Click Here
Vil du annoncere på Topsund.dk? Kontakt os på: Kontakt@topsund.dk

SB12 mod dårlig ånde

SB12 har flere forskellige produkter og alternativer til bekæmpelse af dårlig ånde. I denne artikel bliver du introduceret til fire af deres produkter, som også fungerer som et godt og praktisk supplement til hinanden.
 • Fragtpris: Gratis fragt
 • Gratis fragt: Gratis
 • Levering: Dag-til-dag
 • Fragtpris: Gratis fragt
 • Gratis fragt: Gratis
 • Levering: 1-3 hverdage
 • Fragtpris: Gratis fragt
 • Gratis fragt: Gratis
 • Levering: 1-3 hverdage
 • Fragtpris: 29 kr.
 • Gratis fragt: 200 kr.
 • Levering: 1-2 hverdage

SB12 har flere forskellige produkter og alternativer til bekæmpelse af dårlig ånde. Du kan se dem alle HER. Nedenfor bliver du introduceret til fire af deres produkter, som også fungerer som et godt og praktisk supplement til hinanden.

Den originale SB12 mundskyld på 500 ml. 12 timers effekt. Modvirker forekomsten af dårlig ånde ved at neutralisere og forhindre forekomsten af svovlgasser, som bakterier efterladet, og som forårsager den dårlige ånde.

Køb SB12 hos Med24 til 143,00 kr.

SB12 Duo på 250 ml. Den indeholder en unik sammensætning af klorhexidin og zink i lave koncentrationer. Dette giver hurtig virkning og frisk ånde i 12 timer. Duo giver både frisk ånde og stærke tænder. Smagen er stærk og forfriskende, så virkningen kan føles.

Køb SB12 Duo hos Med24 til 94,00 kr.

SB12 Spray. En andet alternativ til god ånde. Velegnet til bekæmpelsen af den dårlige ånde, når du er på farten. Sprayen indeholder også den unikke formel med zink og klorhexidin, som neutraliserer de lugtende svovlforbindelser i munden. Sprayen fungerer også som et perfekt supplement til mundskyllen.

Køb SB12 Spray hos Med24 til 37,00 kr.

SB12 Boost. 10 stk. strong mint tyggegummi. De kan anvendes efter behov i løbet af dagen. Fungerer også perfekt som supplement til mundskyl. Tyggegummiet er sukkerfrit. Det har en hurtig, enkel og effektiv virkning.

Køb SB12 Boost hos Med24 til 37,00 kr.

Brug af SB12

Anbefalet brug: Skyl med 10 ml i 30-60 sekunder om morgenen eller aftenen. Derefter kan du se frem til god ånde i 12 timer. Hvis du ønsker en effekt i 24 timer, skal du skylle både morgen og aften. Det anbefales at bruge SB12 dagligt som forebyggende eller middel mod dårlig ånde. Bør kun anvendes fra 12 år.

Sådan virker Sb12

SB12 har en direkte effekt ved at neutralisere svovlgasser. Det er altså ikke blot en maskering af symptomerne. SB12 har en klinisk dokumenteret effekt i 12 timer. SB12 indeholder fluor, 0,05% natriumfluorid, som er med til at styrke emaljen på tænderne ved daglig brug. SB12 giver en naturlig god ånde, da det indeholder forskellige smage som mint/mentol, eukalyptus og pebermynte.

Årsager til dårlig ånde

De fleste tror, at dårlig ånde kommer helt nede fra maven. Det er dog langt fra tilfældet. I 9 ud af 10 tilfælde opstår den dårlige ånde i munden. De mest almindelige og typiske årsager til dårlig ånde:

Dårlig mundhygiejne

Madrester, som efterlades mellem tænderne, også uden at du nødvendigvis er opmærksom på det, kan forårsage ildelugtende svovlgasser. Madresterne bliver fyldt med bakterier, for til sidst at rådne.

Tandkøsbetændelse og parodontose

Betændelse og sygdomme i tandkødet skyldes som regel ophobning af plak, som resulterer i dårlig ånde.

Mundtørhed

Spyt er en vigtig faktor, som hjælper med at rense munden og beskytter mod ildelugtende bakterier. Mundtørhed kan have det omvendte resultat. Mundtørhed kan fx skyldes dehydrering eller stress.

Tandutrækning

Et par dage efter en tandudstrækning, kan man opleve dårlig ånde, mens blodet størkner og såret heler. I denne periode er det vigtigt at opretholde en sund mundhygiejne. På samme måde kan huller i tænderne, og andre mundinfektioner, forårsage dårlig ånde.

Stress og hormonel ubalance

Overgangsalder, pubertet, graviditet og lignende faktorer som skaber ubalance, kan være en medvirkende faktor.

Mad og drikke

En del mad går direkte i blodet og lungerne. Lugtene fra maden udåndes efterfølgende og resulterer i en kraftig ånde. Kaffe er på samme måde en stor synder.

Rygning

Regning giver sig selv, og den eneste komplette løsning er et rygestop.

Alkohol

Ved et stort alkoholforbrug, kan alkohol, på grund af måden, kroppen forbrænder alkohol, have indflydelse på ånden.

Kasper Ketelsen

Kasper Ketelsen

Kasper Ketelsen er redaktør på Topsund. Han har læst bachelor i ernæring- og sundhedsvidenskab, og har en passion for at berøre alle gavnlige sider af livet med især den sunde livsstil i fokus. For Kasper handler det om at inspirere dig til at tage sunde valg i livet.

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du køber noget via et link. Læs mere.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Del på print
Print

Læs også

sundt vægttab

3 ting du bør vide, før du begynder at tabe dig

søvnløshed

6 gode råd mod søvnløshed

Chokolade muffins

grønt skær i hår

Grønt hår? – effektive råd der fjerner grønt skær i håret

Skægpleje

Skægpleje – den komplette guide

sukrin

Sukrin – et sundere alternativ til sukker

Vi introducerer dig i denne artikel til det sundere sukkeralternativ kaldet Sukrin. Det kan benyttes som erstatning til almindelig sukker ved samtlige anvendelsesområder.

blodtryksmåler

Blodtryksmåler – find det bedste apparat her og bliv klogere på dit blodtryk

En blodtryksmåler i hjemmet er en god investering. Den giver et indblik i, hvordan dit blodtryk ser ud. Den bedre måler kan give dig et ugentligt gennemsnit, så du hurtigt får en idé om, hvorvidt du bør reagere på resultaterne. Vi hjælper dig med at finde de bedste blodtryksmålere til hjemmebrug.

Kost

10 genveje til en sund kost

Det er langt fra hverken begrænsende eller forvirrende at ændre sine spisevaner til en sundere kost, som mange umiddelbart går og tror. Spis flere grøntsager og mere uforarbejdet mad. Så er du godt på vej. Vi giver dig 10 simple genveje til en sundere kost.

Væske

Væske og hydrering

Din krop består af 66% vand – svarende til 2/3 af din krop. Det er derfor vigtigt at holde dig og din krop hydreret ved at drikke vand. Men alt væskeindtag tæller med i det store regnskab. Noget er bedre end andet. Du får endda væske gennem den mad, du spiser.

Forkølelsessår

Forkølelsessår behandling – produkter der virker

Når uheldet er ude og der er opstået et forkølelsessår, er det vigtigt at det kommer i behandling. Dette gælder både når det er forkølelsessår på læben, i mundvigen eller i munden. Uanset om det er forkølelsessår på børn eller voksne, så findes der effektive produkter du kan tage i brug.

© Topsund.dk - 2019