Skip to content

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du foretager et køb via et link. Læs mere.

Vitaminer til håret som lækker vingummi

Hos Topsund har vi netop opdaget den perfekte mellemløsning, hvor du får stillet din trang til slik, samtidig med at du får sunde vitaminer til håret og din krop! Nu kan du spise vingummi med god og sund samvittighed.Hairlust vingummi

Du kan få vitaminer til håret, som gør dit hår sundere og mere glansfuldt, via lækre vingummier fra HairLust. Deres produkter er velegnede til veganere, og de er ikke testet på dyr. De sunde vingummier indeholder naturlige smagsstoffer og sødestoffer. Du slipper desuden for usunde parabener og sulfater.

Det er lige så let som at spise slik, når du skal anvende Gummies fra HairLust. Du spiser 3 vingummier om dagen i forbindelse med et måltid. Drik gerne rigeligt med væske til. De 3 vingummier sikrer, at du får en tilstrækkelig mængde af de gode vitaminer.

Hairlust gummies

90 tyggevitaminer til en måneds brug
Læs mere

Gummies er generelt rige på vitaminer og mineraler. De almindelige Gummies indeholder Vitamin C, som er sundt for dit hår. Desuden indeholer de også Biotin og Zink, som begge er guf for dit hår. Desuden indeholder de en stor mængde af Folsyre, B5, B6 og B12, som er med til at vedligeholde og styrke dit hår.

Hairlust gummies Mænd

90 tyggevitaminer til en måneds brug
Læs mere

Vitaminer til håret

Gummies

90 tyggevitaminer
kr249
211,65
kr

 • 90 tyggevitaminer
 • 3 om dagen / 30 dages brug

Køb her
Tilbud

Gummies Men adskiller sig fra de almindelige Gummies ved at indeholde en øget mængde af Zink (80% fremfor 33%). Zink er godt for vedligeholdelsen af dine hårsække, og Zink er med til at fremme din hårvækst.

Sådan anvender du vitaminer til håret

Vingummierne tykkes grundigt, inden du sluger dem. Dette sikrer, at vingummierne udskiller vitaminerne allerede i munden, og optagelsen af vingummierne begynder. Udbyttet er mindre, hvis du alt for hurtigt får vingummierne ned i mavesækken.

I disse tider, hvor den kønsstereotype opfattelse er udskældt, kan man undre sig over, at man kan få en udgave som er målrettet mænd. Det er dog baseret på, at mænd genetisk i højere grad er udsat for hårtab – og endda i en tidlig alder. Derfor er Gummies Men skabt til mænd med dette problem, men også til mænd som ønsker at styrke og pleje deres hår.

Vitaminer til håret

Gummies Men

90 tyggevitaminer
kr249
211,65
kr

 • 90 tyggevitaminer
 • 3 om dagen / 30 dages brug

Køb her
Tilbud

VitaYummy – vitaminer til håret

Med Vita Yummy har du mulighed for at få multivitaminer i form af små vingummibamser. Du kan få multivitaminer til børn, multivitaminer til voksne og vitaminer velegnet til hår og negle.

VitaYummy multivitamin voksne

60 stk. bjørneformede vingummier til en måneds brug
Læs mere

Vita Yummy multivitamin til voksne kan tages i stedet for din almindelige vitaminpille. VitaYummy indeholder Vitamin A, B6, B12, D3, C, D og E samt thiamin, riboflavin, folsyre, biotin, pantothensyre, zink, jod og selen.

VitaYummy multivitamin børn

60 stk. bjørneformede vingummier til en måneds brug
Læs mere

Med Vita Yummy har du mulighed for at få multivitaminer i form af små vingummibamser. Udgaven til børn er søde, små bjørne med en frugtet smag af lækre bær. De er fremstillet af økologiske ingredienser og uden gelatine og er velegnede til vegetarer.

VitaYummy hår og negle

60 stk. bjørneformede vingummier til en måneds brug
Læs mere

Med Vita Yummy har du mulighed for at få multivitaminer i form af små vingummibamser. Denne variant er specielt udviklet til at gøre dit hår og dine negle sunde og stærke. Sammensætningerne og doserne af vitaminer og mineraler er særligt udvalgt. Du finder eksempelvis en tilstrækkelig mængde af mineralet zink og vitaminet biotin. Begge er med til at vedligeholde et normalt og sundt hår. 

Beauty bear – vitaminer til håret, hud og negle

Beauty Bear – hår

60 stk. bjørneformede vingummier til en måneds brug
Læs mere

Vingummierne med vitaminer til håret fra Beauty Bear er vingummibamser med frugtet og lækker solbærsmag. Vingummierne er veganske og indeholder sunde næringsstoffer, som zink og biotin, som er særligt godt for håret. Vingummierne er uden smags- og farvestoffer.

Beauty Bear – negle

60 stk. bjørneformede vingummier til en måneds brug
Læs mere

Vingummierne med vitaminer til negle fra Beauty Bear er vingummier formet som bamser med en smag af friske, grønne æbler. Blandt de mange sunde og gavnlige næringsstoffer finder du zink og biotin, som begge er med til at holde dine negle stærke og sunde. Vingummierne er velegnede til vegetarer og veganere.

