Skip to content

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du foretager et køb via et link. Læs mere.

Treo mod migræne og hovedpine

Hvis du har- eller lider af migræne og hovedpine, kan Treo brusetabletter hjælpe dig. Tabletterne har en hurtig virkning, og de virker både smertelindrende og antiinflammatorisk. Læs mere og find den billigste pris.Find Treo billigst her

Treo brusetabletter mod migræne og hovedpine findes i tre smagsvarianter. Du kan få Treo brusetabletter med neutral smag, med smag af citrus eller med smag af hindbær. Treo kan købes med enten 10 brusetabletter eller 20 brusetabletter.

Treo mod migræne

Den almindelige Treo er uden smag. Herunder kan du få et rør med enten 10 eller 20 stk. brusetabletter. Bemærk, at det typisk kan betale sig at købe røret med 20 stk. i forhold til prisen, da du får dobbelt så mange brusetabletter uden at det ændrer markant ved prisen.

Treo 10 stk.

Butik
Billede
Pris
Link

Treo 20 stk.

Der er ingen priser at vise

Treo citrus

Treo med citrussmag er velegnet til dig, der ikke kan lide smagen af den almindelige brusetablet. Treo citrus har en forfriskende smag af citrusfrugt og skjuler den normale smag.

Bemærk, at det også med denne variant bedre kan betale sig at købe et rør med 20 stk. tabletter i forhold til prisen.

Treo citrus 10 stk.

Butik
Billede
Pris
Link

Treo citrus 20 stk.

Der er ingen priser at vise

Treo hindbær

Treo med hindbærsmag er den nyeste variant. Hvis du hverken er vild med den almindelige smag eller den mere syrlige citrussmag, er den søde hindbær perfekt til dig. Den er sød og frugtet og smager af hindbærbrus.

Bemærk, som med de forrige to, at prisen her også er billigst, hvis du vælger at købe røret med 20 stk. fremfor røret med 10 stk.

Treo hindbær 10 stk.

Butik
Billede
Pris
Link

Treo hindbær 20 stk.

Der er ingen priser at vise

Video med øvelse for udspænding af halsmusklen

Treo mod migræne og hovedpine

Treo er brusetabletter, som har en virkning mod eksempelvis migræne og hovedpine. Brusetabletterne har en lindrende, smertestillende og febernedsættende virkning. De har også en antiinflammatorisk effekt. Tabletterne har en hurtig virkning, og du vil mærke den positive effekt inden for 20-30 minutter.

Treo brusetabletter hjælper ikke kun mod migræne og hovedpine. Tabletterne kan også benyttes i forbindelse med lidelser som menstruationssmerter, tandpine, ledsmerter og feber i forbindelse med fx influenza, halsbetændelse eller forkølelse.

Sådan anvender du Treo

Først opløser du en Treo brusetablet i et halvt glas vand. Vent til den er helt opløst, før du drikker opløsningen. Dosis for voksne og børn over 15 år er 1-2 brusetabletter 1-4 gange i døgnet.

Dosis ved migræne

Hvis du har migræne, er dosis for voksne og børn over 15 år 2 brusetabletter 1-4 gange i døgnet.

Indholdet i Treo brusetabletter

Treo brusetabletter indeholder koffein og acetylsalicylsyre. Kombinationen af disse indholdsstoffer giver den gode effekt. Acetylsalicylsyre har en smertestillende virkning. Koffeinet forstærker den smertelindrende effekt. De fungerer altså særligt godt sammen og nedsætter smerter markant.

Acetylsalicylsyre er stærkt for mavesækken. Dette kan have en negativ effekt, hvis du tager stoffet som fast tabletform. Fordelen ved Treo er, at tabletten opløses i vand, inden den indtages. Det har en mere skånsom effekt for maven.

Vigtige informationer omkring brug

Hvis du har tvivlsspørgsmål, er det vigitigt, at du læser indlægssedlen i pakken, inden du benytter dig af brusetabletterne. Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål, skal du kontakte din læge. Børn under 15 år må kun benytte Treo brusetabletter efter aftale med en læge.

Maksimum brug af Treo brusetabletter er benyttelse i 10 dage pr. måned.

Hvornår skal du ikke anvende Treo brusetabletter

Der er visse tilfælde, hvor Treo brusetabletter ikke anbefales. Ved andre tilfælde skal du blot være særligt opmærksom.

Du bør ikke avende Treo, hvis:

 • du er allergisk over for koffein, acetylsalicylsyre eller nogle af de øvrige indholdsstoffer i Treo
 • du tidligere har oplevet allergisk reaktion, fx åndedrætsbesvær, astma, udslæt eller kløe efter indtag af acetylsalicylsyre eller anden antiinflammatorisk lægemiddel
 • du har mavesår
 • du har blødersygdom eller et lavt antal blodplader
 • du har skrumpelever
 • du har nedsat hjertefunktion
 • du har en alvorlig nyresygdom
 • du planlægger at blive gravid
 • du er i de sidste tre måneder af din graviditet

Du skal være særligt opmærksom, hvis:

 • du har astma
 • du har hjertesvigt
 • du har lever- eller nyresygdom – især hvis du samtidig får vanddrivende lægemiddel
 • du tager medicin, som hæmmer blodets koaguleringsevne (størkne)
 • du har haft mavesår
 • du er overfølsom over for ibuprofen, acetylsalicylsyre eller andre inflammatoriske lægemidler
 • du har et længerevarende brug af Treo og er over 65 år. Det kan medføre en risiko for blødning fra mave-/tarmkanalen

Undgå at tage Treo mod migræne eller andet før sengetid

Du skal undgå at tage Treo før sengetid. Hvis du tager Treo før sengetid, kan du opleve besvær med at falde i søvn. Dette skyldes indholdet af koffein i brusetabletterne.Indhold i artiklen

© Topsund.dk - 2023