Click Here
Vil du annoncere på Topsund.dk? Kontakt os på: Kontakt@topsund.dk

Træningsudstyr til hjemmebrug

Træningsudstyr kan være en jungle at finde ud af. Hvad skal man bruge, hvilke øvelser kan man lave og hvilke muskelgrupper rammer jeg?
træningsudstyr
 • Fragtpris: Gratis fragt
 • Gratis fragt: Gratis
 • Levering: Dag-til-dag
 • Fragtpris: Gratis fragt
 • Gratis fragt: Gratis
 • Levering: 1-3 hverdage
 • Fragtpris: Gratis fragt
 • Gratis fragt: Gratis
 • Levering: 1-3 hverdage
 • Fragtpris: 29 kr.
 • Gratis fragt: 200 kr.
 • Levering: 1-2 hverdage

Vil du i gang med træningen igen?

Her finder du inspiration til at finde det rette træningsudstyr.
Har du i længere tid ønsket at komme i gang med træningen igen? Så kan det være af flere årsager.

 • Det kan være, at du er utilfreds med din krop
 • At du blot ønsker at et bedre selvværd og styrke dine muskler
 • Fordi alle dine venner går i fitnesscenteret

Men det der holder dig tilbage er, at du måske ikke ønsker at andre skal se, hvordan du træner. Det holder desværre mange fra at melde sig ind i fitnesscenteret.

Men fortvivl ej, du kan sagtens komme i gang alligevel! Du kan også kombinere dine hjemmeøvelser med faste løbeture hver anden eller tredje dag, for at effektivisere din træning. Læs mere om hvordan du kommer i gang med at løbetræne her.

Træningsudstyr til hjemmet

Du kan købe diverse træningsudstyr og træne hjemme hos dig selv til at starte med. Du kan snildt komme i form, og du kan snildt få strammet op diverse steder på kroppen. Afhængigt af hvor intenst du træner. Du behøver ikke at bruge hele opsparingen på træningsudstyr, for det koster faktisk ikke særligt mange penge. Der findes mange webshops som sælger træningsudstyr. Ud fra hvad du ønsker at træne, kan du starte enkelt og udvide efterhånden.

Målret dit udstyr efter din træningsplan

Ud fra om du er en kvinde eller en mand, vil du formentligt træne noget forskelligt. Mænd vil helst træne overkroppen og armene. Kvinder vil træne lår, numse og mave. Mænd og kvinder skal derfor ikke have de samme træningsudstyr. I denne artikel tager vi udgangspunkt i nogle øvelser til kvinden, som kan trænes hjemme. Det kræver blot lidt forskelligt træningsudstyr.

Først og fremmest vil det være smart med en måtte, som du kan lægge på, da det er vigtigt at ligge godt. Måtterne kan du også finde under navnet yogamåtter, og de kan købes relativt billigt mange steder. Med nedenstående vil jeg anbefale noget udstyr, som du vil få meget gavn af.

Kettlebell

Kettlebell er en slags vægt, som fås i forskellige vægtstørrelser. Er du nybegynder, vil jeg anbefale en på 6, 8 eller 10 kg, for at du kan se og mærke en forskel. Det er en gammeldags træningsform, men er blevet populært igen. Og samtidig kan man bruge en kettlebell til mange forskellige muskelgrupper. Det handler også om at være kreativ, og så kan du træne stort set alle muskelgrupper.

Den er især god til at træne ben og numse. Og så kan du øge kiloene, når du begynder ikke at kunne mærke at du træner med den kilovægt du har.
Du kan finde billige kettlebells i flere farver HER.

Kinetic bands/power bands

Dette er et alternativt og mere holdbart udstyr i forhold til de almindelige elastikker, man kan købe. Tit knækker elastikkerne eller bliver møre med tiden, og så er de ikke meget værd.

