Skip to content

Topsund og vores partnere kan få en procentdel af et salg, hvis du foretager et køb via et link. Læs mere.

Kettler motionscykel

En Kettler motionscykel kan få dig sikkert og optimalt fra start, hvis du er nybegynder. Du finder også motionscykler fra Kettler til den øvede eller eksperten, som ønsker at udfordre sig selv. Vi giver dig fire fantastiske bud på solide og kvalitetssikre motionscykler.Kettler motionscykler

Kettler er en af de mest anerkendte producenter, hvis du leder efter en motionscykel eller kondicykel. En Kettler motionscykel sikrer dig en høj og stabil bygningskvalitet, samtidig med at du kan få smarte funktioner til en god pris. En Kettler motionscykel findes i flere forskellige prisklasser alt efter dit behov. Vi har samlet de 4 bedste cykler til den bedste pris herunder.

Kettler Axos Cycle M

Kan købes på Apuls.dk med gratis levering og gratis retur
1.995
1754,-
  •  
Tilbud

Kettler Golf C2

Kan købes på Apuls.dk med gratis levering og gratis retur
3.799
2699,-
  •  
Tilbud

Uanset valg er en af ovenstående Kettler motionscykel det perfekte valg til dig, som vil i gang med at dyrke motion på en kondicykel, eller til den let øvede, som ønsker at holde konditionen ved lige derhjemme. Du er sikret høj byggekvalitet og motiverende funktioner ved begge cykler, og tilbudspriserne er absolut fordelagtige, så du er sikker på at give penge for noget, som du på den lange bange vil blive glad for.

Læs om begge motionscykler længere nede.

Kettler Ergo C6

Kan købes på Apuls.dk med gratis levering og gratis retur
5.599
3999,-
  •  
Tilbud

Kettler Ergo C10

Kan købes på Apuls.dk med gratis levering og gratis retur
7.999
6995,-
  •  
Tilbud

Hvis du ikke ønsker at gå på kompromis, er ovenstående motionscykler det perfekte valg. Du får professionel kvalitet, som anerkendte træningscentrer og fitnesskæder benytter sig af. Begge cykler er spækket med motiverende og detaljerige sportsfunktioner, og du får højtopløslige og farverige LCD-skærme på begge. Dette er det rette valg, hvis du enten ønsker at opgradere eller starte ud på et højere plan.

Læs om begge motionscykler længere nede.

Komplet guide til din næste motionscykel / kondicykel

Find din motionscykel eller kondicykel i vores komplette guide til valg af motionscykel.

Motionscykel – din guide til at finde den rette kondicykel

Vi guider dig til at vælge den rette motionscykel. Men inden du bare trykker køb, er der nogle simple forholdsregler du bør overveje forinden. For der findes et hav af forskellige mærker, modeller, designs, priser og ikke mindst, funktioner. Du skal først og fremmest gøre op med dig selv, hvilken slags kondicykel du er ude efter, så den kan passe dit behov.Læs mere

Læs mere »

Kettler Axos Cycle M er en enkel men stabil kondicykel, som er til dig, der ønsker at dyrke motion i hjemmet. Den er derfor velegnet til begynderen eller hjemmeentusiasten.

Kondicyklen har 8 modstandsniveauer som du kan vælge mellem på den overskuelige LCD-skærm foran på cyklen. På LCD-skærmen vises 6 funktioner permanent som benyttes under din træning. Du har her et overblik over din puls, tiden, distancen med mere. Pulsen måles via håndpulsmålerne på styret. Du kan justere sædet vertikalt og styret horisontalt efter behov. Dette sikrer dig den mest optimale siddestilling på denne kondicykel.

Mål: 80 x 60 x 144 cm.

Kettler Golf C2 er en god motionscykel, som opfylder de fleste behov for at komme optimalt igang med din træning. Den indbyggede computer har overskuelige funktionaliteter og giver dig et godt overblik over din træning med de vigtigste oplysninger. Byggekvaliteten er, som Kettlers andre maskiner, absolut solid og stabil. Denne cykel har 8 modstandsniveauer, så du løbende kan ændre modstanden, som din træning skrider frem og dine muskler gradvist bliver stærkere.

Denne kondicykel er oplagt til dig, som ønsker optimal træning i dit eget hjem, med en kvalitetsmaskine, spækket med funktioner, til en god pris.

Mål: 119 x 55 x 137 cm.

Kettler Ergo C6 er en af de bedste modeller, hvis du vil have de nyeste funktioner til en lavere pris. Konstruktionen af denne cykel er nytænkt, hvorfor du får en lav indstigningshøjde og en ny og overskuelig computerskærm. Skærmen viser alle de sædvanlige og brugbare funktioner herunder den nyere watt-funktion, som er eftertragtet blandt motionister.

Med watt-funktion kan du eksempelvis sammenligne din træning på flere forskellige maskiner. Indbygget får du 10 træningsprogrammer og et hjulsving på 6 kg.

Mål: 119 x 55 x 137 cm.

Kettler Ergo C10 er en motionscykel til den seriøse amatør eller til entusiasten. Byggekvaliteten er meget robust, holdbar og solid med en brugervægt på op til 150 kg. Du får mange forskellige indstillingsmuligheder herunder velkendte funktioner som puls, tid og distance samt den nyere watt-funktion. Foran sidder en nyudviklet computerskærm med et utal af indstillingsmuligheder.

Du finder 4 brugerprogrammer og 10 træningsprogrammer indbygget i denne model, som fra dag 1 kan være med til at motivere dig og få dig godt fra start.

Mål: 119 x 55 x 137 cm.Indhold i artiklen

© Topsund.dk - 2023