Skip to content

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du foretager et køb via et link. Læs mere.

10 overraskelser på Valentinsdag

Er du på bar bund i forhold til, hvad du skal finde på i forbindelse med valentinsdag? I denne guide finder du 10 unikke bud på inspiration til personlige, overraskende og anderledes gaver, som er oplagte og passer perfekt til valentinsdag. Tag hinanden i hånden og kast jer ud i det.Valentin - en særlig anledning

Valentinsdag falder hvert år den 14. februar. Luften bliver sukkersød af amoriner, og rosenrøde blomster folder sig ud i butikker og supermarkeder over hele verden. Valentinsdag kommer af en finurlig historie, som Nanna har skrevet mere om i denne artikel. Jeg er umiddelbart ikke selv tilhænger af Valentinsdag som en mærkedag, men jeg ved, at mange ser det som en oplagt anledning til at gøre lidt ekstra. Det synes jeg bestemt ikke er nogen dårlig ting. Men i stedet for chokolade og røde roser, har jeg 10 alternative bud på noget, I kan give hinanden og gøre sammen.

1. Wellness ophold

Et wellness ophold er den rene balsam for sjælen. I finder sammen et hotel i Danmark, hvor I har en overnatning. Det er en oplagt mulighed for en pause fra hverdagen, hvor afslapning, nydelse og forkælelse står øverst. Morgenmad er inkluderet, og I har fri adgang til wellness-området, som kan bestå af spa, swimmingpool og jacuzzi.

2. Kro- og hotelophold med middag for to

En miniferie på en kro eller et hotel efter eget valg. I kan vælge mellem 53 forskelliger steder i hele Danmark. Inkluderet er en middag bestående af en eller to retter, som er udvalgt af kokken på stedet. I indlogerer jer på et dobbeltværelse, hvor I har tid til hinanden og jeres eget selskab. Der skal faktisk ikke mere til.

3. Flyv i luftballon i forbindelse med valentinsdag

Muligheden for at flyve med luftballon er en af de særlige, men også en oplevelse i for altid vil have sammen. Turen starter 2-4 timer før solnedgang. I bliver inddraget i hele processen undervejs af en kyndig ballonskipper. I hjælper fx med at forberede turen og fylde varmluft i den store, farverige ballon. Efterfølgende stiger I til vejrs i op til 500 meters højde. Inkluderet er en snack og et glas champagne efter landing.

4. Luksus spaoptold for to

Hvis det skal kunne lidt mere, kan I tage op et spaophold på det lækre spahotel Comwell Borupgaard. I får et dejligt dobbeltværelse, hvor I med det samme kan hoppe i badetøfler og morgenkåde, som står klar på værelset. I har fri adgang til AquaSpa og fitnessrum og andre spa-aktiviteter. En spaterapeut står klar til at vejlede jer under hele jeres ophold. I får serveret en skøn 4-retters middag i restauranten på hotellet med et fokus på sundhed. Dagen efter vågner I til en stor morgenbuffet.

5. Minicruise til Oslo

Overnat i to nætter på DFDS Seaways store, flydende hotel. Om bord kan I slappe af og gå på udforskning i et væld af muligheder. Der er pizza-, buffet-, steak- og international restaurant, vinbar, caféer, Bobble Zones pool, jacuzzi, sauna, toldfri shopping og natklub. Det er blot nogle af mulighederne. I har en dag i smukke Oslo, hvor I eksempelvis kan besøge Edvard Munch-museet eller tage til Vigelandsparken.

6. Rejseroulette

Dette beskrives som den ultimative overraskelsesferie. Turen går til en storby i Europa, resten er en overraskelse! Tør I prøve noget nyt og uventet? I prøver lykken og spinner rouletten. Efterfølgende tager I til en europæisk storby med fly tur/retur, to overnatninger og 3-stjernet hotel. Du kan, når du har booket din rejse, opgradere og forlænge din tur. Pak kufferten og tag chancen. Så længe I har hinanden, ikke?

7. The lodge

The Lodge er et charmerende, svensk hotelophold med spa, gourmetmiddag og morgenmad. Den svenske idyl og luksus er oplagt at blive nyforelsket i. The Lodge er et hotel beliggende på et af Skånes højeste punkter. Det byder på en fantastisk udsigt over et smukt, roligt og imponerende skovlandskab. I bliver budt på Afternoon Tea i lounge. Senere åbnes blandt andet op for badestuestemning og udendørs jacuzzi. Om aftenen får I en 4-retters gourmetmiddag i restauranten.

8. Hotelovernatning for to

Tag på en miniferie på hotel inklusiv morgenbuffet og et glas vin. Alle hotellerne I kan vælge mellem, er 3-stjernede kvalitetshoteller. Hotellerne lægger vægt på bæredygtig drift og ligger i dejlige og flotte omgivelser. Hvis I har børn op til 13 år, kan de tage med på turen kvit og frit. Dette er en oplagt og hurtig løsning til et afbræk fra den travle hverdag.

9. 3-dags miniferie

Hvis I er til et længere ophold, kan I tage på denne dejlige miniferie. Den er tilpas kort til at kunne passe ind i selv den travleste hverdag, og den er lang nok til at være et velfortjent pusterum. I tager til et af Comwells hoteller, hvor I får tre dage med overnatning, morgenmad og middag. Hotellerne ligger midt i naturen, hvor I sammen kan koble af og lave mindst muligt.

10. Adeligt slotsophold

Skal det være det helt vilde ophold, kan I faktisk være adelige for en dag. Hold nu godt fast. Dagen starter med, at I tager en helikopter til Dragsholm Slot på Vestsjælland. I vil opleve gourmetmiddage på slottet, høje kulinariske standarder, sublim betjening og luksuriøse værelser. I kommer til at bo på værelse 20, som er sydvendt med udsigt over krydderhaven og Lammefjordens marker. Menuen består af en 5-retters årstidsbestemt middag med ingredienser fra Lammefjordens grøntsager. På Dragsholm Slot lægges vægt på en helhedsoplevelse bestående af smag, æstetik, autencitet, ro, kultur og kvalitet – det hele i betagende historiske rammer. Denne oplevelse vil I meget sent glemme!

Hvis du vil lade dig inspirere yderligere, kan du se mange flere bud på idéer til Valentinsdag på denne side.Indhold i artiklen

© Topsund.dk - 2023