Disse elastikker er ekstremt holdbare og super effektive, da du får en hel pakke med 13 dele. Så er du helt ny, kan du starte med den letteste elastik og efterhånden øge til en stærkere elastik. Det gode er, at du løbende og gradvist kan justere elastikken, så den hele tiden vil fungere optimalt til dig, uden at det på noget tidspunkt er for let eller for svært. Farverne varierer ud fra “vægten”, altså hvor stramme/stærke elastikken er. Det er en genial måde at styrke dine ben. Især din numse vil have stor gavn af disse elastikker.

Sættet kan købes til en billig pris lige HER.

Træningselastikker til både arme og ben

Mormorarmene skal trænes. Det kan gøres med en træningselastik. Elastikken fås i forskellige sværhedsgrader, og jeg anbefaler dig at øge efterhånden, som du begynder at føle, at det bliver for let. Det kan være forskellige elastikker, men denne elastik er super god og er til at have med i tasken overalt. Den kan bruges, så du får ramt mange muskelgrupper i armene og den øverste del af ryggen.

Man kan let søge inspiration på nettet til at finde forskellige øvelser, og det er et godt alternativ til almindelige håndvægte. Hvorfor købe 30 forskellige slags udstyr, når man kan kombinere forskellige udstyr og nøjes med max 5 stk, som ikke fylder alverdens.

Elastikker kan købes HER.

Lad dig inspirere

Der findes masser af forskellige træningsøvelser og metoder. Og der findes endnu flere webshops, hvor du kan finde mere udstyr til at udvide med træningsbænke mm. Jeg kan anbefale dig disse webshops, som har rigtig gode priser:

Nanna Petersson

Nanna Petersson

Nanna Petersson er redaktør på Topsund. Hun lever et liv med mand og to børn. Siden hun fik børn har hun fået stort fokus på at leve sundt, finde sunde alternativer og opretholde en sund livsstil. Nannas passion er at give læseren inspiration til at leve sundere i hverdagen.

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du køber noget via et link. Læs mere.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Del på print
Print

Læs også

sundt vægttab

3 ting du bør vide, før du begynder at tabe dig

søvnløshed

6 gode råd mod søvnløshed

Chokolade muffins

grønt skær i hår

Grønt hår? – effektive råd der fjerner grønt skær i håret

Skægpleje

Skægpleje – den komplette guide

sukrin

Sukrin – et sundere alternativ til sukker

Vi introducerer dig i denne artikel til det sundere sukkeralternativ kaldet Sukrin. Det kan benyttes som erstatning til almindelig sukker ved samtlige anvendelsesområder.

blodtryksmåler

Blodtryksmåler – find det bedste apparat her og bliv klogere på dit blodtryk

En blodtryksmåler i hjemmet er en god investering. Den giver et indblik i, hvordan dit blodtryk ser ud. Den bedre måler kan give dig et ugentligt gennemsnit, så du hurtigt får en idé om, hvorvidt du bør reagere på resultaterne. Vi hjælper dig med at finde de bedste blodtryksmålere til hjemmebrug.

Kost

10 genveje til en sund kost

Det er langt fra hverken begrænsende eller forvirrende at ændre sine spisevaner til en sundere kost, som mange umiddelbart går og tror. Spis flere grøntsager og mere uforarbejdet mad. Så er du godt på vej. Vi giver dig 10 simple genveje til en sundere kost.

Væske

Væske og hydrering

Din krop består af 66% vand – svarende til 2/3 af din krop. Det er derfor vigtigt at holde dig og din krop hydreret ved at drikke vand. Men alt væskeindtag tæller med i det store regnskab. Noget er bedre end andet. Du får endda væske gennem den mad, du spiser.

Forkølelsessår

Forkølelsessår behandling – produkter der virker

Når uheldet er ude og der er opstået et forkølelsessår, er det vigtigt at det kommer i behandling. Dette gælder både når det er forkølelsessår på læben, i mundvigen eller i munden. Uanset om det er forkølelsessår på børn eller voksne, så findes der effektive produkter du kan tage i brug.

© Topsund.dk - 2019