Click Here
Vil du annoncere på Topsund.dk? Kontakt os på: Kontakt@topsund.dk

En vasketøjskurv kan give dig ro i hverdagen

Hvis du leder efter en vasketøjskurv, som både er funktionsdygtig og flot, giver vi dig i denne artikel bud på pæne og praktiske vasketøjskurve. Du finder desuden også informationer om, hvorfor det er sundt med en vasketøjskurv i hverdagen.
Vasketøjskurv
 • Fragtpris: Gratis fragt
 • Gratis fragt: Gratis
 • Levering: Dag-til-dag
 • Fragtpris: Gratis fragt
 • Gratis fragt: Gratis
 • Levering: 1-3 hverdage
 • Fragtpris: Gratis fragt
 • Gratis fragt: Gratis
 • Levering: 1-3 hverdage
 • Fragtpris: 29 kr.
 • Gratis fragt: 200 kr.
 • Levering: 1-2 hverdage

En vasketøjskurv har en vigtig og praktisk funktion i hjemmet. Den gemmer ganske enkelt vores tøj, håndklæder og andre tekstiler væk, så vi ikke går rundt og kigger på det til dagligt. Derfor ønsker de fleste også, at deres vasketøjskurv skal have et flot design, som de nyder at kigge på. En vasketøjskurv har i dag en langt større betydning og rolle i forhold til at tænke det ind i vores indretning.

Vi guider dig herunder til flere forskellige vasketøjskurve – i plast, træ, flet, på hjul, med låg osv.

 • Dag-til-dag levering
 • Fri fragt v. køb over 1.000 kr.
 • Levering: 1-2 dage
 • Fragt: 29 kr.
 • Levering: 1-3 dage
 • Fri fragt v. køb over 299 kr.
 • Levering: 1-3 dage
 • Fri fragt v. køb over 399 kr.
 • 10% rabat

Vasketøjskurv i stof

Ternet vasketøjskurv i stof, som er fremstillet af lækkert og blødt bomuld og polyester. Kurven har et enkelt og ternet design, som passer til det stilrene hjem. Kurven kan stå op både med og uden vasketøj. Vasketøjskurven vejer meget lidt, og er med sine to hanke derfor også let at transportere og flotte rundt på.

Denne vasketøjskurv i stof fra House Doctor er med påskrift af vaskeinstruktioner. Den er fremstillet af bomuld og polyester. Den kan stå både med og uden vasketøj. Den vejer meget lidt, og derfor oplagt, hvis du skal flytte rundt på dit vasketøj, hvis din vasketøjskurv står i et andet rum end din vaskemaskine. Du to hanke gør den praktisk at flytte rundt på.

Vasketøjskurv i træ

Denne hvide vasketøjskurv i træ er til dig, som er til det solide, der skal have en fast plads i hjemmet. Den har et klassisk romantisk udtryk. Materialet er træ og mdf som er lakeret hvidt. Modsat flere nyere og moderne vasketøjskurve, har denne låg som i gamle dage. Indvendigt finder du en stofpose, som samler dit vasketøj, så du let kan tage posen op og hen til din vaskemaskine. Stofposen kan desuden også vaskes.

Verso Design LASTU vaskekurv i træ er en håndlavet vasketøjskurv fra det finske brand Verso Design. Vasketøjskurven er fremstillet af flettet birkebark. På låget sidder en læderstrop. Materiale og design gør denne vasketøjskurv meget holdbar, og den er oplagt som både vasketøjskurv eller til andet opbevaring. Det lyse design giver et friskt indspark i dit nordiske hjem.

Her får du 2 vasketøjskurve, en stor og en lille, som begge er fremstillet af bananbark af lokale håndværkere. Derfor er ingen kurv ens, og de har alle deres helt eget personlige aftryk. Du får derfor med sikkerhed to unikke kurve.Begge kurve har et løst låg, du kan tage af og på. Dette er den meget stilrene og smukke løsning på en vasketøjskurv.

Sporta fra OYOY er enkel og stilren. Kurven er fremstillet af 100% bambus i naturfarve. Kurven har desuden låg. Stropperne er fremstillet af natural læder. Kurven har en inderpose, som du kan tage op, når kurven er fyldt med vasketøj, og med ud til din vaskemaskine. Inderposen er fremstillet af 100% bomuld og kan også vaskes efter behov. Selve kurven kan du med fordel tørre af med en klud.

Sporta Square fra OYOY er den mindre og enklere løsning til Sporta-kurven ovenfor. Den er fremstillet af de samme materialer: 100% bambus i natur, stropper i natural læder. Der er dog hverken pose eller låg. Den er derfor velegnet til at stille på fx badeværelset som et gennemgående bevidst stil- og designmæssigt valg som komplimenterer dens tørre Sporta. Du kan benytte Sporta Square til dine sager på badeværelser, håndklæder eller toiletruller. Den kan eksempelvis også benyttes til sko i entréen, tæpper i stuen eller sutsko i soveværelset. Den kan tørres af med en tør klud.

