Skip to content

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du foretager et køb via et link. Læs mere.

Zyx halstabletter mod ondt i halsen

Zyx halstabletter mod ondt i halsen
Ondt i halsen er noget vi alle har i ny og næ. Nogle mere end andre, men når vi får det, hvad kan vi så lindre smerten med? - Zyx halstabletter er et effektivt bolsje som lindrer dine smerter i halsen hurtigt.Zyx halstabletter er gode mod ondt i halsen

Zyx er en lille sugetablet, som man indtager i munden og sutter på, ligesom et almindeligt bolsje. Tabletten får i 4 forskellige smage:

  • Citron
  • Mint
  • Appelsin og honning
  • Eukalyptus

Zyx halstabletter - Honning+Mint

Zyx halstabletter - Appelsin+Eukalyptus

Der er i én pakke 20 tabletter og alle pakkerne er sukkerfrie.

Køb Zyx halstabletter HER.

SÅdan indtager du Zyx

Zyx halstabletter er lokalt virkende, og kan anvendes ved den mindste smerte eller irritation i mund eller svælg ligesom Halcin. Zyx er er mod ondt i halsen til voksne og børn under 6 år. Du må spise 3 tabletter om dagen i max 7 dage.  Når du har bolsjet i munden, skal du sørge for at skubbe bolsjet rundt i munden, så den kan lokalbedøve så meget som muligt.

Zyx er ikke kun god mod ondt i halsen, men også hvis man har været til tandlægen, har blister eller sår i munden. Læs altid indlægssedlen i pakken, for at se om du kan tåle alle indholdsstofferne.

Du må ikke spise Zyx halstabletter, hvis...

Du bør ikke spise Zyx mod ondt i halsen hvis du er gravid eller ammende. Hvis du har eller har haft astma, da der kan opstå kramper i luftrøret. Og naturligvis skal du holde dig fra Zyx hvis du er overfølsom overfor nogle af indholdsstofferne.

Tips mod ondt i halsen

Der findes, udover at spise Zyx tabletter, flere små tips til at lindre halssmerterne. Og der findes ikke nogen kur mod ondt i halsen, men der er nye som gamle husråd, hvor det kan hjælpe nogle. Nogle hjælper det hos, andre hjælper det ikke. Ikke nok med at du kan pleje dig selv og din krop med de rigtige vitaminer, så kan du prøve med følgende råd:

Zyx halstabletter - syg

Hold dig i ro

Man bliver hurtigere rask, hvis man holder sig i ro og slappe af. Læg dig i sengen eller på sofaen og slap helt af i kroppen. At sove er kun en fordel. Og så snart du føler dig bedre tilpas, så kan du begynde på lidt aktivitet. Når du sover skal du sove med hovedet højt, det hjælper især hvis du har meget slim i halsen. Har du meget slim i halsen, så spyt det ud, og lad vær at synke det igen. Hoster du, kan du her få 5 tips til at slippe af med hosten.

Hold din krop varm

Når du nu ligger på sofaen, så varm dig med et tæppe eller din dyne. Tag et halstørklæde der kan holde din hals ekstra varm og et par varme sokker, så fødderne ikke bliver kolde.Indhold i artiklen

© Topsund.dk - 2023