Skip to content

Sunde protein pandekager

Pandekager er noget af det bedste til fødselsdage, til aftenkaffen eller måske til aftenmaden? - Slut med dårlig samvittighed, for nu kan du lave sunde protein pandekager eller vafler, nemt og hurtigt. Fås opskriften her.
sunde protein pandekager

Sådan laver du Sunde protein pandekager

Fremgangsmåde

1. Hæl blandingen i skål
2. Tilsæt mælken og rør godt rundt
3. Varm en pande med olie op ved middel varme
4. Hæld en lille klat af pandekagemassen og vend ved behov

Ingredienser

6 dl havremælk eller almindelig mælk
Kokosolie eller almindelig olie til stegning

Køb dine ingredienser til Sunde protein pandekager her:

Der er bare ikke noget bedre end pandekager, eller vafler for den sags skyld. Pandekager er noget både store og små kan lide, og det er nærmest en tradition i enhver familie af bage pandekager sammen et par gange om året. Men selvom man er prøver at tage sig, eller blot ønsker at leve en tilværelse uden usunde fødevare, så skal man bestemt ikke snydes for pandekager. Nu kan nemlig lave disse sunde protein pandekager super hurtigt og super nemt. Og så smager de som almindelig pandekager. Så bliver det bare ikke bedre vel? 

Det der tager længst tid nårman laver pandekager, det er at stege dem. Men med produkter fra Protein baker kan du minimere processen endnu mere. Det tager under et minut at lave selve dejen, og så er det bare straks igang med at få lavet den første pandekage. Det tager 2-3 pandekager, at finde ud af hvor lang tid de skal have, og hvor tykke man kan lide dem. Men for at gøre processen endnu hurtigere, så kan man, samtidig med at man køber sunde protein pandekager, købe en pandekage form, hvor man kan lave 7 pandekager på én gang. Så bliver det bare ikke nemmere!

Pandekager er noget som næsten alle kan lide. For at gøre pandekagerne ekstra lækre, kan man stable pandekagerne og pynte med friske bær. Vi har hertil også valgt at toppe det med sukkerfri karamelsovs. Du kan dog undlade at toppe, hvis det ikke er noget for dig. Men hvis du ønsker en topping, så fortsæt i den sunde stil og vælg topping der er fri for sukker.  

ide til topping:

Hos Protein Baker kan du købe forskellige variationer af pandekager.  Faktisk hele 6 forskellige varianter. 

sunde protein pandekager
sunde protein pandekager
5/5

Derfor skal du vælge Protein Bakers produkter: 

 • Er glutenfrie
 • Hurtig levering
 • Uden tilsat sukker
 • Lavt på fedt
 • Få kalorier
 • Masser af proteiner

I forhold til almindelig pandekager, er disse sunde protein pandekager sundere. De inderholder nemlig: 

 • 60% færre kalorier
 • 32,5% mindre fedt
 • 71,8% mindre kulhydrater
 • 36% mindre sukker
 • 95% mere protein

Pandekage mixen kan også bruges til vafler

Uanset om du er til vafler eller pandekager, så kan du bruge produkterne fra Protein Baker. Selve fremstillingsmoden er bare anderledes. Ved pandekager bruger du panden og pandekageformen, og ved vafler bruger du et vaffeljern. Resultatet bliver stadig lige så lækkert og luftigt. 

Denne artikel/opskrift er lavet samarbejde med Proteinbaker.dk

Dette kan du bruge til Sunde protein pandekager:

© Topsund.dk - 2020