Topsund

En ambition om at dele og inspirere

Topsund blev lanceret i februar 2018. Vi er et lille hold på tre personer, som tilsammen udgør teamet bag Topsund. Vi står for det administrative, tekniske og for tilblivelsen af diverse artikler. Topsund er en side, som har til formål at dele nyttige informationer du kan bruge til inspiration til dit næste sunde valg.

Vi skriver om sundhed inden for flere forskellige kategorier. Du finder emner som livsstil, kost og motion. Derudover berører vi også emner som hjemmet, kæledyr og økonomi. På trods af vores æble som logo, er der altså ikke et facit over, hvad ordet sundhed dækker, og vi mener, at det meste kan have et twist af noget sundt.

Derfor plejer vi at sige, at sundhed relaterer til helbredet, fornuften og tilstande i flere lag. Du vil altid finde en mening med det sunde i vores artikler og på de forskellige sider.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til os på Kontakt@topsund.dk.

Redaktørerne på Topsund

Vi er to redaktører, Nanna og Kasper, som leverer indholdet på Topsund. Du finder også gæsteskribenter samt bidrag fra andre personer. Ved hovedsagligt at være en kvinde og en mand bag, er vi sikre på, at vi i højere og bredere grad har mulighed for at repræsentere de to køn grundigt og levere aktuelt indhold under de forskellige emner.

Sider på Topsund

Ved at udforske Topsund finder du hurtigt ud af, at der er flere sider at gå på opdagelse i. Vi har fokus på fortsat flere temaer, og andre sider skaber overskuelig overblik. Nedenfor er listet alle aktuelle sider:

Kategorier på Topsund

Kategorierne udvides løbende, som artiklerne bliver lagt på Topsund. De er især nyttige til at skabe et overblik over diverse emner. Du kan også benytte dem som et redskab til at finde frem til artikler, som har lige netop dit interesseområde. Klik dig direkte videre her:

Ansvar hos Topsund

Artiklerne på Topsund fungerer som inspirationskilder, og det er derfor dit eget ansvar at følge op på eventuelle tvivlsspørgsmål. Topsund kan ikke stå til ansvar for virkningen af de omtalte produkter, ligesom Topsund fralægger sig ethvert ansvar i forbindelse med brug af produkterne. Hvis du har spørgsmål eller er usikker, bør du kontakte din læge eller sundhedsrådgiver på dit nærmeste apotek.

Henvisninger

Indholdet på Topsund, som eksempelvis sider og artikler, kan indeholde anbefalede produkter, hjemmesider, webshops og andre emner. Diverse henvisninger er udelukkende baseret på, at der er mulighed for et økonomisk afkast til Topsund. Det vil sige, at omtalte produkter og sider består af et udvalg af vores samarbejdspartnere. Andre produkter eller sider, som også måtte eksistere og falde inden for- og/eller være relevante for kategorien, tages ikke med i betragtningerne.

Tredjepartssamarbejde

Topsund er en affiliate side, hvor vi tjener et mindre beløb, hver gang der skabes et salg gennem et link. Dette sker, da hvert klik registreres hos vores samarbejdspartner Partner-ads.com. Registreringen sker via cookies og computerens IP-adresse, så salget kan registreres tilbage til vores side. Vores formål er altid at inspirere dig til dit næste sunde valg via vores artikler. Indkomsten via affiliate links er med til at få Topsund til at løbe rundt.

Cookies

De små, famøse “småkager” og “brødkrummer” benytter vi os også af i henhold til GDRP (Databeskyttelsesforordningen og Persondataforordningen).

Kontakt os

Generelle spørgsmål

Vi hører gerne fra dig, hvis du har spørgsmål om Topsund, de ting vi skriver om eller blot er nysgerrig og ønsker at sende en tanke. Vi læser, lytter og svarer hurtigt.

Muligheder for samarbejde

Ønsker du at samarbejde med os, hører vi gerne fra dig. Vi tror på, at vi sammen kommer længere, og vi er altid åbne for nye idéer og muligheder.

Annoncering og reklame

Kontakt os og hør nærmere om priser og muligheder, hvis du ønsker at annoncere eller reklamere på Topsund. Kom gerne med forslag.

Test af produkter og varer

Vi tester gerne dine produkter. Vi vil også meget gerne skrive om vores erfaringer. Du er velkommen til at skrive en besked med en præsentation af netop dine varer, og så hører du fra os hurtigst muligt.

Vores samarbejdspartnere

© Topsund.dk - 2019