Med dette sæt får du 3 vasketøjskurve i tre forskellige størrelser. Dette er en god mulighed for at sortere dit vasketøj allerede fra det øjeblik, hvor du skal lægge det i kurven. Kurvene har en oval form og er fremstillet i sort, flettet træ. De 4 små firkantede kurve er i samme materiale og er oplagte at benytte som opbevaringskurve til forskellige ting i forskellige rum. Alle kurvene har en indvendig sort stofpose.

Vasketøjskurv i flet

Du vil nok genkende denne vasketøjskurv i flet som en af de mere klassiske og neutrale, som dog stadig har et naturligt og rent udtryk. Naturmaterialet af kurvene er flettet vandhyacint. Indvendigt er der en hvid stofpose og begge kurve kommer med praktiske låg. Kurvene hører sammen.

Dixie vasketøjskurv i flet findes også i en firkantet udgave. Du får to kurve i to forskellige størrelser. De er fremstillet i det flettede naturmateriale vandhyacint fra svenske Dixie. Begge kurve har låg og indvendigt er en hvid bomuldspose. Perfekt til det stilrene og klassiske hjem.

Vasketøjskurv på hjul eller ben

Denne vasketøjskurv er både unik og praktisk. Designet er enkelt og let og er fra UMBRA. Den er fremstillet af en grå stofpose, som er monteret på et stel af letvægtsmetal. Dette gør vaskekurven let og praktisk at flytte rundt på. Du kan endda afmontere stofposen fra stellet, hvis du ikke ønsker at slæbe rundt på hele stativet også, når du skal hen til din vaskemaskine. Dette er også praktisk, da du også kan vaske stofposen i vaskemaskinen. Denne løsning fylder ikke ret meget og er perfekt på det mindre værelse, soveværelse eller på efterskolen eller kollegiet, hvor vasketøjet måske transporteres frem og tilbage til forældrene.

Tower er en vasketøjskurv fra YAMAZAKI i enten sort eller hvid. Dette stativ er smart, da det kan foldes sammen, når det ikke er i brug, så det fylder lige så lidt som et sammenfoldet tørrestativ. Når den er foldet ud, er den rummelig med plads til op til 45 liter. Stativet sikrer, at kurven står solidt, sikkert og stabilt på gulvet. Den kan med fordel også benyttes den opbevaring af andre ting som legetøj, plaider og tæpper samt håndklæder. Stellet er fremstillet af metal og selve kurven er fremstillet af polypropylene.

Vasketøjskurven fra Ferm Living er et stilsikkert kvalitetsvalg. Stativet er fremstillet af pulverlakeret metal, så det har en flot finish. Selve kurven er fremstillet af naturligt kanvasstof, som har en kraftig kvalitet, som vil holde resten af dine vaskedage. Designet er klassisk, vintage, moderne og rustikt. Stativet holdes sammen af fine deltaljer bestående af messingnitter og en naturlig lædersnor.

Vasketøjskurv med låg

I dette sæt får du to praktiske vasketøjskurve med låg fra Speedtsberg. Kurvene er fremstillet i slidstærkt jute og lågene ligger øverst ud over kurvene, så de lukker til. Mønstret kommer ved zigzagmønstre af syninger i sort tråd.

To vasketøjskurve med låg fremstillet af flettet lys og mørk søgræs. Naturmaterialet gør dem oplagte til den bevidste forbruger. Kurvene passer perfekt ind i det nyere, moderne, nordiske hjem, hvor den gennemgående stil afspejler sig over det hele.

Vasketøjskurv i plast

En sjov, smart og anderledes vasketøjskurv – eller nok nærmere pose – hvor du hele tiden kan holde styr på dit “smukke rod” (a beautiful mess) gennem det klare PVC. Materialet er kraftig PVC, og du kan trykke den sammen, hvis du ønsker at gemme den væk, når den ikke er i brug.

Hvis du er til det klassiske, finder du ikke en mere klassisk vasketøjskurv end denne hvide og enkle kurv. Farven er hvid, og kurven er fremstillet i kraftigt plast. Hankene svinger du op som håndtag, når vasketøjet skal transporteres. Mere simpelt bliver det ikke.

Denne kvadratiske vasketøjskurv fra Handed By er fremstillet i kraftigt plastikflet ad remme i blå og mørkegrå. Dette giver kurven et smart og iøjefaldende udtryk. Det bliver nærmest et møbel, og man er ikke i tvivl om, at der er taget et bevidst stilmæssigt valg. Kurven har to hanke – en i hver side.

Handel By laver også højere runde vasketøjskurve i plast. Den er håndlavet i genanvendeligt plastik og i et flot mønster. Denne er i farven grå/grøn. Vasketøjskurven vejer ikke ret meget og er let at flytte rundt med ved hjælp af de to hanke.

I samme serie som ovenstående. Denne er fremstillet i genanvendeligt plastik i grå nuancer og farver. Den er ligeledes let i vægt og er derfor nem at flytte rundt på og bære på med de to hanke.

