Skip to content

Sukrin – et sundere alternativ til sukker

Vi introducerer dig i denne artikel til det sundere sukkeralternativ kaldet Sukrin. Det kan benyttes som erstatning til almindelig sukker ved samtlige anvendelsesområder.
sukrin

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du køber noget via et link. Læs mere.Det er svært at undgå sukker i vores dagligdag. Sukker er tomme kalorier og påvirker ens krop, både fysisk og psysisk. Især hvis man ikke er til det helt store træning, så er det vigtigt at man holder sig langt væk fra søde sager som indeholder sukker, som er fyldte med kalorier. For så ender du med at du indtager flere kalorier end du kan forbrænde, og det resultere i at man bliver tyk. Er man tyk, har men større risiko for diverse livsstilsygedomme, som hjerte-karsygdomme mf. 

Heldigvis er vi danskere begyndt at blive mere opmærksomme på at være sunde. Der er et stigende tilmeldinger i træningscentrene, og det sker hyppigere, at vi søger på sund mad og sunde kager. Og der er også sunde alternativer vi selv kan gøre.

sukrin

den perfekte sukkererstatning

Det nemmeste vi kan gøre er at erstatte det usunde sukker. Der findes flere alternativer til sukker. det ene er sødemiddel, det andet er sukrin. Sukrin er det nye og moderne sukker-alternativ, da det har 4 nemme og korte fordele:

Hvad er sukrin?

Det er et sundt og naturligt sødestof, som er en erstatning for sukker. Det er fremstillet af naturlige gærringsprocesser, hvor druesukker er råstoffet. Det foregår på samme måde, som man laver ost og vin fx. Når du indtager sukrin, som indeholder 0 kalorier af 100g, så har det ingen effekt på dit blodsukker, som almindeligt sukker har. Derfor er det genialt for både voksne og børn, at erstatte sukkeret når man fx bager.

Erstatning til sukker

Denne pakke er et alternativt til sukker. Det både ligner sukker og smager som sukker. Brug sukrin i kager der indeholder sukker. Så kan du spise med velbehag.

Pakken indeholder 500g og koster 68,95 kr 

Erstatning til flormelis

Denne pakke Sukrin Melis er et alternativt til flormelis, som kan bruges i bagning eller som til pynt. Det både ligner og smager som flotmelis.

Pakken indeholder 220g og koster 64,95 kr 

Økologisk sukrin

Vægter du økologisk i dit valg af produkter, så skal du ikke snydes for sukrin. Et godt alternativ til bagning eller hvad du ellers bruger sukker til. 

Pakken indeholder 400g og koster 59,95 kr 

Erstatning til sukker i kaffen

Kan du ikke drikke kaffe uden en håndfuld sukker i? Så erstat sukkeret med sukrin kaffe sukker, og skån både din krop, og ikke mindst, dine tænder.

Pakken indeholder 200g og koster 44,95 kr 

Erstatning til brun sukker

Rørsukker i cafe latten? Erstat det med sukrin gold. Det har en fyldigere smag end almindeligt sukring, men indeholder dog stadig få kalorier. (8kcal/100g) 

Pakken indeholder 500g og koster 71,10 kr 

Hvor køber man Sukrin?

Det kan findes i forskellige supermarkeder. Primært vil det befinde sig et sted i butikken, hvor man også kan finde andre varer, der er fri for sukker eller er glutenfri. Du kan eventuelt spørge i butikken du handler i.

Det nemmeste vil være at købe det på nettet. Så er du fri for at gå til butik til butik, for at finde det, da det ikke er alle fysiske butikker der sælger det. Når du handler på nettet, ved du hvad du bestiller og du kan bestille det allerede nu, så det er fremme i morgen eller indenfor få dage, alt efter hvor du bestiller det. Sidst men ikke mindst, så sparer du også penge ved at købe online på nettet. Du kan finde sukrin i stort set alle helsekostbutikker på nettet

Sukrin kan købes hos Mecindo

Stort udvalg af produkter
Fragt fra 29kr (fri levering på ordre o. 499kr)
Levering 2-4 hverdage
E-mærket og sikker shop

Sukrin kan købes hos Netspiren

Stort udvalg af produkter
Fragt fra 29kr (fri levering på ordre o. 499kr)
Levering 1-4 hverdage

Andre forhandlere

Indhold i artiklen

© Topsund.dk - 2020