Click Here
Vil du annoncere på Topsund.dk? Kontakt os på: Kontakt@topsund.dk

Zyx halstabletter mod ondt i halsen

Ondt i halsen er noget vi alle har i ny og næ. Nogle mere end andre, men når vi får det, hvad kan vi så lindre smerten med? - Zyx halstabletter er et effektivt bolsje som lindrer dine smerter i halsen hurtigt.
Zyx halstabletter mod ondt i halsen

Zyx halstabletter er gode mod ondt i halsen

Zyx er en lille sugetablet, som man indtager i munden og sutter på, ligesom et almindeligt bolsje. Tabletten får i 4 forskellige smage:

  • Citron
  • Mint
  • Appelsin og honning
  • Eukalyptus

Zyx halstabletter - Honning+Mint

Zyx halstabletter - Appelsin+Eukalyptus

Der er i én pakke 20 tabletter og alle pakkerne er sukkerfrie.

Køb Zyx halstabletter HER.

SÅdan indtager du Zyx

Zyx halstabletter er lokalt virkende, og kan anvendes ved den mindste smerte eller irritation i mund eller svælg ligesom Halcin. Zyx er er mod ondt i halsen til voksne og børn under 6 år. Du må spise 3 tabletter om dagen i max 7 dage.  Når du har bolsjet i munden, skal du sørge for at skubbe bolsjet rundt i munden, så den kan lokalbedøve så meget som muligt.

Zyx er ikke kun god mod ondt i halsen, men også hvis man har været til tandlægen, har blister eller sår i munden. Læs altid indlægssedlen i pakken, for at se om du kan tåle alle indholdsstofferne.

Du må ikke spise Zyx halstabletter, hvis...

Du bør ikke spise Zyx mod ondt i halsen hvis du er gravid eller ammende. Hvis du har eller har haft astma, da der kan opstå kramper i luftrøret. Og naturligvis skal du holde dig fra Zyx hvis du er overfølsom overfor nogle af indholdsstofferne.

Tips mod ondt i halsen

Der findes, udover at spise Zyx tabletter, flere små tips til at lindre halssmerterne. Og der findes ikke nogen kur mod ondt i halsen, men der er nye som gamle husråd, hvor det kan hjælpe nogle. Nogle hjælper det hos, andre hjælper det ikke. Ikke nok med at du kan pleje dig selv og din krop med de rigtige vitaminer, så kan du prøve med følgende råd:

Kolde og varme drikke

Det er sådan at nogle synes at det er varme drikker der hjælper bedst, som te og kaffe. Mange synes dog at kolde drikke, eller generelt bare noget koldt, hjælper på smerten. Det kan være is, isterninger, milkshake, koldt vand mm. Prøv dig frem og se hvad du synes lindrer dine halssmerter bedst. Især honning er noget der er godt for halsen, da det smører halsen. Du kan prøve ColdyHoney som indeholder rigtig honning.

Zyx halstabletter - syg

Hold dig i ro

Man bliver hurtigere rask, hvis man holder sig i ro og slappe af. Læg dig i sengen eller på sofaen og slap helt af i kroppen. At sove er kun en fordel. Og så snart du føler dig bedre tilpas, så kan du begynde på lidt aktivitet. Når du sover skal du sove med hovedet højt, det hjælper især hvis du har meget slim i halsen. Har du meget slim i halsen, så spyt det ud, og lad vær at synke det igen. Hoster du, kan du her få 5 tips til at slippe af med hosten.

Hold din krop varm

Når du nu ligger på sofaen, så varm dig med et tæppe eller din dyne. Tag et halstørklæde der kan holde din hals ekstra varm og et par varme sokker, så fødderne ikke bliver kolde.

Nanna Petersson

Nanna Petersson

Nanna Petersson er redaktør på Topsund. Hun lever et liv med mand og to børn. Siden hun fik børn har hun fået stort fokus på at leve sundt, finde sunde alternativer og opretholde en sund livsstil. Nannas passion er at give læseren inspiration til at leve sundere i hverdagen.

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du køber noget via et link. Læs mere.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Del på print
Print

Læs også

sukrin

Sukrin – et sundere alternativ til sukker

blodtryksmåler

Blodtryksmåler – find det bedste apparat her og bliv klogere på dit blodtryk

Kost

10 genveje til en sund kost

Væske

Væske og hydrering

Forkølelsessår

Forkølelsessår behandling – produkter der virker

Vand

Hvor meget vand skal man drikke?

Tænker du over fordelene ved at drikke vand? Vi har skrevet om 6 vigtige grunde til, at et dagligt og regelmæssigt indtag af vand er vigtigt.

ingefær shot

Ingefær shot – Lav den selv!

Du kan nemt og enkelt lave din egen hjemmelavet ingefær shot. Der findes flere forskellige versioner, og du kan jo prøve dig frem til hvad der smager bedst for dig, for vi er jo alle forskellige og kan lide noget forskelligt.

SARD Kopenhagen produkter

SARD Kopenhagen tilbyder forskellige plejeprodukter med sunde olier og ingredienser. Vi giver dig et overblik over de forskellige muligheder.

hårprodukter

Hårprodukter – forkæl dit hår

Dit hår skal passes og plejes med hårprodukter. For det er noget der har stor betydning for hvordan vi ser ud, og vores udseende generelt. Generelt går flere kvinder op i sit hår end mænd gør. Og det er der heller ikke noget at sige til.

Hvorfor skal du bruge flystrømper?

Uanset om du skal rejse langt med fly, bil eller tog, kan det altid anbefales at du benytter et par støttesokker.

© Topsund.dk - 2019