Beauty Bear – hud

60 stk. bjørneformede vingummier til en måneds brug
Læs mere

Disse bamseformede vingummier til huden fra Beauty Bear har en dejlig smag af forfriskende hindbær. De er specielt designet til at gøre din hud flottere. De indeholder næringsstoffer som zink, biotin, Vitamin A og ceramideolie, som alle er med til at vedligeholde huden og styrker elasticiteten og mindsker synlige rynker. Vingummierne er vegetar- og veganervenlige og kun med naturlige smags- og farvestoffer.

Beauty Bear – glød i huden

60 stk. bjørneformede vingummier til en måneds brug
Læs mere

Beauty Bear tilbyder også vingummier i bamseform til at synliggøre gløden i din hud. Vingummierne indeholder nemlig næringsstoffer som betakaroten, som også findes i gulerødder, samt C-vitamin som forbedrer huden og beskytter cellerne mod oxidativ stress. Vingummierne er med lækker ferskensmag. Vegetar- og veganervenlig. Udelukkende med naturlige smags- og farvestoffer.

Easy chew – vitaminer og fiskeolie

Easy Chew

90 stk. vingummier
Læs mere

Easy Chew er tyggedrops med multivitamin. De indeholder en kombination af vitaminer og Omega-3 fedtsyrer. De indeholder naturlige farve- og smagsstoffer fra appelsin, citron og jordbær og er uden sødemidler og konserveringsmidler.

Easy Chew Omega-3 fiskeolie

90 stk. vingummier
Læs mere

Easy Chew Omega-3 fiskeolie er tyggedrops svarende til vingummikonsistens. De er bløde og velsmagende uden at smage af fiskeolie. Du får hverken sure opstød eller bismag efterfølgende. De kan benyttes af både børn og voksne. Vingummierne er fri for kunstige smags- og farvestoffer, sødemidler og konserveringsmidler.

Hairworthy – vitaminer til håret, hud og negle

Hairworthy til hår, hud og negle

60 stk. stjerneformede, blå vingummier til en måneds brug
Læs mere

Forkæl dit hår med vitaminer til håret fra Hairworthy i små, stjerneformede vingummier. De har en 3-i-1 virkning, da de vedligeholder både dit hår, din hud og dine negle. Vingummierne indeholder hele 5.000 mcg biotin og 300 mcg folinsyre. Vingummierne er desuden veganske, uden mælk og glutenfri.

Sugarbearhair – vitaminer til håret

Sugarbearhair

60 stk. bjørneformede vingummier til en måneds brug
Læs mere

Sugarbearhair giver dig lyseblå, bamseformede vingummier med vitaminer til håret. Vingummierne indeholder vitamin A, C, D, E, B6 og B12. De har desuden et højt indhold af biotin som er guf for dit hår. Vingummier fra Sugarbearhair har en række fordele som:

 • Egnet til vegetarer og veganere
 • Fri for gluten
 • Fri for soja
 • Fri for gelantine
 • Fri for peanuts
 • Ikke testet på dyr
 • Uden smagsstoffer

Smagen i vingummierne kommer fra den naturlige smag fra bær og citrusfrugter uden falske smagsstoffer. Vingummierne kan benyttes til alle hårtyper – både af kvinder og mænd.

5 gode og sunde ting ved Sugarbearhair

 1. SugarBearHair vingummier med vitaminer smager af sød og saftig slik, og det er fremstillet af saften fra ægte bær.
 2.  SugarBearHair indeholder vitamin A (svarende til fire skåle broccoli), vitamin C (svarende til en skål tranebær) og vitamin B12 (svarende til fire økologiske æg).
 3. Vingummierne er uden gelatine. De er i stedet fremstillet af pektin, som kommer fra frugt, som benyttes til at lave den gummiagtige konsistens.
 4.  Vingummierne er fri for hvede, gluten, soya, mejeriingredienser, kød, æg, fisk og peanuts. Fremstillet under allergenefrie forhold.
 5.  Testes regelmæssigt og uafhængigt i forhold til sikkerhedskontrol og vitaminindhold. 

New Nordic – vitaminer til håret

VitaYummy hår og negle

60 stk. vingummier til en måneds brug
Læs mere

New Nordic har lavet en lækker vingummi med æblesmag med gavnlige næringsstoffer. Vingummierne indeholder en sund kombination af hirse, padderokke, zink og biotin. Disse næringsstoffer tilføjer gavnlig vedligeholdelse af din hovedbund og hårsækkene, hvor håret dannes. Zink og biotin er noget af det bedste for dit hår, og det er ligeledes med til at bidrage til vedligeholdelsen af normale negle.

New Nordic – Blue Berry

New Nordic – BLue berry

60 stk. vingummier
Læs mere

New Nordic Blue Berry er vingummier med et indhold af lutein og vitamin A. Vitamin A er med til at vedligeholde et normalt syn. Vingummierne indeholder desuden blåbærekstrakt, øjentrøstekstrakt og tagetesekstrakt.

