Skip to content

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du foretager et køb via et link. Læs mere.

VorteFri – slut med vorter!

VorteFri behandlinger
Hvordan fjerner jeg den vorte, som jeg har på fingeren? Det er noget som både børn og voksne kan blive udsat for. Men hvordan får man en vorte til at forsvinde? Gør det nogen forskel og om vorten er finger eller under min fod? VorteFri kan hjælpe dig med at få vorterne væk.Hvorfor får vi vorter?

Vorter er en lille rund eller oval, knop og har en form som et blomskålshovede. De kan opstå fra den ene dag til den anden, og være svære at få væk igen. De kan være brune, hvidlige eller brune. Vorter er forårsaget af virusinfektioner og smittefaren er stor fugtige steder. Det kan være svømmehallen, i gymnastiksalen og ellers ved direkte kontakt med vorten.

Det anslås at 1 ud af 10 voksne har vorter. og 1 ud af 3 børn har vorter. Og det kan være enten på hænder eller fødder. Men vorter kan faktisk opstår hvor som helst på kroppen. Men den direkte kontakt sker mest på hænderne, når vi giver hånd, og på fødderne, når de er bare et offentligt sted.

Antallet af vorter er forskelligt fra person til person. Nogle får kun én, mens andre kan få adskillelige. Det er ikke ualmindeligt at få ml. 10-20 eller flere. Er man i tvivl om man har fået en vorte, så tag en tur forbi din læge.

Alle VorteFri-produkter kan købes liger her hos Med24

Hvordan får man dem væk? Vortebehandling

Har du fået en vorte så tøv ikke. Der er heldigvis hjælpemidler at hente, til at bekæmpe vorterne. Produktet hedder VorteFri. Ved dette effektive produkt behandler du vorterne i hjemmet.

Der findes rigtig mange husråd mod vorter, men hvorfor bruge tid på de ældgamle husråd, som måske ikke engang virker? Når alternativet er, at du kan købe et produkt der virker!

VorteFri fås i 3 modeller:

Vortefri flaske

Dette består af en flaske som indeholder 5ml. Den er egnet til børn eller hvis man har mange vorter. Egnet til tynd hud. Flasken må også gerne benyttes hvis man er gravid og ammer, og hvis man er diabetiker. Dette produkt, og det der gør den effektiv i at bekæmpe vorter er fordi det indeholder myresyre. Der er en del forskning på området, og samtlige eksperimenter viser, at myresyren er yderst effektiv overfor vorter på både hænder og fødder.

Man skal blot anvende Vortefri Flaske én gang om ugen. Hvor du dupper med en vatpind på vorten. Det gode er, at når du har duppet på vorten, så den laver en slags hinde om vorten. Så er du uden for smittefare. Dvs at du kan tage i svømmehal uden at smitte andre. Selve behandlingen laver ingen ar eller giver andre gener.

Du kan ikke se nogen virkning de første behandlinger, fordi det som myresyren gør i Vorte Fri Flaske, er at den arbejder nedefra og op. Det vil sige, at indholdsstofferne går ind og dræber vortens rod, så den udtørrer og dør.

VorteFri Flaske kan købes til 285kr lige HER

Vortefri pen

Dette er en pen som indeholder 3ml. Den kan bruges af hele familien, hvis der er smittende vorter i omløb, da myresyren gør at den ikke kan være en smittekilde.  Denne pen indeholder, ligesom VorteFri Flasken, myresyre, som går ind og udtørrer vorten nedefra. Pennen indeholder til ca. 30 behandlinger. Denne pen er ideel hvis du har 1 eller 2 vorter, hvis du har flere anbefales det at anvende Vorte Fri Flaske.

Man skal dreje hætten og trække hætten af. Så skal man holde pennen på vorten i et sekund. Så selve påføringen bliver meget præcis. Dette gøres 1 gang om ugen. At fjerne en vorte med denne pen tager 5-10 uger. Nogle gange gange hurtigere, det kommer an på størrelsen.

VorteFri Pen kan købes lige HER til 285kr

Vortefri freeze

Dette produkt er en hjemmebehandling, som fryser vorten væk. Produktet indeholder dinitrogenoxid (N2O) som er en koldt gas som fryser vorten ved -80grader, som derfor kommer ind ind til roden af vorten.

Denne VorteFri Freeze lyder måske voldsom, men det er en smertefri behandling, dog kan det føles lidt ubehageligt og føles som en stikken i huden. Men den er en yderst effektiv og hurtig behandling og kan bruges til børn fra 4 år. Det gode ved denne behandling er, at man kun skal foretage behandlingen 1 gang. Efter behandlingen vil der efter 10-14 dage, før vorten er væk. Men er vorten ikke helt væk efter 14 dage, så skal du gentage behandlingen. Der skal gå min. 14 dage imellem behandlingerne, hvis det skal gentages.

Hvordan dette produkt skal anvendes, kommer an på hvilken vorte det skal anvendes på og hvor den befinder sig. På hånden skal pennen holdes på vorten og fryse vorten i 15sekunder. Er det en vorte på foden, skal vortes fryses i 40sekunder.

Forsvinder vorterne ikke efter flere behandlinger, skal du kontakte din læge og søge yderligere rådgivning.

Der er nogle få regler før du benytter VorteFri Freeze:

  • Produktet må ikke benyttes på en blødende vorte
  • Det på ikke anvendes på børn under 4 år.
  • Gravide eller ammende må ikke bruge Vorte Fri Freeze
  • Personer med kredsløbsproblemer, diabetikere og blødstørkningsproblemer må ej heller anvendes VorteFri Freeze.
  • Må ikke bruges i ansigtet, i lysken, slimhinder eller i hovedbunden.
  • Må ikke bruges på irriteret hud, følsom hud eller rask hud uden vorter.
  • Vandvorter, vabler og lignende må ikke komme i kontakt med VorteFri Freeze

VorteFri Freeze kan købes til 285kr HER

Ligtorn på finger

Vortefri er produkter der er egnet til at fjerne vorter. Ligtorne er en anden sag, og det er ikke dokumenteret at disse produkter skulle hjælpe på ligtorne.

Vortefri - virker det?

Kort og godt: Ja! Det virker! Det kræver dog at du anvender det produkt, omend det er Flaske, Pen eller Freeze. Anvender du ikke den model, som er egnet til din vorte, kan behandlingstiden vare længere end nødvendigt. Derefter kræves det også, at du udførligt læser brugsanvisningen inden brug, for at sikre dig at du gør nøjagtig det der skal til for at behandlingen kan gennemføres. Har du yderligere spørgsmål, så kontakt producenten.Indhold i artiklen

© Topsund.dk - 2023