Skip to content

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du foretager et køb via et link. Læs mere.

De 13 bedste vitamintilskud til din hud

Vitaminer til huden kan bidrage til at udjævne fine linjer, mindske rynker og have positiv effekt på aldringstegn og skabe en sund glød. I denne artikel anbefaler vi 13 vitamintilskud, der indeholder flere af de gavnlige vitaminer i et enkelt tilskud.Vitaminer til huden

Der har de seneste år været en stigende interesse inden for hudpleje, og hvordan det egentlig er muligt at få en smuk og pænere hud naturligt.

Hvis du er en af dem, der ønsker at få en pænere hud og give vitaminer til huden, med en yngre og mere ren og ungdommelig udstråling, kan det være en god idé at arbejde på det indefra ved hjælp af tilskud.

Huden er kroppens største organ, og huden behøver derfor en masse næring for at trives optimalt. Ej at forglemme dit hår, for du skal også huske at pleje med vitaminer til håret

Det første sundhedseksperter vil anbefale dig er, som du sikkert har hørt før, at begrænse din tid i solen, og anvende solcreme regelmæssigt. Herunder kan du se de 13 mest populære vitaminer til huden på det danske marked. 

Smuuk Skin Pure Skin

Indeholder:

Pure Skin fra Smuuk er et kosttilskud, som inderholder en masse gode vitaminer til huden og generelle velvære.

 • 2 tabletter dagligt
 • Indeholder 180 tabletter

Når du indtager 2 tabletter dagligt, vil du kunne se et synligt resultat efter blot 12 uger. Du vil forkæle din hud med en masse gode vitaminer, som mindsker urenheder, din hud vil få en ny glød, så du ser mindre træt og udmattet ud. 

Ikke nok med at indpakningen er super smuk og feminin, som nok mest tiltaler til kvinder. Så kan du også roligt nyde, at du forkæler din hud med gode vitaminer.

Bodylab Bodymin

Indeholder:

Et fint kosttilskud fra Protein, som især er populært mod acne. Produktet indeholder effektive ingredienser, som mindsker urenheder og styrker hudens naturlige barriere.

 • Indeholder 240 kapsler
 • 2×2 gange dagligt (trapper ned)

Multivitaminer fra Bodylab, med mineral-tilskud. Indeholder en masse gode vitaminer til huden og mineraler, som ikke både er godt for din hud, men generelt godt for din krop, hår, negle, knogler mm. 

Daglig indtagelse vil give en lang række sundhedsmæssige fordele, også effektive hvis du træner.

Protein Acnetan

Indeholder:

Et fint kosttilskud fra Protein, som især er populært mod acne. Produktet indeholder effektive ingredienser, som mindsker urenheder og styrker hudens naturlige barriere.

 • Indeholder 60 kapsler
 • 2×2 dagligt (trappes ned)

Dette produkt anvendes hvis du har acne, eller generelt plaget af uren hud. Du skal derfor skal du starte med at tage 2×2 om dagen den første uge, hvor du langsomt reducerer antallet af piller. Læs på pakken for specifik fremgangsmåde. Det anbefales, at du bruger produktet 1-2 uger yderligere, end de 12 uger som behandlingen står på. Det er indtil din acne eller urenheder er helt væk.

Produktet reducerer også dine rynker, og holder din hud glat og sund. Din hud får antioxidanter, og så mindskes din talgproduktion. Den indeholder gode vitaminer til huden.

Når du trykker på køb-knappen viderestilles du til Protein.dk.

Marine Collagen Advanced

Indeholder:

Med dette produkt styrker du ikke blot din hud, men det indeholder også ingredienser, som er med til at styrke dine knogler og led.

 • Indeholder 90 kapsler
 • 3 kapsler dagligt

Collagen er noget kroppen får svære ved at producerer selv, eftersom man bliver ældre. Med dette produkt, styrker du huden med kollagen og Q10.

Du styrker dine knogler med C-vitaminer, som er godt for knogler og brusk, og så beskytter du dine celler mod stress igennem zinken. 

Bodylab Collagen Booster

Indeholder:

Et velsmagende collagen booster for din hud og dit helbred. Vælg mellem fersken eller æblesmag.

 • Indeholder 150 g.
 • 5 g. dagligt

Med dette pulver fra Bodylab, blandet du 5g i 250ml vand, og drikker det dagligt. Det smager fantastisk og så gavner det din hud og dit generelle helbred. 

Du kan vælge mellem Ice Tea Peach (fersken) og æblesmag. Det indeholder en masse gode vitaminer til huden, deriblandt biotin.

Drogens Vital Hud, Hår og Negle

Indeholder:

Styrk din hud, hår og negle med vitaminer fra Drogens vital. En god kilde til vitaminer til huden.

 • Indeholder 160 kapsler
 • 2 vingummier dagligt

Når du gerne vil styrke din huds barrierer, og samtidig dit hår og negle, så er drogens vital et rigtig godt valg som dagligt kosttilskud. 

Produktet har en speciel sammensætning af planten agerpadderokke, ølgær, og ikke mindst, vitaminer til huden og mineraler. Det kan også anvendes af børn fra 11 år.

Beauty Bear Skin Vitamin Gummies

Indeholder:

Byt din normale runde vitaminpiller til huden ud med lækre, bamsede vingummier med hindbærsmag.

 • Indeholder 60 kapsler
 • 2 vingummier dagligt

Super lækre vitaminer til huden, hvor selve kapslerne er formet som en bamse og vingummi-konsistent. De har smag af frisk hindbær, og indeholder gode egenskaber, som går direkte i huden. 

Dine rynker mindskes, din elasticitet i huden øges, og hudens generelle velvære forbedres.

Pureviva Skin Vitamins

Indeholder:

Billige og effektive vitaminer til huden fra pureviva med vitaminpiller, som går direkte i huden.

 • Indeholder 35 kapsler
 • 3 kapsler dagligt

Pureviva har speciellavet disse vitaminer til huden. Der er nøje udvalgt de rette vitaminer og mineraler. Zink og selen er direkte sundt for din hud, men grøn te, er med til at beskytte din hud mod UV-stråler.

Bidro Hud, Hår & Negle

Indeholder:

Bidro vitaminer som indeholder både biotin og kollagen. Godt for både hud, hår og negle.

 • Indeholder 60 kapsler
 • 2 kapsler dagligt

Effektive vitaminer som indeholer selen, som også er godt for dine negle og dit hår. Kollagen og biotin går direkte i huden som styrker, fornyer og mindske rynker. Et produkt der giver vitaminer til huden. 

Bidros vitaminer er en direkte sammensætning af gelé royal, altså bi-dronningføde, som er meget næringsrigt.

Nani Hud

Indeholder:

Indbydende små poser med 5 tabletter, så du har styr på dagens indtag af vitaminer til huden.

 • Indeholder 30 dagsposer
 • 6 kapsler dagligt

I dette produkt får du 30 små poser, med de vitaminer du har brug for dagligt. 

De indeholder 5 kapsler, som indeholder alle de gode vitaminer til huden, samt mineraler, som både er godt for både hud, hår og negle. Dertil 1 kapsel, som er en multivitamin.