Skip to content

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du køber noget via et link. Læs mere.

Kokos Natural – naturlig og glutenfri superfood pulver

Kokos Natural forhandles af Andersen Nair, som er en dansk virksomhed etableret i 2016. Vi giver dig et overblik over de sunde og glutenfri superfoods, de tilbyder, som gør din mad sundere.
Superfood pulverKokos Natural

Firmaet er grundlagt i 2016, med et stort fokus på forskellige samarbejde med blandt andet indiske landmænd. Dette for at producere superfoods som har en høj kvalitet, og som samtidigt opfylder danske og europæiske krav. Kokos Natural producerer naturlige ingredienser i superfood pulver form, som kan tilsættes i diverse bageopskrifter og i madlavningen. De er alle glutenfrie og uden tilsætningsstoffer.

Kokos Natural har 3 grundlæggende missoner:

 • At sprede budskabet om at leve en sund levestil
 • Forbedre den lokale produktion 
 • At sørge for at de indiske bønder kan få bedre rettigheder og nytte af deres produktion.
Kokos Natural

Hvad er superfood?

Superfood går under den betegnelse, at det er madvarer, hovedsagligt plantebaseret, som består af et øget næringsindhold af sunde næringsstoffer, som er godt for dit helbred. Fisk og mejeriprodukter kan også indgå. Eksempler på superfoods er blåbær, kål, acai og laks. Der forefindes dog ikke en officielt defintion, og de har ligeledes ikke deres egen fødegruppe.

Du kan læse mere om superfood i denne artikel

Bananmel

Superfood pulver

Raw bananmel

400 g
Tilbud

Bananmelen fra Kokos Natural er superfood pulver, som er lavet af grønne og glutenfri bananer fra Sydindien. Disse bananer har et højt fiberindhold og indeholder resistens stivelse. Når bananerne er omdannet til bananmel bibeholdes det høje næringsindhold. Bananmelen er enormt velegnet til bagning i både brød og kager.

Man skulle muligvis tro, at bananmelen har en kraftig smag af banan, men det er faktisk ikke tilfældet. I stedet er det smagsneutralt med en lækker og rund nøddeagtig bismag. Bananmel betragtes som et superfood pulver, da et indtag har følgende fordele:

 • Bananmel er superfood pulver, som stabiliserer og balancerer blodsukkeret og sænker kolesterolniveauet
 • Det forbedrer fedtforbrændingen og stofskiftet
 • Det bidrager til vægttab da det har en øget mæthedsfornemmelse
 • Det kan anvendes som præbiotisk fibertilskud

Kokossukker

Superfood pulver

Kokossukker

200 g

Dette lækre kokossukker er fremstillet af nektaren. Nektaren kommer fra blomsterne, som vokser på en kokospalme. Dette superfood pulver har konsistent som almindeligt sukker, og det har også en rigtig sød og god smag. Dog har dette kokossukker et lavt fruktoseindhold, samt glykæmisk indeks. Især fruktosen er værd at bemærke, da det er en sukkervariant, som omdannestilfedt i kroppen, hvilket der er i almindeligt sukker. I forhold til rørsukker som indeholder 50-60% fruktose, så indeholder dette kokossukker kun 20-30%. 

Men udover det, så har sukkeret disse fordele: 

 • Sukkeret er ikke raffineret eller nogen former for kemisk ændret
 • Er fri for kunstige ingredienser, samt syntetiske stoffer
 • Det både ligner og smager dejligt sødt, ligesom almindeligt, brunt sukker. Det har en lille snert af karamel eftersmag. Lækkert og delikat. 
 • Erstat det almindelige sukker, med dette superfood pulver. Hvis du helt vil udelukke sukker og indholdet af fruktose, så kan du anvende Sukrin i din bagning.

Rødbedepulver

Superfood pulver

Rødbedepulver

200 g

Læs mere om rødbedepulver fra Kokos Natural samt dets sundhedsfordele og anvendelsesmuligheder i denne artikel om rødbedepulver.

Rødbedepulver er let at tilføje i smoothies, saucer, supper, ved bagning eller som naturligt og sundt farvemiddel i madvarer. Hvis du vil indtage det som et sundt superfood tilskud, kan du også blot røre det op i et glas vand og drikke det.

Rødbedepulver anses ligeledes som et superfood pulver, da det indeholder en masse antioxidanter og kostfibre. Desuden får du kalcium, kalium, jern og andre gavnlige næringsstoffer. Nogle af de sundhedsmæssige fordele ved rødbedepulver som superfood pulver er følgende:

 • Det forbedrer dit blodomløb
 • Det sænker blodtrykket
 • Det øger din præstationsevne, udholdenhed og stamina i forbindelse med motion
 • Det er godt for fordøjelsen

Kassavamel

Kassavamel

400 g

Mel af høj kvalitet, fremstillet af kassavarodfrugter, og dermed har navnet kassavamel. Det har en lavt kalorieindhold, og derfor er det især egnet som substitut for almindelig hvedemel til bagning. Der er desuden et lavt indhold af fedt og sukker. Dette superfood pulver er især egnet til dig som enten er:

Grunden til det er, at kassavamelet er at foretrække for ovenstående patienter, er fordi melet kan have en stor indflydelse på at holde blodsukkeret stabilt.

Melet ligner almindelig hvedemel, da det har samme konsistent og er meget fint malet. Selvom du har fx, nøddeallergi, kan du også sagtens bruge dette mel i din bagning, da det er fri for nødder og korn. Andre faktorer, som spiller en rolle når man vælger kassavamel er:

 • Det er paleo-venligt 
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Godt for fordøjelsen, da det indeholder massere af fibre
 • Kassavamel øger dit energiniveau, grundet de mange kulhydrater
 • Din hjerne arbejder mere effektivt

Indhold i artiklen

© Topsund.dk - 2020