Skip to content

SB12 mod dårlig ånde

SB12 har flere forskellige produkter og alternativer til bekæmpelse af dårlig ånde. I denne artikel bliver du introduceret til fire af deres produkter, som også fungerer som et godt og praktisk supplement til hinanden.

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du køber noget via et link. Læs mere.SB12 har flere forskellige produkter og alternativer til bekæmpelse af dårlig ånde. Du kan se dem alle HER. Nedenfor bliver du introduceret til fire af deres produkter, som også fungerer som et godt og praktisk supplement til hinanden.

Den originale SB12 mundskyld på 500 ml. 12 timers effekt. Modvirker forekomsten af dårlig ånde ved at neutralisere og forhindre forekomsten af svovlgasser, som bakterier efterladet, og som forårsager den dårlige ånde.

Køb SB12 hos Med24 til 143,00 kr.

SB12 Duo på 250 ml. Den indeholder en unik sammensætning af klorhexidin og zink i lave koncentrationer. Dette giver hurtig virkning og frisk ånde i 12 timer. Duo giver både frisk ånde og stærke tænder. Smagen er stærk og forfriskende, så virkningen kan føles.

Køb SB12 Duo hos Med24 til 94,00 kr.

SB12 Spray. En andet alternativ til god ånde. Velegnet til bekæmpelsen af den dårlige ånde, når du er på farten. Sprayen indeholder også den unikke formel med zink og klorhexidin, som neutraliserer de lugtende svovlforbindelser i munden. Sprayen fungerer også som et perfekt supplement til mundskyllen.

Køb SB12 Spray hos Med24 til 37,00 kr.

SB12 Boost. 10 stk. strong mint tyggegummi. De kan anvendes efter behov i løbet af dagen. Fungerer også perfekt som supplement til mundskyl. Tyggegummiet er sukkerfrit. Det har en hurtig, enkel og effektiv virkning.

Køb SB12 Boost hos Med24 til 37,00 kr.

Brug af SB12

Anbefalet brug: Skyl med 10 ml i 30-60 sekunder om morgenen eller aftenen. Derefter kan du se frem til god ånde i 12 timer. Hvis du ønsker en effekt i 24 timer, skal du skylle både morgen og aften. Det anbefales at bruge SB12 dagligt som forebyggende eller middel mod dårlig ånde. Bør kun anvendes fra 12 år.

Sådan virker Sb12

SB12 har en direkte effekt ved at neutralisere svovlgasser. Det er altså ikke blot en maskering af symptomerne. SB12 har en klinisk dokumenteret effekt i 12 timer. SB12 indeholder fluor, 0,05% natriumfluorid, som er med til at styrke emaljen på tænderne ved daglig brug. SB12 giver en naturlig god ånde, da det indeholder forskellige smage som mint/mentol, eukalyptus og pebermynte.

Årsager til dårlig ånde

De fleste tror, at dårlig ånde kommer helt nede fra maven. Det er dog langt fra tilfældet. I 9 ud af 10 tilfælde opstår den dårlige ånde i munden. De mest almindelige og typiske årsager til dårlig ånde:

Dårlig mundhygiejne

Madrester, som efterlades mellem tænderne, også uden at du nødvendigvis er opmærksom på det, kan forårsage ildelugtende svovlgasser. Madresterne bliver fyldt med bakterier, for til sidst at rådne.

Tandkøsbetændelse og parodontose

Betændelse og sygdomme i tandkødet skyldes som regel ophobning af plak, som resulterer i dårlig ånde.

Mundtørhed

Spyt er en vigtig faktor, som hjælper med at rense munden og beskytter mod ildelugtende bakterier. Mundtørhed kan have det omvendte resultat. Mundtørhed kan fx skyldes dehydrering eller stress.

Tandutrækning

Et par dage efter en tandudstrækning, kan man opleve dårlig ånde, mens blodet størkner og såret heler. I denne periode er det vigtigt at opretholde en sund mundhygiejne. På samme måde kan huller i tænderne, og andre mundinfektioner, forårsage dårlig ånde.

Stress og hormonel ubalance

Overgangsalder, pubertet, graviditet og lignende faktorer som skaber ubalance, kan være en medvirkende faktor.

Mad og drikke

En del mad går direkte i blodet og lungerne. Lugtene fra maden udåndes efterfølgende og resulterer i en kraftig ånde. Kaffe er på samme måde en stor synder.

Rygning

Rygning giver sig selv, og den eneste komplette løsning er et rygestop.

Alkohol

Ved et stort alkoholforbrug, kan alkohol, på grund af måden, kroppen forbrænder alkohol, have indflydelse på ånden.

Indhold i artiklen

© Topsund.dk - 2020