Skip to content

SUND ØKONOMI - TJEN PENGE ONLINE

Tjen penge online - kan man det?

Da du sidder og læser dette, har du på en eller anden måde adgang til internettet. Alle med internetadgang kan tjene penge online. Hvordan gør man? Det er forholdsvist let at gå til. Men før vi kommer til mulighederne, følger først et par gode råd. Tjen penge online? Ja, det er muligt!

Interesse

En af de vigtigste faktorer for at tjene penge online er, at interessen driver værket. Hvis det er interessebaseret, vil du opleve, at du typisk går til det med fornyet energi og nysgerrighed hver dag. Det er en verden i konstant udvikling, og som altid er aktuel. Du skal derfor finde ud af, hvad der ikke keder dig. Når du har opdaget dette, har du muligvis fundet den eller de metoder, som fungerer bedst for dig.

Tid

Tid er penge. Intet kommer automatisk til dig. Du må derfor forvente, alt afhængig af metode, at du skal investere tid i dit online arbejde, med henblik på det økonomiske udbytte. Det er derfor, at interesse + tid = lettjente penge. Du vil nyde at bruge tid på en eller flere metoder, hvis det er interessebaseret. Derfor udligner interesse og tid hinanden, og du vil opleve det som en hyggelig fornøjelse at tjene penge online.

Oversigt over sider

Tjeneste

Bedømmelse

Indtjening

Besøg

Point svarende til 2,5-15 kr. for hvert spørgeskema.

Mellem 1,60-25 kr. for hvert spørgeskema.

Point svarende til 1,25-12,50 kr. for hvert spørgeskema.

5-20 kr. for hvert spørgeskema.

5-25 kr. for hvert spørgeskema.

2 kr. for spørgeskema og 10 øre for skrabespil.

Muligheder - tjen penge

Tjen penge online med de 4 bedste tjenester

MetroOpinion og DigiOpinion er to tjenester under samme system. De ejes og drives af den danske virksomhed Opinodo. Gennem forskellige samarbejdspartnere og analysebureauer indsamler MetroOpinion og DigiOpinion undersøgelser og spørgeskemaer og matcher disse med mennesker, brugerne af tjenesterne, som er relevante for undersøgelserne.

Du tilmelder dig først tjenesten MetroOpinion. Højst et døgn efter modtager du en invitation til DigiOpinion via den mailadresse, du opgiver ved tilmelding til MetroOpinion.

MetroOpinion udsender i gennemsnit spørgeskemaer 6 gange om måneden. Med DigiOpinion modtager du derimod mindst 1 spørgeskema om dagen.

Wilke tilbyder jævntligt undersøgelser, i gennemsnit to om dagen, og du tjener point svarende til 5-20 kr. Pointene kan benyttes i deres shop, hvor du kan købe alt fra elektronik, gavekort, boligtilbehør, forkælelse, køkkentilbehør med mere

Der er dagligt point at hente hos M3 Panel. Du har mulighed for at optjene 25-350 point om dagen. Tilknyttet denne tjeneste er en panelshop, hvor du kan veksle dine point til alverdens ting. Du kan også vælge gavekort til både Sendentanke.dk og GoGift.dk. For blot 2.000 point, kan du få et gavekort på 100 kr.

Hos YouGov deltager du i 1-5 undersøgelser om dagen. For hver undersøgelse modtager du point. Pointene kan benyttes i lotteriet eller på gavekort til Sendentanke.dk. Vi anbefaler det sidste. Du optjener omkring 75-200 point om dagen. Der skal blot 2.000 point til et gavekort på 100 kr. Omregnet kan du altså få tilsendt et gavekort efter blot 20 dage.

Tjen penge online med daglige spørgeskemaer hos MOBROG med en høj belønning på mellem 5 og 25 kr. En af grundene til, at MOBROG får en høj karakter i vores test er, at udbetalingsraten er den laveste, vi kender til. Det betyder, at du blot skal have 40 kr. stående på din konto, for at foretage en udbetaling til din PayPal. Det er meget let, og de 40 kr. er hurtigt tjent, så det kan løbe op i en del udbetalinger hver måned.

Eovendo er en portal, hvor du har mulighed for at udnytte tilbud og tjene penge. Når du benytter dig af et tilbud, får du typisk rabat på dit køb. Hver dag kan du logge ind og skrabe små skrabespil og vinde gavekort. Du kan også deltage i analyser og modtage penge.

Spørgsmål?

Hvor meget kan jeg tjene?

Du bliver ikke automatisk millionær over natten. Det kræver tid, energi og vedligeholdelse. Hvis du benytter dig af de fire tjenester på denne side, kan du tjene 125 kr. om måneden samt 200 kr. i gavekort.

Vi har taget udgangspunkt i de tjenester, som er hurtigst og lettest at komme i gang med. Jo hurtigere og lettere, des lavere fortjeneste. Men se det som et tilskud til din mobilregning eller andet.

Vi tilføjer desuden flere tjenester og muligheder løbende, så hold øje med siden.

Tjen penge online - kræver det Forudsætninger?

Størstedelen, hvis ikke alle, af mulighederne og tjenesterne kræver ikke nogle særlige forudsætninger. For den mest optimale start for dig, ville vi nævne:

  • Nysgerrighed
  • Interesse
  • Lave forventninger

Skal jeg have PayPal?

Nogle tjenester, som Eovendo og MetroOpinion/DigiOpinion, udbetaler ikke direkte til din bankkonto. Derfor er det nødvendigt med en konto hos PayPal, hvorfra du meget let kan overføre pengene til din bankkonto.

Du bør desuden være opmærksom på, at det oftest kræves, at mailen, man opretter sig med, er den samme man benytter hos PayPal.

Har I selv afprøvet tjenesterne?

Ja, vi har testet- og kan stå inde for alle de tjenester, vi skriver om på Sund Økonomi. Vi holder løbende øje med udviklinger og ændringer ved nuværende tjenester. Vi har også fingeren på pulsen i forhold til nye tjenester.

Skal jeg betale skat af min indtjening?

Hos SKAT kan man i visse tilfælde snakke om en bagatelgrænse for mindre økonomiske goder. Det er dog op til den enkelte at holde sig opdateret på skattereglerne og, hvis det er et krav, betale skat af enhver indkomst relateret til diverse tjenester.

Topsund.dk fralægger sig ethvert ansvar. Det er op til den enkelte at søge informationer og overholde skatteregler.

© Topsund.dk - 2023