erfaringer med en robotstøvsuger, og har efterhånden benyttet en i flere år. Den er helt klart med til at overtage en funktion i hjemmet, på samme måde som en opvaskemaskine, og så er der ekstra tid til at lave alt muligt andet end at skulle rende rundt med en støvsuger.

Denne artikel kan indeholde affiliate links. Klik her for at læse vores affiliate politik.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Læs også

Hvorfor skal du bruge flystrømper?

kunstigt juletræ

Kunstigt juletræ vs. ægte juletræ

baobab olie

Baobab olie – forkæl din hud

baobab

Baobab – bliv klogere på livets træ

Søvnløshed

Søvnløshed kan slå dig ihjel – læs hvad mindre end 7 timers søvn gør ved din krop

Tilmeld nyheder

Indtast din e-mail adresse og modtag seneste nyt om artikler og konkurrencer. I december udlodder vi et gavekort på 500 kr. til Sendentanke. Sidst på måneden trækker vi lod blandt alle tilmeldte.

© Topsund.dk - 2018