New Nordic – Apple Cider

New Nordic Apple Cider

60 stk. vingummier
Læs mere

New Nordic Apple Cider indeholder æblecidereddike. Eddiken fremstilles ved nøje udvalgte æbler, som efterfølgende koldpresses til most. Den friske most fermenteres til eddike, hvorefter æblecidereddiken tørres til pulver og danner basen i disse vingummier fra New Nordic.

Vitaminer som vingummier til børnene

Kids zoo

Kids ZOO – propolis

60 stk. vingummier
Læs mere

Kids ZOO er vegetabils kosttilskud med propolis, hyldebær, hyben og vitamin C. Det er et kosttilskud til børn fra 3 år og op. Vitamin C bidrager til vedligeholdelsen af dit immunsystem samt dannelse af kollagen, som har betydning for velfungerende tænder, knogler, tandkød og hud. De tages som små tyggedyr som er formet som vingummibamser.

Kids ZOO – Omega-3

60 stk. vingummier
Læs mere

Kids ZOO Omega-3  er et velsmagende kosttilskud, formet som små tyggedyr. Disse vingummier indeholder udelukkende naturlige smags- og farvestoffer, og barnets krop får sunde Omega-3 fedtsyrer. Fedtsyrerne vedligeholder en sund og velfungerende hjerne og krop.

Kids ZOO – multivitamin + mineraler

60 stk. vingummier
Læs mere

Kids ZOO multivitamin + mineraler er et sundt kosttilskud til børn i alderen 1-10 år. Det er små vingummi tyggedyr, som ligner almindelige vingummibamser. Indeholder Vitamin A, en række B-vitaminer,  vitamin C, vitamin D, vitamin E, folsyre, biotin, zink, selen osv.

Kids ZOO – Multivitamin

60 stk. vingummier
Læs mere

Kids ZOO Multivitamin er vingummier formet som små dyr til børn fra 3 år og opefter. De er især velegnede til børn, som til dagligt ikke vil spise vitaminpiller. Vingummierne er med jordbærsmag. Indeholder naturlige smags- og farvestoffer. Vingummierne er uden sødemidler, konserveringsmidler, gluten, æg, mælk og soja.

Kids ZOO – Kalk + D-vitamin

60 stk. vingummier
Læs mere

Kids ZOO kalk + D-vitamin er til børn fra 3 år og op. De er velegnede, hvis dit barn ikke vil spise vitaminpiller og som ikke drikker mælk eller spiser mejeriprodukter. Vitamin D og Kalk er nødvendigt for vedligeholdelse af normale tænder og knogler. Vingummierne er veganske og indeholder naturlige smags- og farvestoffer.

Vitamin bjørne

Vitamin bjørne

60 stk. bjørneformede vingummier til en måneds brug (voksne) og to måneders brug (børn)
Læs mere

Vitamin vingummibjørne fra Futura Longo er med til at vedligeholde knogler, tænker og dit immunforsvar. Vingummierne kan anvendes af både børn og voksne. Vingummierne indeholder mange gavnlige næringsstoffer som Vitamin A, C og D, som alle er med til at vedligeholde et optimalt immunsystem, en normal muskelfunktion samt normale knogler og tænder. Vingummibjørnene er fremstillet af naturlige farvestoffer uden tilsat sukker.

Nani – multivitamin

Nani multivtiamin

90 stk. vingummibamser
Læs mere

Nani multivitamin indeholder 90 stk. sunde vitaminer til håret og kroppen pakket i små vingummibamser med næringsstoffer. Vingummierne har en naturlig smag fra citron og jordbær. Vingummierne indeholder:

 • Vitamin A
 • Vitamin C
 • Vitamin B6
 • Vitamin B12
 • Vitamin D3
 • Vitamin E
 • Folsyre
 • Biotin
 • Pantothensyre
 • Inositol
 • Cholin
 • Zink
 • Iod

Vingummierne kan indtages både på tom mave eller i forbindelse med et måltid. Den daglige dosering er forskellig efter om det er barn, ung eller voksen, som skal tage dem:

 • Børn 1-3 år: 1 vingummibamse
 • Børn 4-10 år: 2 vingummibamser
 • Børn over 11 år: 3 vingummibamser
Helene Rasmussen

Helene Rasmussen

Mit navn er Helene Rasmussen. Jeg er uddannet psykolog og har arbejdet som privatpraktiserende psykolog de sidste 8 år. Jeg har fået til opgave at gennemlæse relevante artikler her på Topsund, og godkende indholdet, så det er i overensstemmelse med den faglige verden. Jeg har en personligt interesse inden for psykologien i forhold til livsstil, og derfor har jeg de seneste par år ligeledes haft titlen som livsstilsekspert. Det interesserer mig ganske enkelt, hvad vi kan gøre i forhold til vores livsstil, der kan være med til at optimere vores psykologiske velvære. Derfor er mit kerneområde livsstilskategorien. Her går meget op i at beskæftige mig med de tiltag, redskaber, produkter osv., der findes derude, som er til gavn for du og jeg. Alt sammen noget, der er med til at øge den tilfredsstillende følelse af sundhed og kvalitetsliv.Indhold i artiklen

© Topsund.dk - 2020