Den sidste af tre i serien af hollandske Handel By. Denne er lidt mere udfordrende i farverne i det mere prangende sort/sølv design. Plastikken er fortsat genanvendelig, og trods det tungere udseende, vejer den det samme som de andre i serien og er derfor let at flytte rundt på ved hjælp af de to hanke.

Sundhedsfordelene ved vasketøjskurve

Valget af den rette vasketøjskurv handler ikke kun om stil, indretning og design. Der hører en masse sunde fordele ved, at samle dit vasketøj i en vasketøjskurv. Læs om tre sunde fordele her:

En vasketøjskurv kan minimere stress

Hvis du kan nikke genkendende til stressede perioder, hvor rod og opvask har tendens til at hobe sig op omkring dig, kan en vasketøjskurv hjælpe dig godt på vej. Muligheden for at gemme dit vasketøj væk i en kurv skaber mere ro i sindet og mere overskud til at overskue- og få ordnet de andre ting på din to-do liste.

Du får et mere rent og ordentligt hjem, som bidrager til din lykkefølelse

Minimeringen af stress kommer i lige så høj grad af, at du tilfredsstiller et kontrolcenter i hjernen, hvor der nogle gange ikke skal mere end en beskidt tallerken til at skabe ubalance. Når tøjet er lagt i vasketøjskurven, får du følelsen af at have ryddet op, og det udløser dopamin. Velfortjent!

Bakterier samles i stedet for at spredes

Det er ikke nogen hemmelighed, at brugt tøj, håndklæder og andre stofgenstande samler bakterier med tiden. I stedet for at tingene flyder rundt omkring, som små bakterielle bomber, er det sundere for indeklimaet og miljøet at samle bunkerne af potentielle bakterier i en beholder for sig selv i en vasketøjskurv. Bakterierne kan smitte af nede i kurven, og det er derfor også vigtigt at huske at tørre kurven af indvendigt en gang i mellem. Eller vaske posen med vasketøjet, hvis du har en kurv med en indvendig og aftagelig pose.

Sådan vasker du dit tøj - husk miljøet

Efter dit vasketøj har ligget længere tid i en vasketøjskurv følger et par gode råd til, hvordan du bør vaske dit tøj mest skånsomt. Det er ikke kun for det indre klima, men også for verdensklimaet, at du kan tage forskellige forholdsregler. Se nedenstående video:

Hvad betyder vaskesymbolerne?

Hvis du er i tvivl om betydningen af de forskellige vaskesymboler på dit tøj i vasketøjskurven, kan du følge denne guide, så du er helt sikker på, at dit vasketøj får den rette vask:

Kasper Ketelsen

Kasper Ketelsen

Kasper Ketelsen er redaktør på Topsund. Han har læst bachelor i ernæring- og sundhedsvidenskab, og har en passion for at berøre alle gavnlige sider af livet med især den sunde livsstil i fokus. For Kasper handler det om at inspirere dig til at tage sunde valg i livet.

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du køber noget via et link. Læs mere.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Del på print
Print

Læs også

Proteiner

Proteiner – hvad er sundhedsfordelene?

ridebukselår

Farvel til ridebukselår – sådan får du slanke lår

flad mave

Træt af topmaven? – få flad mave uden kirurgi

Superfood pulver

Kokos Natural – naturlig og glutenfri superfood pulver

fedtfrysning

Fedtfrysning – få fjernet fedt uden kirurgi

fordele ved cbd olie

6 ting du ikke vidste om CBD olie

CBD olie er en sund olie, som har potentielle gavnlige egenskaber. I denne artikel kan du læse om 6 ting, som CBD olie før har hjulpet mange med, og derfor kan det potentielt set også hjælpe dig.

blodkredsløbet

Tit kolde fødder eller hænder? Sådan forbedrer du blodkredsløbet

Indhold i denne artikel: Tegn på at blodkredsløbet er dårligtÅrsag til at blodkredsløbet er dårligtRygningTjek dit blodtryk10 gode råd til at få gang i blodkredsløbet1. Drik dig til en god blodcirkulation2. Stå op i stedet

CBD olie og søvn

Kan cannabis olie give dig bedre søvn?

Har du svært ved at sove? Du er bestemt ikke den eneste. Hvis du har forsøgt dig med flere forskellige virkemidler og metoder, bør du muligvis forsøge dig med cannabisolie.

Forkølelse

Forkølelse og hjælpemidler

Hvis du er ramt af forkølelse, kan du trøste dig med, at du ikke er den eneste. Stort set hele danmarks befolkning rammes af forkølelse mindst en gang om året. Nogle er heldige at slippe med en snue om morgenen. Andre må lægge sig under dynen og bliver måske også ramt af andre følgesygdomme.

Indkøb

10 tips til, at du undgår fristelser under indkøbsturen

Dette er vores 10 udvalgte tips til, hvordan du undgår diverse fristelser, når du er ude at foretage dine indkøb. Vi garanterer dig, at du sparer penge, hvis du har en sjæl med en svaghed for fristelser, og du vælger at følge alle 10 tips. God fornøjelse!

© Topsund.dk - 2019